Ben de kesisizleri duymaya başladım, ondan iyice gaza geldim. İnş bir sıkıntı olmaz da yapabiliriz.
Kusura bakmayın arkadaşlar niyetim sizi üzmek değilde sadece paylaşmak istedim daha da yorum yapmam zaten allaha emanet olun yavrularızı saglıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin
Helal olsun canım, olur mu hiç, sen de helal et hakkını, elimizden gelse de destek olabilsek, paylaşabilsek acını dualarımızdasın arkadaşım.Kusura bakmayın arkadaşlar niyetim sizi üzmek değilde sadece paylaşmak istedim daha da yorum yapmam zaten allaha emanet olun yavrularızı saglıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin
Anldm cnm. Bizimde onden gidio bir hafta. Bn de meyve cok yiyorum hatta meyveyle duruyorum mide bulantim tiksintim gecmedi. Elma muz portakal oyleCanım benim zaten 10 gün gec döllenme olmuştu aradaki 1 haftayı kapattı normalde 11+3 olmam lazmken 12+3 gunluguz doktorum çok yiyorsun galiba dedi evet çok yiyorum 5 dkda bir yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum her gün mutlaka 3 tane meyve yiyorum az ama sık sık yiyorum doğum tarihimiz 1 hafta öne çekildi
Kızlar neden ben bukadar gerginim. 2 kaybim olduğu için mi ? 9 mart gelmiyor DİE düşünürken şimdi olumsuz haberler beni uzuyor .. Diorum paartesi doktora gidip bi bebislerime bakiyimmi sora diyorum ki pazartesi gittiğinde olumsuz haber duysan ne yapabiliceksin sabret.... Allahim sana sigindim senden istedim sen ne yasaticaksan onu gorucem biliyorum , evlatlarım için dua ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsunlar DİE .. Sen kabul buyur ne yapmam gerekiyorsa yol göster mevlam.. Bu acıyı yaşadım mutlu son istiyorum. İçimdeki vesveseyi nasıl aricam bilemiyorum. Olumsuzluk cagirmamak için olumlu olmak çok istiyorum
Öyle deme ama yaaaKusura bakmayın arkadaşlar niyetim sizi üzmek değilde sadece paylaşmak istedim daha da yorum yapmam zaten allaha emanet olun yavrularızı saglıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin
Himym favorim :) the big bang theoryde güzel :)canim kafani mesgul etmelisin kismina katiliyorum. dizi falan baslasan soyle boool sezonluk friends ya da how i met your mother gibi.. hem keyifli olsun hem cok bolumlu olsun baya bi idare eder seni :))
Benimde gecmedi hatta annemlerdeyim o yüzden yiyip içip evime gidiyorum yakinim annemlere Allahtan muz bebeğin gelişimi için çok önemliymis. Benim erkek kardesim de gelisimini önden tamamlayip 3 hafta erken doğmuştuAnldm cnm. Bizimde onden gidio bir hafta. Bn de meyve cok yiyorum hatta meyveyle duruyorum mide bulantim tiksintim gecmedi. Elma muz portakal oyle
Aynen ben deAcı konusu evet ya katılıyorum muhtemelen kasınca oluyor (bir ara o kadar fazla vajinal muayene oldum ki gelene açıyordum:) bazen cok acıyor bazen hissetmiyordum) ama kanama bende olmuştu canım hem de hamile bile değilken 2 gün kanamam oldu muayene sonrası. aslında normalde güvenli tab ki vajinal muayene ama benim doktorum da tercih etmedi niyeyse
Aynen ben deher seferinde dr alttan bakıcam diyince yüzüm bi düşüyordu. Sanki o da çok meraklı görmeye benim rahimde yara var ondan her muayenede çok az kanıyordu ama devamı gelmiyordu. Hamileliğimde alttan hiç bakmadılar henüz. Yengemin 3düşük sonrası tüp bebek onu hep alttan muayene etmişler hamileliğinde. Bebek açısından sorun olmuyormuş diye biliyorum
Ooo masallahh cnm. Evet muz baya iyiymis bi de bise yiyemediginden tok da tutuyo. Bnm de annem vardi yanimda bugun dondu evine. Ya evde farkediyo bn disarda yiom ama evde yiyemiomBenimde gecmedi hatta annemlerdeyim o yüzden yiyip içip evime gidiyorum yakinim annemlere Allahtan muz bebeğin gelişimi için çok önemliymis. Benim erkek kardesim de gelisimini önden tamamlayip 3 hafta erken doğmuştu
Ben iki kez yedim cok canim istedi dayanamadim insallah zarari yokturYa kizlar bi de bise sorcam . Cig kofte (etsiz) cips fln yiyonuz muu . Bayadir cnm cog kofte durum istio . Ama yemiom
İlk zamanlar bende öyleydi ama annemlere giderken yuruyus yaptığım için acikiyorum hatta annem yemek yetiştirmekte zorlanıyor doktorum polikistik olduğum için fazla yememi söyledi ama aç kalincada midem bulanıyor şu tiksinme geçse evimde yemek yapmayı özledim... Hele eşim ev yemeğine hasret kaldı en çok ona üzülüyorum anneme gelirse yiyor ancakOoo masallahh cnm. Evet muz baya iyiymis bi de bise yiyemediginden tok da tutuyo. Bnm de annem vardi yanimda bugun dondu evine. Ya evde farkediyo bn disarda yiom ama evde yiyemiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?