Benim de 10. Haftaya kadar sürekli oldu, 2 haftadır yok çok şükür. Dinlenmek iyi geliyor cidden. İnş yarın iyi haberler alırsın da rahatlarsın.Selam kızlar
Benim şu kahverengi akıntım bir türlü bitmiyor
Progesteron kullanıyorum ama öyle fazla dinlenemiyorum, hele de haftasonları
Kızın kursu okulu derken hep bir koşturmaca.kasıklarımda ve belimde ağrı çok oluyor.
Salı ikilim var, bakalım hayırlısı lakin böyle akıntı sıkıntı yapıyor.
Dinlenebilsen keşke iyi olurdu Progestan iğne kesmişti Benm 2 kere olmuştu başlarda o hemen kesti puroluton kesmemiştiSelam kızlar
Kızın kursu okulu derken hep bir koşturmaca.kasıklarımda ve belimde ağrı çok oluyor.
ben yiyip ilac icip yatmaktan 2.5-3kilo aldim :/Kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız. Sağlıklı si ne kadar olmalı bilen var mı acaba
benimde yaklasik 3haftadir ara ara oluyor :/ dr. usg de goremesekte bi yerde kanama alani vardir ve siziyordur dediSelam kızlar
Kızlar ben de dayanamayacağım artık. Alacağım şu kalp atışı dinleme cihazından. Hepiniz angelsounds mu aldınız?
Benim de...Canım ben de aynı durumdayım, eşime daha bugün gösterdim. Ama sürekli ultrason bile zararlıyken bir zararı var mıdır diyorumbu kalp durmaları beni çok etkiliyor. Dünden beri yine canım sıkkın.
Benim bildiğim kadarıyla da yok ama öncekinde cok alttan muayene olmuştum en son düşük yaptırılan gün doktor aşırı zorladı çatıma fln bile bakmıştı kanama oldu. Sonra da hamile değilken iki gün kanamam oldu smdi korkuyorum başka nedenden de olsa kan görürsem ödüm patlar. Durup dururken de patlıyor ödüm gerci ama :)Aynen ben deher seferinde dr alttan bakıcam diyince yüzüm bi düşüyordu. Sanki o da çok meraklı görmeye benim rahimde yara var ondan her muayenede çok az kanıyordu ama devamı gelmiyordu. Hamileliğimde alttan hiç bakmadılar henüz. Yengemin 3düşük sonrası tüp bebek onu hep alttan muayene etmişler hamileliğinde. Bebek açısından sorun olmuyormuş diye biliyorum
Aynen ben de ona çok taktım. Ya durduysa da haberim yoksa filan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Halbuki durduktan sonra haberim olsa ne olacak ama yine de takıyorum işte. Çok dinlemem diye avuttum kendimi bakalım. Yarın almayı düşünüyorum.Canım ben de aynı durumdayım, eşime daha bugün gösterdim. Ama sürekli ultrason bile zararlıyken bir zararı var mıdır diyorumbu kalp durmaları beni çok etkiliyor. Dünden beri yine canım sıkkın.
Aynen ben de ona çok taktım. Ya durduysa da haberim yoksa filan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Halbuki durduktan sonra haberim olsa ne olacak ama yine de takıyorum işte. Çok dinlemem diye avuttum kendimi bakalım. Yarın almayı düşünüyorum.
Benim de 7 haftalık olana kadar 7 ila 9 gün kadar arasında geç döllenme denmişti, cmtsi acilr gittim, tam 11 haftalık çıktı, yani sat ile birebir uyumlu, arayı kapatmış mı dedim, onlara hiç takılmayın şu aşamada bebek 11 haftalık bu bilgi yeterli dedi, ben de sabah bulantı ve kusma yaşıyorum ama iştahım da iyi, yememin katkısı oldu mu bilemiyorum.Ben de çok şaşırdım çok yedim bebek önden gidiyor duyunca. Sabah sabah vicdan azabı çektim yav doğru düzgün bir şey yiyemiyorum diye.
Amin cnmAllah saglikla tamamina erdirsin canim
Ya iste sirkesiz kullaninca toxoplazma hastaligi bulasiomus cnm. Ciddi bise yani bu. Bi de bnde piht var o yuzden de yesillik cok yemiom zaten de cnm istemio hic.Yeşillik çok önemli ama. Koyu yeşil yapraklı sebzeler b12 açısından zengin. Hatta ebe bana kahvaltıya bile yeşillik kat,her öğlen mutlaka taze yapılmış salata ye dedi. Sirke uğraştırıyor diye ben de dikkat edemiyorum malesefnormalde çok severim ama olsa da yiyemiyorum pek hasret kaldım resmen
Ben hiç almadım. Sağlıklı olan gebelikten önceki kilona göre değişiyor ama 10-12 diyeyim genel olarak.Kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız. Sağlıklı si ne kadar olmalı bilen var mı acaba
İlkinde 17 kilo aldım emzirmede daha da aldım :)Ben hiç almadım. Sağlıklı olan gebelikten önceki kilona göre değişiyor ama 10-12 diyeyim genel olarak.
Günaydın :)Slm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?