Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bacim doktor değiştirme ben değiştirdim burnundan geldi bir doktor Aspirini kes dedi öbür devam dedi nörecem bilmiyorm
canım bende ıstemezdım doktorumu değiştirmeyı cok memnunum lakin yol uzak her daım dogum dahıl gıdemıcem .. Ben kadıköy medıpole gıdıcem canım anadolu yakasındayım ve maddı acıdan 350 tl muayane ucretı az değil yani .. İnşallah zor olmaz benım ıcın guzelım ama mecburum

Yarın randevum var normalde 11+0 ama önden gidiyo bizimki 11+4 olcak yani. Aceba cinsiyeti görebilirmiyiz umutlanıymmı ?

Hangi doktora gideceksin? Oğlumda bir süre o hastaneye gittim ben.

Yok ya boynum tutuldu baston gibi kaldim iki gun ise de gitmedim. Ilac da icemiyoruz malum bide mide bulantisi ustune ohhh masallah! iki gun de ancak bu mesajlari okudum heheheh :)
Cok geçmiş olsun cnm yaa. Ben de günlerdir yatıyorum hastayım. Grip oldum iştahsızım bittim tükendim resmen. Bir de meraklandım bebek iyi mi diye. İyi o halde o kadar msjı okumuşsun ben bazen kendimi unutuyorum :)

valla 2 doktor onerdıler canım 1 leyla hanım 2 sema ovalı leyla hanım dısardan gebe kabul etmıyormus semaya aldım ondada pek emın olamadım soguk dıyorlar vs gıdıp gorucem
Sarısın sanırım minyon bir kadın vardı ilk muayenemde gittiğim. Bana ısrarla istenen bi gebelik mi diye sordu. Hayır ama olsun dediğim halde bu sorunun türevlerini sormaya devam etti.(gebeliği devam ettirecek misiniz vs diye) En son cıkarken bakın sisteme gireceğim resmi olarak hamile oldugunuz da görünecek bile dedi. Ben yorum yapmıyorum sen anla. Aklıma geldikçe sinirlerim tepeme cıkıyor. Soguk da bir tipti.

kapalı bu kadın canım sarısınmı bılmıyorum.. ya bılemedım ama baska doktorda aklıma gelmıyor bırde sız ebırsey sölcem bundan 10 gun once uykuya doyamaz aksam 10 da uyurdum sımdı gec uyuyorum gec kalkıyorum gun ıcınde de uyumuyorum korkuyorum bole oluncada acaba bebeklerıme bırsey mı oldu dıe

Ay yok cnm uykudan nerden cıkardın bebeklere bsy olmasını boşa evham yapıyorsun şuanda :) iyi o zaman o değildir smdi baktım da jale ismi olabilir. Ondan sonra arkadasımın önerisiyle selma nihan karakayaya devam ettim o güleryüzlüydü. Tavsiyeyle gidiyorsan iyidir zaten. Oldukça da uygun fiyatlı hastane. Daha önce nereye gidiyordun peki?

ben istanbul tüp bebek canım tedaı ile kaldım

Masallah canim bebisine. Benim minik sipa da onde cikti 13+6 dedi. Doktorunuz dogum trihini one alabilir dedi. Zaten sez olacagi icin 20-25i arasina planliyorduk bi degisiklik olmaz sanirim

DIPTISDIPTIS olbey gözünüz aydın kızlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz sukur :) bende cumartesi gideceğim umarım öğrenebilirim

Saol canim haberler birer birer geliyir bakalim. Saglikli olsun da bi sekilde ogrenicez insallah

Ay hadi hayirli olsun kizlar olbey DIPTISDIPTIS masallah yavrulara.

Saol canimm sen 20de ogrenecektin sanirim. Bol sabir diliyorum. Ben deli merak etmiyidum surpriz oldu ama o kadar bekleyebilirmiydim hic bilemiyorum :)

Masallah kizlar cinsiyetler belli oluyo darisi basimiza

Amin canim saglikla gelsinler rabbim gonlunuze gore versin

Foto atarım sana canım:)bu gidişle hamilelik sayfasını alışveriş sayfasına çevirmeyi başaracğım zaten

Ay hadi hayirli olsun kizlar olbey DIPTISDIPTIS masallah yavrulara.

Saol canım darısı bekleyen herkese

Geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatır kuzucuk.

Kızlarr yarın sabah randevum var dua edin bana ikilide yapılacak cinsiyeti çoook merak ediyorum

Ay hayırlısı olsun şimdiden ve göstersin nazlanmasın. Güzel haberlerini bekliyoruz

Gecenin bi yarısı acıktım diyerek itinayla kaldırıp ekmek arası peynir domates yedirip, karnı doyunca yatırıyor

Aynen peynir domates favori yiyeceğim oldu benimde ya. Çok çılgın kilo aldım sanıyordum ben ama yürüyüşler işe yaramış.

Yarın randevum var normalde 11+0 ama önden gidiyo bizimki 11+4 olcak yani. Aceba cinsiyeti görebilirmiyiz umutlanıymmı ?

Fikri olan yok sanırım iyi gecelr

Kusura bakma ben şimdi farkettim
Erkekse önceden görünebiliyor ama kızsa muallakta kalıyor genelde doktorlar.
Bana erkek dedi ama kesin demiyorum önümüzdeki ay kesinleştiririz dedi. 12+3 benimde
Umarım güzel haberler alırsın

Evet, pamidorda da en uygunu 79 tl ve de en çok da onu beğendim, daha uygunu yok zaten, 3 tane de alın diyorlar, bu ufaklıklar incir ağacı

Teşekkürler canım darısı başına tez zamanda
Çok şaşırdım bir kaç parça birşey nasıl bu kadar çok oluyor ayolbattık ki ne battık

Estfrllah teşekkür ederim cvbın icin heyecan yaptimda burda okuyunca malum hormonlar cvp gelmeyince alınganlık yapıyo insan Yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…