Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar ben her seyi denedim ama kizimda cok catladim tamamen cilt ve deri yapisiyla alakali. Ama size tavsiyelerim var bebe yagi zeytin yagi badem yagi vazelin kullanabilirsiniz. Onun disinda ben lierac kullandim ama catladim. Mustela ya da lierac iyi. Amac karninizi nemli tutmak. Bir de arkadasima badem yagi tuylendirme yapti

Ah o fenerbahçe formaları yokmu dogmadan fener yastıkları topları eşofmanları alınmıstı oglumun bide amcası hastane cıkısı almıstı fenerbahceli onu giydirdik hastanede bende besiktaslı zavallım

Vazelinde petrol maddesi var oyuzden kullanmayın diolar

Kızlar şu çatlaklar ıcın krem kullanmaya basladınız mı ben doktoruma sormadım da şu biobil kullansma olumsuz bı etkısı olurmu bilgisi olan varmı
Bu konusulmustu aslinda ilk sayfalarda... biooilin hamilelikte guvenli olduguna dair uzerinde bir bilgi yok. En iyisi lierac

Kızlar corAspirini kaçıncı haftaya kadar kullanmalıyız .bir doktor kullan dedi bir doktor bırak dedi ne yapacam ,cvp ltfen

Benimde 9 martta ,ben dayanamadım başka doktora gittim
benımde nıyetım oydu .. hatta ben dpoktorumu değiştiricem kızlar medipol hastanesıne gecıcem dedımkı kendı odktoruma gıdene kadar arada ona gıderım görürüm bebişlerim nerdeee ordakı doktora kendı doktorumdan 2 hafta sonra alabıldım sabredıcem ınsallah ıyıdır bebklerım ama cok merak eıdyorum devlatemı gıtsem bu arada

Bacim doktor değiştirme ben değiştirdim burnundan geldi bir doktor Aspirini kes dedi öbür devam dedi nörecem bilmiyorm

Nerdeki medipol canım ben esenler medipole gidiyorum

Kızlar corAspirini kaçıncı haftaya kadar kullanmalıyız .bir doktor kullan dedi bir doktor bırak dedi ne yapacam ,cvp ltfen
Bence de kullanmalısın ben iğnesini yapıyorum bundan önce düşüğümde de kullansaydım keşke bilemedim doktor da vermedi kısmet tabi hersey zaten bebeğe hic Zararı yok ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…