Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de kesisizleri duymaya başladım, ondan iyice gaza geldim. İnş bir sıkıntı olmaz da yapabiliriz.

canim epizyo kontrolsuz bi yirtiktan cok daha cabuk kapanan birsey oldugu icin yapiyorlar. o nedenle korkulacak birsey degil. bir de bizde yeterince yetismis ebe olmadigindan perine masajiyla cok ugrasmiyorlar. tavsiyem kendini bu konuda biraz egitmen olabilir. ya da dogum yapacagin yerdeki tecrubeli bir ebeyle konusabilirsin uygulamalari hakkinda. normal dogumda ebe doktordan daha muhimdir..

Kusura bakmayın arkadaşlar niyetim sizi üzmek değilde sadece paylaşmak istedim daha da yorum yapmam zaten allaha emanet olun yavrularızı saglıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin
evsannn da dediği gibi kimseyi üzdüğün yok
Aksine biz seni sevdiğimiz için kendi başımıza gelmiş gibi üzüldük elimiz kolumuz bağlandı. Hafifletmek istedik üzüntünü
Yani ben okuduğumdan beri haberini üzgünüm gözlerim dolu ama güçlü durmalısın sen yavrun var. Ve iyi olacak herşey geçecek emin ol sadece sabır ve Zaman ilacı dua ve inanç. Sen bunları biliyorsun eminim sadece hepimiz yanındayız burda sadece bir isimden ötesi olduğunu bilmeni istedim ben kendi adıma. Sevinçler gibi üzüntüler de ortak umudumuz da ortak.
İyi olacağız iyi düşünelim sabredelim

Kusura bakmayın arkadaşlar niyetim sizi üzmek değilde sadece paylaşmak istedim daha da yorum yapmam zaten allaha emanet olun yavrularızı saglıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin
Helal olsun canım, olur mu hiç, sen de helal et hakkını, elimizden gelse de destek olabilsek, paylaşabilsek acını dualarımızdasın arkadaşım.

Anldm cnm. Bizimde onden gidio bir hafta. Bn de meyve cok yiyorum hatta meyveyle duruyorum mide bulantim tiksintim gecmedi. Elma muz portakal oyle

Herkesin karnı büyümüş anlaşılan Benim ikinci gebelik olmasına rağmen karnım pek çıkmadı. Zaten dar giyinmem haliyle kimse farketmiyor kilo almaya başladım yavaştan herhalde çıkar bir iki haftaya. Bu arada kızımda normal doğum yaptım. Kesi bende de oldu. Doğumum baya zor olduğu için iç dikişlerim de vardı. Ona rağmen şükürler olsun çabuk toparlandım. Aklınızda bulunsun dikişlere iyi bakmak çok önemli. Arkadaşımın dikiş yeri enfeksiyon kapmıştı çok çekti tekrar dikildi filan. Ben korkudan çok iyi baktım. Her idrardan sonra yıkayıp kurulayıp batikonla güzelce temizledim. Benim hem iç hem dış dikiş olduğu için bir kaç hafta sürdü tamamen iyileşmesi ama çoğu kişinin çok daha kısa sürüyor. Normal doğumda doğurma kısmı zahmetli de olsa sonrasında çok çabuk toparlanıyorsunuz. Benim doğumum çok zor olmasına rağmen ertesi gün evde dolanıyordum. Loğusa yatağımda yatmadım bile kaldırttım. Bu sefer de sağlık sorunu vs olmazsa inşallah normal doğum istiyorum. Doğum zamanımda annemler hacda olacak büyük ihtimal. Haliyle doğum sonrası çabuk toparlanmam gerek. Kızım da var hem bebek hem o yetişmem gerek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Aynı düşünecelerdeyiz, üzücü bir haber duyduğumda yıkılıyorum resmen. Ama Rabbim ömrünü verdiyse doğacak, büyücek diyorum. Pozitif olmak ve sakin kalmaya çalışmak lazım tatlım.

Öyle deme ama yaaa iyi kötü bir sürü paylaşılıyor burada. Benim de bir kaybım var çok zor Allah sabır versin. Bu arada rüyada korkma falan oluyomuydu sende

canim kafani mesgul etmelisin kismina katiliyorum. dizi falan baslasan soyle boool sezonluk friends ya da how i met your mother gibi.. hem keyifli olsun hem cok bolumlu olsun baya bi idare eder seni :))
Himym favorim :) the big bang theoryde güzel :)

Anldm cnm. Bizimde onden gidio bir hafta. Bn de meyve cok yiyorum hatta meyveyle duruyorum mide bulantim tiksintim gecmedi. Elma muz portakal oyle
Benimde gecmedi hatta annemlerdeyim o yüzden yiyip içip evime gidiyorum yakinim annemlere Allahtan muz bebeğin gelişimi için çok önemliymis. Benim erkek kardesim de gelisimini önden tamamlayip 3 hafta erken doğmuştu

Aynen ben de her seferinde dr alttan bakıcam diyince yüzüm bi düşüyordu. Sanki o da çok meraklı görmeye benim rahimde yara var ondan her muayenede çok az kanıyordu ama devamı gelmiyordu. Hamileliğimde alttan hiç bakmadılar henüz. Yengemin 3düşük sonrası tüp bebek onu hep alttan muayene etmişler hamileliğinde. Bebek açısından sorun olmuyormuş diye biliyorum

benim bebeğinde tüp bebek tedavisiyle oldu ilk iki kontrolüm hep alttan oldu çok şükür bir sorun sıkıntı da olmadı inşallah bundan sonrası da olmaz
ama korkulacak birşey değil alttan muayene ben hiç hissetmedim bile muayene olurken şimdi karından bakıyor doktor

Benimde gecmedi hatta annemlerdeyim o yüzden yiyip içip evime gidiyorum yakinim annemlere Allahtan muz bebeğin gelişimi için çok önemliymis. Benim erkek kardesim de gelisimini önden tamamlayip 3 hafta erken doğmuştu
Ooo masallahh cnm. Evet muz baya iyiymis bi de bise yiyemediginden tok da tutuyo. Bnm de annem vardi yanimda bugun dondu evine. Ya evde farkediyo bn disarda yiom ama evde yiyemiom

Ya kizlar bi de bise sorcam . Cig kofte (etsiz) cips fln yiyonuz muu . Bayadir cnm cog kofte durum istio . Ama yemiom

Ooo masallahh cnm. Evet muz baya iyiymis bi de bise yiyemediginden tok da tutuyo. Bnm de annem vardi yanimda bugun dondu evine. Ya evde farkediyo bn disarda yiom ama evde yiyemiom
İlk zamanlar bende öyleydi ama annemlere giderken yuruyus yaptığım için acikiyorum hatta annem yemek yetiştirmekte zorlanıyor doktorum polikistik olduğum için fazla yememi söyledi ama aç kalincada midem bulanıyor şu tiksinme geçse evimde yemek yapmayı özledim... Hele eşim ev yemeğine hasret kaldı en çok ona üzülüyorum anneme gelirse yiyor ancak

Kızlar nubtan anlayanlar bakabilir mi, bugün azıcık panik yaptım nedense, akşam acile gittik, çok şükür bebişim iyiymiş, 42 mm olmuş, 11 haftalık tam dedi, geç döllenme denmişti arayı kapatmış ufaklık

Eklentiler

• P_20160227_195611_p.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 131
  • P_20160227_195557_1_p.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…