sen cikart eksik yada fazla olanlari karar veririz
bide ciciler icin ayri bi konumu acsak hem aralarda kaynamaz bakip ordan fikir aliriz
simdi kisliklar indirimde simdiden kullanisli takimlar vs.alinabilir aslinda
cunku bebege kiyafetten tirnak makasina hersey lazim :) uygun buldukca almak lazim
kızlar naber dün ben doktordaydım 11+3 düm, 10 gün sonra gel cinsiyete bakalım dedi ilk hamileliğimde 17 de söylemiştiniz dedim güldü:) 10 gün sonra 12+5 oluyor belli olur mu ki???*
Cok sey degismis canim. Benim gecen ikilide bakilmayan bir suru seye baktilar bu kez. Bazi seylerin tesbitini daha onceden yapiyoruz dedi. Ben gittigimde 12+5ti ama bebiko 13+5 cikti bas popo mesafesine gore ve cinsiyet tahmini yapti. Olabiliyor yani :)
kisa-uzun kollu badilerde cok kullaniliyor
ben sapkada kullanmistim cok
en kullanislilar alt ust takim ve ayakli tek altlar
tulumlar kullanilmiyor cok boyu cabuk uzuyor ve bacaklarini rahat esnetip hareket ettiremiyor
ama ben tulum cok seviyorum :))
penye bataniyede cok kullanmistim ilk zamanlar
ayy bu hazirlik isi cok zevkli ama cok detayli ivir zivir bir suru sey lazim :)
girsat buldukca almak lazim
mesela bebegi ilk zamanlar yikamak icin tulbent kumasi gibi bezler oluyor onlardan diktirmistim cok yumusak oluyor agiz bezi olarakta ondan kullandim
dur bakalım belki doktor yanılıyordur, bana da tek Allahın kulu kız demiyor, Ramzi kız diyor, ondan çok meraklıyım:) eskiden beri de kızım olsun isterdim, şimdi sağlıklı olsun diyorum başka da bir şey demiyorum
Hmmm bak tecrubeli dedin de aklima geldi. Ilk bebekte elde cambaz gibi evirip cevirip yikayamiyorsun henuz. SeviBebenin straforlu kuvet filesini kullanmistim cok memnun kalmistim.
Bi de gecen gordum oglum bebekken cok arayip bulamamistim kiraz cekirdegi yastiklar oluyo bebisin gaz sancisi icin. Simdi icine o yerlestirilebilen bi reflu yukselticisi yapmislar ondan almayi dusunuyorum. Oglum cok cekti refluden ve gazdan. Bari bu bebik tahat etsin insallah
Sen ekleyince farkettim ben bizim evladin dun bi dunya resmini vermislerdi hicbirine bakmadim henuz :))) bi bakiim de fotojenik ciktii bi tane varsa ekliim ben de
Çok sık rastlandığını ve gerekmesi halinde ilaç kullanarak geçirilmesi gerektiğini söyledi. Bebekten çok anneye zarar verme olasılığı var çünkü böbrek iltihabına kadar gidebiliyormuş tedavi edilmezse. Ama bizde fark edildiği için meraklanma. Hamilelik boyunca bir kaç kez bile geçirenler oluyormuş. İleri dönemde olması da erken doğum riski yaratabileceği için, kültürde üreme varsa derhal antibiyotik başlanmalıymış.
netten düşük tehlikesi erken doğum die yazmıŞLAR korkuttu acıkcası bnı ama allaha emanet ya bişe olmaz allahın ıznıyle.. cok saol cnm yardımcı oldun baya
Sen ekleyince farkettim ben bizim evladin dun bi dunya resmini vermislerdi hicbirine bakmadim henuz :))) bi bakiim de fotojenik ciktii bi tane varsa ekliim ben de
Maşallah Nasıl tatlı. İlerleyen haftalarda tek pozda vücut tamamen görünmüyor kısım kısım sığıyorlar kareye
Bu sebeple bu ilk fotolar çok tatlı
Maşallah maşallah