Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de çok şaşırdım çok yedim bebek önden gidiyor duyunca. Sabah sabah vicdan azabı çektim yav doğru düzgün bir şey yiyemiyorum diye.

Kızlar yarın doktora gidecem cinsiyet öğrenir miyim Acep doktorum görünürse söylerim demişti gorunur diye umut ediyorum

Ben de çok şaşırdım çok yedim bebek önden gidiyor duyunca. Sabah sabah vicdan azabı çektim yav doğru düzgün bir şey yiyemiyorum diye.
Yemekle alakası yok diye biliyorum bu haftalarda 4 aydan sonra var ama bilemedim şimdi bende vicdan azabı duymaya basladm

Bu konuda en şanslı(aslında şanssız) benim herhalde. Kalça çıkığı geçmişim var ve şimdiden kaderim sezeryan. Ameliyat oldum fakat çatı normal yollarla açılamadığı için daha ilk doktor kontrolümde medikal taramada kalça çıkığın var mı diye sordu. Risk alıp normal doğum yapanlar da olmuş fakat o ben kadar cengaver olamayacağım galiba.

Pek sanmıyorum ya başka bir şey etkendir bu duruma. Zaten geriden gelse nolcak ki bir hafta sonra doğuruyorsun. Pimpirikliğimiz kurusun.
Bende sanmıyorum doktorum kızımda alakası yok demişti kızım hep bir hafta geriden geliyordu son haftalarda kapattı arayi çok yedim ondan herhalde bu arada 14 haftadasin öğrendin mi bebişin cinsiyetinin

Ben düşünmüyordum annem korkuttu beni ☺☺

Bana yasakladı doktorum. Zaten temizliğine de pek güvenemiyorum. Hamile kalmadan önce de yesem bile toxoplazmaya bağışıklığım olmadığını öğrendiğimden beri yeşilliksiz yiyordum
Evet cnm yesilliksiz tercih ediom bndr aynen toxoplazma riskinden dolayi. Gebelikten beri de hic yesillik yemedim . Normaldede sirkesiz yemm

Ben çok okuyorum maalesef aslında kendi kendime moral vermeye çalışıyorum anaokulu öğretmeniyim çocuk için herşeye değer diyorum ama bazende dusunmekten kendimi alamıyorum

Ben evde yapılan çiğ köfteyi yiyebiliyorum hatta geçen yaptım esim yardım etti cigerde beta keroten diye bir madde varmış bebeğe zararliymis ben bilmeden yedim ama artık yemem
Bilmiyodum cnm ya sagol bnde yemem artk. Bn bilmiom yapmayi . Hazir paketleri de oluo aslinda puding paketi gibi

benim yapamama luksum yok :/ ilk hamilelik herhalde senin, kiymetini bil ikincide mecbur yapiyosun evlat var sonucta :))
Ins cnm ikinciler ucunculer olsun bndr e yemek yapayim cocuk var die :) ilk degil aslinda iki kurtajim var cnm . Rabbim bunu kucagimiza almayi nasip etsin ins

Canım olabiliyormuş yediklerimin etkisi olabileceğini söyledi ve ekledi bazı bebeklerde bu olabiliyormus ssbeek iri doğuyormus ornegin benim kardesim 3 hafta önde gitmiş 55 cm e yakın 3 kilo 600 gr doğmuş hatta esim kardeşime takılıyor oğlan dayiya çeker galba oğlan geliyor da sana çekerse nasıl beslicez falan diyor

Kadın doğumcu değilim:) kadın doğum hemşireliğinde eğitim alıyorum ve eğitim veriyorum. Mutlaka aynı yerden tekrar yırtılacak diye birşey yok tabiki, aynı kişi birbirinden farklı iki doğum yapabilir ama bünyeden kaynaklanan bir nedenden dolayı yırtılma gerçekleşmişse bu tekrarlayabilir. O nedenle doktorunla konuş bir önceki doğumunu, o seni yönlendirir. Doktora güvenmek çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…