- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
canım bende ıstemezdım doktorumu değiştirmeyı cok memnunum lakin yol uzak her daım dogum dahıl gıdemıcem .. Ben kadıköy medıpole gıdıcem canım anadolu yakasındayım ve maddı acıdan 350 tl muayane ucretı az değil yani .. İnşallah zor olmaz benım ıcın guzelım ama mecburumBacim doktor değiştirme ben değiştirdim burnundan geldi bir doktor Aspirini kes dedi öbür devam dedi nörecem bilmiyorm
Hangi doktora gideceksin? Oğlumda bir süre o hastaneye gittim ben.canım bende ıstemezdım doktorumu değiştirmeyı cok memnunum lakin yol uzak her daım dogum dahıl gıdemıcem .. Ben kadıköy medıpole gıdıcem canım anadolu yakasındayım ve maddı acıdan 350 tl muayane ucretı az değil yani .. İnşallah zor olmaz benım ıcın guzelım ama mecburum
valla 2 doktor onerdıler canım 1 leyla hanım 2 sema ovalı leyla hanım dısardan gebe kabul etmıyormus semaya aldım ondada pek emın olamadım soguk dıyorlar vs gıdıp gorucemHangi doktora gideceksin? Oğlumda bir süre o hastaneye gittim ben.
Cok geçmiş olsun cnm yaa. Ben de günlerdir yatıyorum hastayım. Grip oldum iştahsızım bittim tükendim resmen. Bir de meraklandım bebek iyi mi diye. İyi o halde o kadar msjı okumuşsun ben bazen kendimi unutuyorum :)Yok ya boynum tutuldu baston gibi kaldim iki gun ise de gitmedim. Ilac da icemiyoruz malumbide mide bulantisi ustune ohhh masallah! iki gun de ancak bu mesajlari okudum heheheh :)
Sarısın sanırım minyon bir kadın vardı ilk muayenemde gittiğim. Bana ısrarla istenen bi gebelik mi diye sordu. Hayır ama olsun dediğim halde bu sorunun türevlerini sormaya devam etti.(gebeliği devam ettirecek misiniz vs diye) En son cıkarken bakın sisteme gireceğim resmi olarak hamile oldugunuz da görünecek bile dedi. Ben yorum yapmıyorum sen anla. Aklıma geldikçe sinirlerim tepeme cıkıyor. Soguk da bir tipti.valla 2 doktor onerdıler canım 1 leyla hanım 2 sema ovalı leyla hanım dısardan gebe kabul etmıyormus semaya aldım ondada pek emın olamadım soguk dıyorlar vs gıdıp gorucem
kapalı bu kadın canım sarısınmı bılmıyorum.. ya bılemedım ama baska doktorda aklıma gelmıyorSarısın sanırım minyon bir kadın vardı ilk muayenemde gittiğim. Bana ısrarla istenen bi gebelik mi diye sordu. Hayır ama olsun dediğim halde bu sorunun türevlerini sormaya devam etti.(gebeliği devam ettirecek misiniz vs diye) En son cıkarken bakın sisteme gireceğim resmi olarak hamile oldugunuz da görünecek bile dedi. Ben yorum yapmıyorum sen anla. Aklıma geldikçe sinirlerim tepeme cıkıyor. Soguk da bir tipti.
Ay yok cnm uykudan nerden cıkardın bebeklere bsy olmasını boşa evham yapıyorsun şuanda :) iyi o zaman o değildir smdi baktım da jale ismi olabilir. Ondan sonra arkadasımın önerisiyle selma nihan karakayaya devam ettim o güleryüzlüydü. Tavsiyeyle gidiyorsan iyidir zaten. Oldukça da uygun fiyatlı hastane. Daha önce nereye gidiyordun peki?kapalı bu kadın canım sarısınmı bılmıyorum.. ya bılemedım ama baska doktorda aklıma gelmıyorbırde sız ebırsey sölcem bundan 10 gun once uykuya doyamaz aksam 10 da uyurdum sımdı gec uyuyorum gec kalkıyorum gun ıcınde de uyumuyorum korkuyorum bole oluncada acaba bebeklerıme bırsey mı oldu dıe
ben istanbul tüp bebek canım tedaı ile kaldımAy yok cnm uykudan nerden cıkardın bebeklere bsy olmasını boşa evham yapıyorsun şuanda :) iyi o zaman o değildir smdi baktım da jale ismi olabilir. Ondan sonra arkadasımın önerisiyle selma nihan karakayaya devam ettim o güleryüzlüydü. Tavsiyeyle gidiyorsan iyidir zaten. Oldukça da uygun fiyatlı hastane. Daha önce nereye gidiyordun peki?
Selam kızlar
DIPTISDIPTIS ve olbey
Cinsiyet öğrenmişsiniz, hayırlısı ile gelsin bebişler
Ben de bugün kontroldeydim, hafta olarak öne geçmiş benimki, kanamamı pek iplemedi doktor çünkü baya kalp atışı filan iyiymiş, progesterona devam dedi. İshal için dahiliye yönlendirilirdim, tahlil yapıldı yine sonucu yarın öğrenicem
İkili için gelicek salıya randevulaştık, baya yorulduğum yine az kahve akıntı geldi o yüzden salıya kadar raporluyum
İkili için 175 tl dediler, sizlerin ne kadardı?
Birde benim düğme burunun son profil bakışı bu
Eki Görüntüle 1782779
DIPTISDIPTIS olbey gözünüz aydın kızlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz sukur :) bende cumartesi gideceğim umarım öğrenebilirim
Ay hadi hayirli olsun kizlarolbey DIPTISDIPTIS masallah yavrulara.
Masallah kizlar cinsiyetler belli oluyo darisi basimiza
Haftaya Dr A gideceğim 13+1 olacak inş cinsiyeti öğrenebilirm
Kızlarr yarın sabah randevum var dua edin bana ikilide yapılacak cinsiyeti çoook merak ediyorum
Foto atarım sana canım:)bu gidişle hamilelik sayfasını alışveriş sayfasına çevirmeyi başaracğım zatenBen spor ayakkabısı cahiliyim ya. 2 tane var, onlar da sadece planlı yürüyüş için aldığım hantal şeyler. Normal zamanda tercih etmem. Şöyle günlük hayatta giyilebilecek, dar paça pantolonlarla da güzel duran kibar model önerilerine açığım:)
Ay hadi hayirli olsun kizlarolbey DIPTISDIPTIS masallah yavrulara.
Çok şükür karnımdaki iyi eteğimdeki hasta geldi okuldan. Burun tıkalı ağızdan nefes alarak indi servisten yıkadım açıldı biraz hafif Ateş'le yatırdım geldim. İki çocuk annesi olmak böyle mi birine odaklanıp diğerini unutuyorım. Hafta sonu hamile değil gibiyim kızım evde hafta içi gebeliği yaşıyorum sanki
Böyle de kafası karışık bir insanım
Kızlarr yarın sabah randevum var dua edin bana ikilide yapılacak cinsiyeti çoook merak ediyorum
Gecenin bi yarısı acıktım diyerek itinayla kaldırıp ekmek arası peynir domates yedirip, karnı doyunca yatırıyor
Evet, pamidorda da en uygunu 79 tl ve de en çok da onu beğendim, daha uygunu yok zaten, 3 tane de alın diyorlar, bu ufaklıklar incir ağacıYa kızlar bu hastane çıkışlarına baktımda amma pahalı yahu. 100 lira falan yazıyor ebebekte. Şaka gibi o ne öyle
Yarın randevum var normalde 11+0 ama önden gidiyo bizimki 11+4 olcak yani. Aceba cinsiyeti görebilirmiyiz umutlanıymmı ?
Fikri olan yok sanırım iyi gecelr
olbey , DIPTISDIPTIS gözünüz aydın, cinsiyetler öğrenilmiş, ay ne mutlu size, bir kız bir erkek yeğen haberi maşallahhhh, darısı bizlere inşallah sweet-73 de hasret gidermiş kuzusuyla, bize yine beklemek düşer
Evet, pamidorda da en uygunu 79 tl ve de en çok da onu beğendim, daha uygunu yok zaten, 3 tane de alın diyorlar, bu ufaklıklar incir ağacı
Estfrllah teşekkür ederim cvbın icin heyecan yaptimda burda okuyunca malum hormonlar cvp gelmeyince alınganlık yapıyo insanKusura bakma ben şimdi farkettim
Erkekse önceden görünebiliyor ama kızsa muallakta kalıyor genelde doktorlar.
Bana erkek dedi ama kesin demiyorum önümüzdeki ay kesinleştiririz dedi. 12+3 benimde
Umarım güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?