Kizlar prenses dogum dedikleri igneyi bende kizimda yaptim ama gercekten cok rahatlatti ve dogum anina kadar hicbirsey hissetmedim ama dogum anini hissettim cok tehlikesi ve riskleri var arkadasimin igneden sonra acilmasi durdu cunku sanciyi hissetmiyordu bu yuzden sezeryana alindi kizlar gercekten o sanci anlik bebegi kucagimiza aldigimiz an hersey geciyor ,,,, daha bunlari konusmak icin cok erken hamileliginizin tadini cikarin
Kadın doğumcu değilim:) kadın doğum hemşireliğinde eğitim alıyorum ve eğitim veriyorum. Mutlaka aynı yerden tekrar yırtılacak diye birşey yok tabiki, aynı kişi birbirinden farklı iki doğum yapabilir ama bünyeden kaynaklanan bir nedenden dolayı yırtılma gerçekleşmişse bu tekrarlayabilir. O nedenle doktorunla konuş bir önceki doğumunu, o seni yönlendirir. Doktora güvenmek çok önemli.
Kızlar çoook heyecanliyim yarın 10 da randovum var bebişim büyümüşmü dur bide cinsiyet heyecanı çok farklı bir heyecan inşallah ogrenirim cinsiyeti eşimle değil tek gidecem eşim doktordan değil benden öğrensin istiyorum
Kızlar çoook heyecanliyim yarın 10 da randovum var bebişim büyümüşmü dur bide cinsiyet heyecanı çok farklı bir heyecan inşallah ogrenirim cinsiyeti eşimle değil tek gidecem eşim doktordan değil benden öğrensin istiyorum
Eğer pimpirikli bi yapıya sahipsen çok rahatlatır seni ben bugüne kadar duyamamıştım biraz önce deniyim dedim meğer yanlış yerde gezdiriyomuşum İçim içimi yiyodu duyana kadar angelsounds benimki de
Aahhh canim al valla en azindan bebegin kalp atisini duyunca icimiz rahat eder benim okadar kanamam var hep icimde korku o cihazim olsaydı kontrol eder icim rahatlardi insallah bebegim yarin iyidir bende alirim
Herkese merhaba
ben de Hayirlisiyla eylül annesi olacağım. Bu foruma ilk defa giriyorum. Bir sorum olacaktı. Bebeğinizin kaç haftalik olduğu yazıyor sizlerde. Onu nasıl yapabildiniz
Herkese merhaba
ben de Hayirlisiyla eylül annesi olacağım. Bu foruma ilk defa giriyorum. Bir sorum olacaktı. Bebeğinizin kaç haftalik olduğu yazıyor sizlerde. Onu nasıl yapabildiniz
Ben de alsam mı diyorum ama bebeğe zarar verir mi acaba diye korkuyorum. I phone da uygulamalar var. Daha öncede duymuştum. Uçak modunda kullanılıyormuş. yarın kontrolüm var dr a sormayı düşünüyorum
Ben de alsam mı diyorum ama bebeğe zarar verir mi acaba diye korkuyorum. I phone da uygulamalar var. Daha öncede duymuştum. Uçak modunda kullanılıyormuş. yarın kontrolüm var dr a sormayı düşünüyorum
Selam kızlar
Benim şu kahverengi akıntım bir türlü bitmiyor
Progesteron kullanıyorum ama öyle fazla dinlenemiyorum, hele de haftasonları
Kızın kursu okulu derken hep bir koşturmaca.kasıklarımda ve belimde ağrı çok oluyor.
Salı ikilim var, bakalım hayırlısı lakin böyle akıntı sıkıntı yapıyor.
Eğer pimpirikli bi yapıya sahipsen çok rahatlatır seni ben bugüne kadar duyamamıştım biraz önce deniyim dedim meğer yanlış yerde gezdiriyomuşum İçim içimi yiyodu duyana kadar angelsounds benimki de