Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim de 10. Haftaya kadar sürekli oldu, 2 haftadır yok çok şükür. Dinlenmek iyi geliyor cidden. İnş yarın iyi haberler alırsın da rahatlarsın.

Dinlenebilsen keşke iyi olurdu Progestan iğne kesmişti Benm 2 kere olmuştu başlarda o hemen kesti puroluton kesmemişti

Kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız. Sağlıklı si ne kadar olmalı bilen var mı acaba
ben yiyip ilac icip yatmaktan 2.5-3kilo aldim :/
aslinda ilk 3ay almamak en azindan bukadar cok almamak en iyisi :) daha bebek minicik ileride bebek buyudukce daha cok kilo alacagiz :/ bide hizli kilo almamak laxik yoksa catlak cok oluyor :/

benimde yaklasik 3haftadir ara ara oluyor :/ dr. usg de goremesekte bi yerde kanama alani vardir ve siziyordur dedi
benimki leke degilde renkli pas rengi gibi akinti oluyor :/
sabah aksam progestan kullaniyorum

Kızlar ben de dayanamayacağım artık. Alacağım şu kalp atışı dinleme cihazından. Hepiniz angelsounds mu aldınız?

Canım ben de aynı durumdayım, eşime daha bugün gösterdim. Ama sürekli ultrason bile zararlıyken bir zararı var mıdır diyorum bu kalp durmaları beni çok etkiliyor. Dünden beri yine canım sıkkın.

Benim bildiğim kadarıyla da yok ama öncekinde cok alttan muayene olmuştum en son düşük yaptırılan gün doktor aşırı zorladı çatıma fln bile bakmıştı kanama oldu. Sonra da hamile değilken iki gün kanamam oldu smdi korkuyorum başka nedenden de olsa kan görürsem ödüm patlar. Durup dururken de patlıyor ödüm gerci ama :)

Canım ben de aynı durumdayım, eşime daha bugün gösterdim. Ama sürekli ultrason bile zararlıyken bir zararı var mıdır diyorum bu kalp durmaları beni çok etkiliyor. Dünden beri yine canım sıkkın.
Aynen ben de ona çok taktım. Ya durduysa da haberim yoksa filan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Halbuki durduktan sonra haberim olsa ne olacak ama yine de takıyorum işte. Çok dinlemem diye avuttum kendimi bakalım. Yarın almayı düşünüyorum.

Ben de kararsızım çin mallarına ne kadar güven olur bilemedim. Daha doktora gitmeme de iki hafta var. Meraklanıyorum böyle kalp durmaları filan olunca

Ben de çok şaşırdım çok yedim bebek önden gidiyor duyunca. Sabah sabah vicdan azabı çektim yav doğru düzgün bir şey yiyemiyorum diye.
Benim de 7 haftalık olana kadar 7 ila 9 gün kadar arasında geç döllenme denmişti, cmtsi acilr gittim, tam 11 haftalık çıktı, yani sat ile birebir uyumlu, arayı kapatmış mı dedim, onlara hiç takılmayın şu aşamada bebek 11 haftalık bu bilgi yeterli dedi, ben de sabah bulantı ve kusma yaşıyorum ama iştahım da iyi, yememin katkısı oldu mu bilemiyorum.

Ya iste sirkesiz kullaninca toxoplazma hastaligi bulasiomus cnm. Ciddi bise yani bu. Bi de bnde piht var o yuzden de yesillik cok yemiom zaten de cnm istemio hic.

İyi geceler uyku kaçınca oturdum okudum maziyi.
Kalp atış sesini duyma aletinden almayı ben de burda bu ani Bebek kalbi durmalarını okudukça istedim ama evet beni ekstra pimpirik eder dedim vazgeçtim o bana çare olmaz yani
Benim tansiyonum sürekli çok düşük çıkıyor eşim tansiyon aleti alalım diyor dedim yok kafaya Takıcam yine düşük hep düşük diye. Bayılacak kadar oluyorum gün içinde soda veya ayran biraz topluyor beni. Gebeliğinin başından beri her gün eksiksiz iki şişe soda içmişimdir zararı olur mu ki
Hani Türk filmlerinde eskiden evin kızı düşer bayılır eve dr çağırılır doktor gebelik teşhisi koyar ya hep merak etmişimdir nerden anladı steteskopla diye. İşte o kızın tansiyonudüşüyormuş. Filmler hep sabah bulantılarını öne çıkarıyor algıda yanlışlık yapıyorlar bak
Sinirlendim tansiyonum dştü yine
Uyumaya çalışayım sabah bir 5 dk daha uyku için yapmayacağım şebeklik kalmıyor sonra. Uykuya para birimi muamelesi yapıyorum hahahahhah

Ben hiç almadım. Sağlıklı olan gebelikten önceki kilona göre değişiyor ama 10-12 diyeyim genel olarak.
İlkinde 17 kilo aldım emzirmede daha da aldım :)
Bu sefer 3 kilo fazlayla başladım şu an hala aynı kilodayım gece yemiyorum acıkınca aktivya yoğurt yiyorum. Meyveler yarım porsiyon
Zaten Can'ım tatlı hiç istemiyor kahvaltıda reçel dahil. Almamaya çalışıyorum yani. Yaz hamilesi olucaz çok kilo almamalıyız. Sağlık için tabi ama kış mevsimi gibi saklamak kolay olmaz
Bir de ben hep hamileyken denize girmek ve fit olmak istemişimdir. Yapabilirsem belki denize girmek plaja koca göbeğimle gitmek şsterin

Hamilelikle ilgili hangi applikasyonları indirdiniz? Değişik bir gebelik takibi programı var mı bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…