Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim kayinvalidem de cok yakın cok iyidir kendisi gelir evimi ttemizler falan ama anneme daha rahat söylüyorum şunu istiyorum bunu istiyorum diye o yüzden anneme gelmeyi tercih ediyorum
Bnm ki de ayni binada cnm. Ama bizim aramiz acik biraz . Kendinin yaptigi seyler oldu ortada bise yokken . Simdide pismanmis denilenlere gore tabi bn inanmiyorum da. Ama bnm icim sogudu bi kere ya . Annelerimizi eksik etmesin Rabbim

Ben cok detaylı bilmiyorum Canım henüz araştırmadım ama en büyük acı kısmını hissetmedim demişti arkds yine sancı çekiliyormuş dediğin gibi. Ben de düşünüyorum bakalım hayırlısı Nasıl kısmet olacak bakalım

ben aslinda bebegin iri olmasinin genler disinda etkileyen bir faktorun annedeki diyabet oldugunu biliyorum. oyle birsey olmasin da insallah hicbirimizde. gebelikte diyabet rejim falan bulantilar gecince baya can sikici olmaya basliyor :/

ben aslinda bebegin iri olmasinin genler disinda etkileyen bir faktorun annedeki diyabet oldugunu biliyorum. oyle birsey olmasin da insallah hicbirimizde. gebelikte diyabet rejim falan bulantilar gecince baya can sikici olmaya basliyor :/
Diyabet hastalığım yok zaten 5 senedir pco o yüzden sekerim hep kontrol ediliyor pco olanlarda insulin direnci dusuk oluyor hamile kaldığimdan beri gene kontrol edildi doktorum hiç bir sorun olmadığını söyledi ben doktor değiştirmek zorunda kaldim ilk doktorum ilk haftalarda yemek yiyip yememen bebeği etkilemiyor desede ben zorla yemeye çalışıyordum çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum zeka gelişiminin ilk 3 ay annenin beslenmesiyle alakası olduğunu bilip kendime ona gore beslenmeye zorladim ikinci doktorum da benle aynı goruste bebeğin için yemelisin ama aşırıya kaçmadan diyor ilk zamanlar anne beslenmeli diye dusunenlerdenim ilk 8-9 hafta bende tam tamına yemek yiyemyordum mide bulantisindan ama meyveye ağırlık vermiştim kuruyemiş kesinlikle yiyordum

Hayir canim arch da ayni soruyu sormustu. 34. Haftada ysadigim kisisel bir sorun vardi ikinmayi engelleyen. Ondan bahsetmistim. Mesaji duzenleyebilsem ne guzel olur aslinda. 34u goren anneler panikliyor haliyle.
Evet bu yaza 35 oluyorum ondan sordum forumların gerisini okumadan Aslında paniklememek gerek benim annem bile beni 41 de doğurmuş ama ilk hamileliğim plansızda oldu bağzı şeyleri görünce acaba benimde başıma gelir mi diye merak ediyorum.

Canım içini ferah tut benim teyzemde 35 yasında doğum yaptı beyfendimiz şuan 3 yaşına girmek üzere doğumunda hastanedeydim zorlanmadı fazla herkeste olcak diye birşey yok sakin ol

Bende sanmıyorum doktorum kızımda alakası yok demişti kızım hep bir hafta geriden geliyordu son haftalarda kapattı arayi çok yedim ondan herhalde bu arada 14 haftadasin öğrendin mi bebişin cinsiyetinin
12 deyim canım haftaya pazartesi ikili taramaya gideceğim. Belki orada söyler doktorum.

Geçmiş olsun, benim de kanamam vardı, doktor bir hafta rapor verdi, 4 hafta boyunca da hafta 1 iğne, şimdi kanamam durdu şiddetli kasık ağrılarım kaldı, inşallah bu süreci en az hasar ile atlatırız
Cok sagol canım bende başından beri progestan proluton iğne oluyorum haftada bir kanama alanı kaybolmuştu yine olmuş heyet raporluyum başından beri 16 haftayı bitirsek hayırlısıyla korkum azalcak

Hanımlar doğum korkuları için henüz erken. Sakin olmaya çalışın biraz :) öyle ya da böyle doğacaklar. Son haftalarda doktorunuzla beraber karar vereceksiniz zaten. Bebek dönmeyebilir çatınızda sıkıntı olabilir vs. Ben ilkini normal yaptım ama bunda ne olur kısmet. Zaman gösterecek. Yeter ki sağlıkla gelsin yavrularımız. Bu arada epidural normal düşünenler için söylüyorum anestezi uzmanı çok çok önemli. İyi araştırın lütfen.

Evet cnm yesilliksiz tercih ediom bndr aynen toxoplazma riskinden dolayi. Gebelikten beri de hic yesillik yemedim . Normaldede sirkesiz yemm
Yeşillik çok önemli ama. Koyu yeşil yapraklı sebzeler b12 açısından zengin. Hatta ebe bana kahvaltıya bile yeşillik kat,her öğlen mutlaka taze yapılmış salata ye dedi. Sirke uğraştırıyor diye ben de dikkat edemiyorum malesef normalde çok severim ama olsa da yiyemiyorum pek hasret kaldım resmen

Kızlar bebisim 13+3 bu hafta karnımda seğirmeler hissediyorum benim gibi hisseden var mi :)
nekadar guzel gozun aydin darisi basimiza
daha kucuk ama sirt ust duz bi yere yat belki bebisin karninda balik gibi kaydigini gorebilirsin
kacinci haftada bilmiyorum ama oglumda yapiyordum minicik bir kabariklik oluyordu karnimda :)) tabii ozaman simdiki gibi degildim zayiftim :)

Kizlar prenses dogum dedikleri igneyi bende kizimda yaptim ama gercekten cok rahatlatti ve dogum anina kadar hicbirsey hissetmedim ama dogum anini hissettim cok tehlikesi ve riskleri var arkadasimin igneden sonra acilmasi durdu cunku sanciyi hissetmiyordu bu yuzden sezeryana alindi kizlar gercekten o sanci anlik bebegi kucagimiza aldigimiz an hersey geciyor ,,,, daha bunlari konusmak icin cok erken hamileliginizin tadini cikarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…