Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sen sanslisin cnm . Bnm annem baska sehirde o yuzden arada gidip gelio iste sagolsun ya. Senin icin yuruyus acisindan da ii cnm

Ooo masallahh cnm. Evet muz baya iyiymis bi de bise yiyemediginden tok da tutuyo. Bnm de annem vardi yanimda bugun dondu evine. Ya evde farkediyo bn disarda yiom ama evde yiyemiom

Aynen. Disarda daha rahat yiyorum. Mutfak kokuyo bana. Kendi pisirdigimi zaten hic soyleme (

Ya kizlar bi de bise sorcam . Cig kofte (etsiz) cips fln yiyonuz muu . Bayadir cnm cog kofte durum istio . Ama yemiom

Mumkunse yemeyin. Gecen hamilelikte doktorum israrla ysaklamisti.cok katki vs var diye. Ama cahide nin bi tarifi var hem kolay hem baya basarili. Patatesli cigkofte onu deneyebilirsiniz. Ben ilk zamanlarda yapmistim ama simdi sarmisak vs de cok kotu yapiyor hayatta yiyemem gibi geliyor

Etsiz çiğ köftenin bir zararı yokmuş canım pişmemiş etin zararı var canım ciğer falanda yenmemesi gereken şey ben bilmiyordum ciğer yedim
Dimi etsiz bise farketmez mercimek koftesi bise oluo zaten. Ama iste hazirlarda cok katkili fln . Ciger bnde yediiimmm . Neymis ki zararii cnm

Ya kizlar bi de bise sorcam . Cig kofte (etsiz) cips fln yiyonuz muu . Bayadir cnm cog kofte durum istio . Ama yemiom
Bana yasakladı doktorum. Zaten temizliğine de pek güvenemiyorum. Hamile kalmadan önce de yesem bile toxoplazmaya bağışıklığım olmadığını öğrendiğimden beri yeşilliksiz yiyordum

Dimi etsiz bise farketmez mercimek koftesi bise oluo zaten. Ama iste hazirlarda cok katkili fln . Ciger bnde yediiimmm . Neymis ki zararii cnm
Ben evde yapılan çiğ köfteyi yiyebiliyorum hatta geçen yaptım esim yardım etti cigerde beta keroten diye bir madde varmış bebeğe zararliymis ben bilmeden yedim ama artık yemem

Kanamam başladı ilk defa boyle kırmızı ve pıhtılı geldi acile gidiyoruz dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…