Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kanamam başladı ilk defa boyle kırmızı ve pıhtılı geldi acile gidiyoruz dua edin nolur

allahim yardimcin olsun canim. dualarim seninle.. bu haftalarda plesenta yukari cekiliyor belki ondandir. bebeginle ilgili birsey degildir diye umuyorum canim. haberdar et bizi mutlaka..

yana hıc bırsey agır gelmıyor mide bulantımda cok hafif bole acıkırsında mıden bulanır öle ara ara hısseıdyorum ... belirti die bakınca göremıyorum oyuzden mıde bulantımı ... korkuyorum da bulansa bılırdım hersey yolunda dıe

Kızlar bişey almayacağım almayacağım dedim ama gittim ameda ciftli göğüs pompası sipariş ettim ama fiyatı cooooook düşmüş 2 yıldır ilk defa böyle düştüğünü gördüm bir daha düşmez diye aldım 549 dan 389 a 3 te bir düşmüş, en iyisi olduğunu zaten geçen gebeligimden arastirmistim. E bebekte saat 24 e kadar indirim var 24 ten sonra fiyat tekrar 549 olacak bilginize... sanirim stokta 2 adet kaldi...

Eklentiler

• images.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 65
Ayy canım korkuttun. Gözün aydın olsun bebişin iyi olmasına çok sevindim. Rabbim esirgesin. ynvynv

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…