Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm hiçbi fikrim yok nasıl yapmam lazim

kızlar naber dün ben doktordaydım 11+3 düm, 10 gün sonra gel cinsiyete bakalım dedi ilk hamileliğimde 17 de söylemiştiniz dedim güldü:) 10 gün sonra 12+5 oluyor belli olur mu ki???*

Cok sey degismis canim. Benim gecen ikilide bakilmayan bir suru seye baktilar bu kez. Bazi seylerin tesbitini daha onceden yapiyoruz dedi. Ben gittigimde 12+5ti ama bebiko 13+5 cikti bas popo mesafesine gore ve cinsiyet tahmini yapti. Olabiliyor yani :)

teşekkürler tecrübeli anneler :)

Cnm hiçbi fikrim yok nasıl yapmam lazim

Oglumda bildigin envanter cikarmistim. Alinmasi gerekenler alinanlar faan diye pivot falan alip ona gore eksiklere ciktikca bakiyordum. Ne profosyonel yaklasmisim olaya :))

Bunda da bi o kadar rahatim. Hicbisi bulamazsa abininkileri giyer bi kac ay :)) internette bakiyorum ama daha faaliyete gecmedim alma konusunda

şu ramzi teorisi nasıl oluyor kızlar yahu :)

teşekkürler tecrübeli anneler :)

Hmmm bak tecrubeli dedin de aklima geldi. Ilk bebekte elde cambaz gibi evirip cevirip yikayamiyorsun henuz. SeviBebenin straforlu kuvet filesini kullanmistim cok memnun kalmistim.

Bi de gecen gordum oglum bebekken cok arayip bulamamistim kiraz cekirdegi yastiklar oluyo bebisin gaz sancisi icin. Simdi icine o yerlestirilebilen bi reflu yukselticisi yapmislar ondan almayi dusunuyorum. Oglum cok cekti refluden ve gazdan. Bari bu bebik tahat etsin insallah

netten düşük tehlikesi erken doğum die yazmıŞLAR korkuttu acıkcası bnı ama allaha emanet ya bişe olmaz allahın ıznıyle.. cok saol cnm yardımcı oldun baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…