dur bakalım belki doktor yanılıyordur, bana da tek Allahın kulu kız demiyor, Ramzi kız diyor, ondan çok meraklıyım:) eskiden beri de kızım olsun isterdim, şimdi sağlıklı olsun diyorum başka da bir şey demiyorum
dur bakalım belki doktor yanılıyordur, bana da tek Allahın kulu kız demiyor, Ramzi kız diyor, ondan çok meraklıyım:) eskiden beri de kızım olsun isterdim, şimdi sağlıklı olsun diyorum başka da bir şey demiyorum
Gece rüya gördüm doktor ultrasonda bakıyo prenses geliyo diyo sabahta pek bi etkisinde kalmışım doktora gittim prenses geliyo dedi dedim noluyoz rüyamı yaşıyorum şuan valla hayırlı evlat olsunda nolursa olsun
Limonlu su içecek oldum, kanı sulandırıyor, düşük yaptırır uzak dur dediler, gözüm korktu, bende yanma,kaşıntı filan herhangi bir etki de yok, zaten hiç olmadı da, geçti mi duruyor mu bilemiyorum.
bende de yanma kaşıntı hiçbir belirti yok limonlu su düşük yaptırmaz ya ilk defa duydum sonucta c vitamini,, neyse bakalm geçer ya hamılelıkte normal sanırım bu durum
Geçmiş olsun canim bende de cikmisti idrar kültürü yaptirdim bakteride üreme olmadigi icin ilac kullanmadik. Eger ureme ciksaydi antibiyotik verecekti. Ilacin bebege bi etkisi yok demisti dr. Bol bol su ic cogu arkadasta cikiyor ferah tut icini
Evet canım cinsiyet belli olsun, ayaklı tulumlardan daha çok alacağım. ama kısa kollu badiler de sanki içine giydirilir gibi düşündüm. ne dersiniz deneyimli anneler?
kisa-uzun kollu badilerde cok kullaniliyor
ben sapkada kullanmistim cok
en kullanislilar alt ust takim ve ayakli tek altlar
tulumlar kullanilmiyor cok boyu cabuk uzuyor ve bacaklarini rahat esnetip hareket ettiremiyor
ama ben tulum cok seviyorum :))
penye bataniyede cok kullanmistim ilk zamanlar
ayy bu hazirlik isi cok zevkli ama cok detayli ivir zivir bir suru sey lazim :)
girsat buldukca almak lazim
mesela bebegi ilk zamanlar yikamak icin tulbent kumasi gibi bezler oluyor onlardan diktirmistim cok yumusak oluyor agiz bezi olarakta ondan kullandim
cin erkek diyordu, ramzi de erkek diyordu... he belki tutmustur da doktor yanlis soylemistir. netlestirmeye daha 3 hafta var :))
carters cok sik indirime giriyor bu arada ama ben oglumda hic beden bulamazdim indirimlerde. o yuzden hevesim cok kacti. bi netlessin de indirim kovalamaya baslarim artik :))
nasil umut oldun varya anlatamam rus haric hepsi erkek diyor evladin kizi erkegi olmaz ama bir oglum var 2cocuk sahibi olmayi dusunuyoruz bu yuzden birde kizin tadina bakmak istiyorum :)
5tane falan dogursam sorun yokta :/
15mart ikili test insallah ozaman ogrenirim Rabbim hepimize gonlumuzdekini hayirli saglikli bir sekilde versin insallah
sen cikart eksik yada fazla olanlari karar veririz
bide ciciler icin ayri bi konumu acsak hem aralarda kaynamaz bakip ordan fikir aliriz
simdi kisliklar indirimde simdiden kullanisli takimlar vs.alinabilir aslinda
cunku bebege kiyafetten tirnak makasina hersey lazim :) uygun buldukca almak lazim
DEMİR İLAÇLARI YEMEKTEN 1 SAAT ÖNCE YA DA SONRA ALINIR, GECE ÖZELLİKLE İÇİLMESİ GEREKEN İLAÇLAR HARİÇ ÖZELLİKLE DE VİTAMİN MİNERAL GRUBU GIDA TAKVİYESİ İLAÇLAR YATMADAN EVVEL ALINMAZ, KAN BASINCINI VE ENERJİYİ HIZLANDIRDIKLARI İÇİN. OKULDA BUNU GÖRDÜK BİZ. TABİ SİZ DOKTORUNUZUN DEDİĞİNİ YAPMAKTA SERBESTSİNİZ.
Benimki de 3 gün önden gidiyo maşallah :) eğer katı bi doktorun yoksa söler bide cihazı iyiyse görür canım benimki 3-4 boyutlulrla falan baktı inşallah ögrenirsin İşte şimdi hamile oldugmu anladim :)
kızlar naber dün ben doktordaydım 11+3 düm, 10 gün sonra gel cinsiyete bakalım dedi ilk hamileliğimde 17 de söylemiştiniz dedim güldü:) 10 gün sonra 12+5 oluyor belli olur mu ki???*
yeni mi cıktı canım suan nasılsın benden ıdrar kültürü istedı pazartesı cıkacak sonuc ona göre tedavı.. netten aractırdıgım kadarıyla bol su ıcın diyo, suyu fazlalaştırdım limonlu su da ıyı gelıyormus gunde bır bardak da limonlu su ıccem gecer ınsallah ya sıkıntı ettım kendıme
Canım sıkıntı yapma, hamilelikte çeşitli sebeplerle bu enfeksiyona yakalanma ihtimali çok artıyor zaten. Kültür sonrası üreme görürlerse B grubu bir antibiyotiğe başlatıyorlar. Ben bir haftadır içiyorum, yarın sabah bitecek inşallah. çok sudan kasıt 3.5-4 lt bilgilerinize :)
valla yarıyor ki eşim bana getirdi çünkü içinde ki maddeleri biliyor hangisi ne işe yarıyor zaten çok araştırdı en iyisi bu dedi ve sipariş etti bana sağolsun :)
Bende ilk doğumumda mustella kullanmıştım. Onunda çok faydasını gördüm tavsiye ederim çünkü benim cildim çok kuru ve kolay çatlayan bir cilt olmasına rağmen çok hafif hasarla atlattım
yaptırdım cnm da pazrtesı cıkıcak onun sonucu sen ilaç falan kullanıyo musun bırde doktorum daha bı acıklama yapmadı bna tehlikeli bişey mı doktorun ne dedı sna
Çok sık rastlandığını ve gerekmesi halinde ilaç kullanarak geçirilmesi gerektiğini söyledi. Bebekten çok anneye zarar verme olasılığı var çünkü böbrek iltihabına kadar gidebiliyormuş tedavi edilmezse. Ama bizde fark edildiği için meraklanma. Hamilelik boyunca bir kaç kez bile geçirenler oluyormuş. İleri dönemde olması da erken doğum riski yaratabileceği için, kültürde üreme varsa derhal antibiyotik başlanmalıymış.