Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cuma gunu senin mi aniden kanaman gelmisti?
simdi nasilsin kanaman durdumu?insallah bebisinde sende iyisinizdir

Sağol canm benim inşallah bu sefer daha güzel olur diye umut ediyorum pozitif düşünmeye gayret ediyorum

Kızlar çoook heyecanliyim yarın 10 da randovum var bebişim büyümüşmü dur bide cinsiyet heyecanı çok farklı bir heyecan inşallah ogrenirim cinsiyeti eşimle değil tek gidecem eşim doktordan değil benden öğrensin istiyorum

Gonlunden gecen gibi olsun cnm

Kızlar ben de dayanamayacağım artık. Alacağım şu kalp atışı dinleme cihazından. Hepiniz angelsounds mu aldınız?

Kızlar ben de dayanamayacağım artık. Alacağım şu kalp atışı dinleme cihazından. Hepiniz angelsounds mu aldınız?
Eğer pimpirikli bi yapıya sahipsen çok rahatlatır seni ben bugüne kadar duyamamıştım biraz önce deniyim dedim meğer yanlış yerde gezdiriyomuşum İçim içimi yiyodu duyana kadar angelsounds benimki de

Aahhh canim al valla en azindan bebegin kalp atisini duyunca icimiz rahat eder benim okadar kanamam var hep icimde korku o cihazim olsaydı kontrol eder icim rahatlardi insallah bebegim yarin iyidir bende alirim

Herkese merhaba
ben de Hayirlisiyla eylül annesi olacağım. Bu foruma ilk defa giriyorum. Bir sorum olacaktı. Bebeğinizin kaç haftalik olduğu yazıyor sizlerde. Onu nasıl yapabildiniz

merhaba hosgeldin..saglikla gelsin minigin..

bebek haftasi icin profiline girip beklenen dogum tarihini yazip kaydetmen yeterli. takvim otomatikolarak cikar mesajlarinin altinda.

Ben de alsam mı diyorum ama bebeğe zarar verir mi acaba diye korkuyorum. I phone da uygulamalar var. Daha öncede duymuştum. Uçak modunda kullanılıyormuş. yarın kontrolüm var dr a sormayı düşünüyorum

Selam kızlar
Benim şu kahverengi akıntım bir türlü bitmiyor
Progesteron kullanıyorum ama öyle fazla dinlenemiyorum, hele de haftasonları
Kızın kursu okulu derken hep bir koşturmaca.kasıklarımda ve belimde ağrı çok oluyor.
Salı ikilim var, bakalım hayırlısı lakin böyle akıntı sıkıntı yapıyor.

Eğer pimpirikli bi yapıya sahipsen çok rahatlatır seni ben bugüne kadar duyamamıştım biraz önce deniyim dedim meğer yanlış yerde gezdiriyomuşum İçim içimi yiyodu duyana kadar angelsounds benimki de
Öyleyim maalesef. Bugün biraz sancım oldu. Şimdiye kadar niye almadım ki diye içim içimi yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…