İlk zamanlar bende öyleydi ama annemlere giderken yuruyus yaptığım için acikiyorum hatta annem yemek yetiştirmekte zorlanıyor doktorum polikistik olduğum için fazla yememi söyledi ama aç kalincada midem bulanıyor şu tiksinme geçse evimde yemek yapmayı özledim... Hele eşim ev yemeğine hasret kaldı en çok ona üzülüyorum anneme gelirse yiyor ancak
Ooo masallahh cnm. Evet muz baya iyiymis bi de bise yiyemediginden tok da tutuyo. Bnm de annem vardi yanimda bugun dondu evine. Ya evde farkediyo bn disarda yiom ama evde yiyemiom
Mumkunse yemeyin. Gecen hamilelikte doktorum israrla ysaklamisti.cok katki vs var diye. Ama cahide nin bi tarifi var hem kolay hem baya basarili. Patatesli cigkofte onu deneyebilirsiniz. Ben ilk zamanlarda yapmistim ama simdi sarmisak vs de cok kotu yapiyor hayatta yiyemem gibi geliyor
Bana yasakladı doktorum. Zaten temizliğine de pek güvenemiyorum. Hamile kalmadan önce de yesem bile toxoplazmaya bağışıklığım olmadığını öğrendiğimden beri yeşilliksiz yiyordum
Ben evde yapılan çiğ köfteyi yiyebiliyorum hatta geçen yaptım esim yardım etti cigerde beta keroten diye bir madde varmış bebeğe zararliymis ben bilmeden yedim ama artık yemem