- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Hamilelikle ilgili hangi applikasyonları indirdiniz? Değişik bir gebelik takibi programı var mı bildiğiniz?
İyi geceler uyku kaçınca oturdum okudum maziyi.
Kalp atış sesini duyma aletinden almayı ben de burda bu ani Bebek kalbi durmalarını okudukça istedim ama evet beni ekstra pimpirik eder dedim vazgeçtim o bana çare olmaz yani
Benim tansiyonum sürekli çok düşük çıkıyor eşim tansiyon aleti alalım diyor dedim yok kafaya Takıcam yine düşük hep düşük diye. Bayılacak kadar oluyorum gün içinde soda veya ayran biraz topluyor beni. Gebeliğinin başından beri her gün eksiksiz iki şişe soda içmişimdir zararı olur mu ki
Hani Türk filmlerinde eskiden evin kızı düşer bayılır eve dr çağırılır doktor gebelik teşhisi koyar ya hep merak etmişimdir nerden anladı steteskopla diye. İşte o kızın tansiyonudüşüyormuş. Filmler hep sabah bulantılarını öne çıkarıyor algıda yanlışlık yapıyorlar bak
Sinirlendim tansiyonum dştü yine
Uyumaya çalışayım sabah bir 5 dk daha uyku için yapmayacağım şebeklik kalmıyor sonra. Uykuya para birimi muamelesi yapıyorum hahahahhah
Hamilelikle ilgili hangi applikasyonları indirdiniz? Değişik bir gebelik takibi programı var mı bildiğiniz?
Canım ingilizcen varsa ben baby center indirmeni öneririm. Hafta hafta en güzel şekilde hazırlanmış uygulama o. Türkçe de "it's my baby" uygulaması var(adamlar türk app ine niye ingilizce isim vermişlerseHamilelikle ilgili hangi applikasyonları indirdiniz? Değişik bir gebelik takibi programı var mı bildiğiniz?
Bugün benim randevum var kızlar doktorun kapisindayim doktor geldi de sekreterin bekliyoruz peh cinsiyet tahmini yapmasını umuyorum haberdar ederim sizi de inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canim insallah cinsiyetini ogrenirsin benimde turkiye saatiyle 10:40 gece randevum var bakalım doktorum ne diyecek kanamam oldugu icin cok korkuyorum insallah sagliklidir bebegimBugün benim randevum var kızlar doktorun kapisindayim doktor geldi de sekreterin bekliyoruz peh cinsiyet tahmini yapmasını umuyorum haberdar ederim sizi de inşallah
Leo aldı sonunda Oscar'ı ya.
Ya kızlar yanlış anlamayın ama ben bu forumu hamilelik heyecanımı benimle bire bir yaşayanlarla paylaşmak, ufak sıkıntıları birbirimizle paylaşarak ortadan kaldırmak adına takip ediyorum. Yalnız son günlerde farkettiğim, dertler paylaşarak daha kompleks hale geldi. Herkes bir başkasının yaşadığı kötü durumu kendinde de olacağı inancını taşımaya başladı ve stres stresi kovalıyor. Sanıyorum ki bundan eşler, aileler de nasipleniyor. Akışına bırakmak çok mu zor? Ya da empati kurabilmem için daha öncesinde bebek mi kaybetmem gerekiyor? Kaldı ki ilk hamileliğinde de aynı stresi yaşayanlar gördüm. O kadar örnek sayabilirim ki.. Daha geçen gaflette bulunup bir mesaja" bende idrarda yanma yoktu, rutin kontrolde enfeksiyon tespit edildi" dedim. Yarım saat içinde "vay efendim bende de yok, acaba enfeksiyon mu kaptım"dan tutun, akabinde doktoruna saydırıp hayıflananlar gördüm. Dedim"hay dilimi eşek arısı soksaydı!". Bu sadece şahit olduğum bir sürü örneklemden biri. Demiyorum ki normal olun, olamayız ki ya tanrı mis gibi hormon vermiş, bir gün ağlayıp bir gün susunca çevremiz bön bön bakmıyor suratımıza. Ayrıcalıklarımız oluştu bir anda.Uzun lafın kısası, ki bunları son dönemde çok tekrarladım farkındayım; n' olur stres yapmayın. Şu mükemmel dönemin tadını çıkarın. Forumun gevşeklerinden ben bile dün ilk kez bir mesajın üstüne "acaba mı?" dedim. Sonra yersiz endişeme hayıflandım durdum. N' olur yanlış anlamayın. Üzülerek söylüyorum ki, bundan sonra forumun beni kötü etkilediğini düşündüğüm anda aranızdan ayrılacağım. Çünkü benim iyi olmam bebeğimin iyi olması, ağzımın içine bakan eşim ve ailemin de iyi olması anlamına geliyor. Kimsenin benim gereksiz stresim yüzünden mutsuz olmasını istemiyorum.
Canim sen ogrenmedinmi henüz cinsiyetiNasılsıniz kızlar bugün
Yok cnm poposunu dönmüştü bana :)))9 martta gidecem inşallah gösterir kendiniCanim sen ogrenmedinmi henüz cinsiyeti
Nazli olucak senin bebis desene turkiyede erken ogreniyorlar burda 16. Haftadan önce kesinlikle soylemiyorlar, ,,Yok cnm poposunu dönmüştü bana :)))9 martta gidecem inşallah gösterir kendini
Benim doktorum da söylemem 16.ci haftadan once boşuna gelme demişti. Bende başka doktora gittim bu sefer bebeğim poposu nu dönmüştü :)))Nazli olucak senin bebis desene turkiyede erken ogreniyorlar burda 16. Haftadan önce kesinlikle soylemiyorlar, ,,
%100 katılıyorum ve normalde soğuk kanlı olan kendimi tanıyamaz oldum. Herkesin daha pozitif olup, birbirimize iyi enerjiler vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Aslinda en iyisi und 16. Hafta cunku cok yanilan oluyor cok degisen oluyor öylede daha zor kizimda israr üzerine erken ogrendim erkek dediler sonra gittim kizim olacagini ogrendim ama dogana kdar da icimde acaba vardiBenim doktorum da söylemem 16.ci haftadan once boşuna gelme demişti. Bende başka doktora gittim bu sefer bebeğim poposu nu dönmüştü :)))
Evet en doğrusu beklemek cnm ,sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar vatana millete gerisi önemli değilAslinda en iyisi und 16. Hafta cunku cok yanilan oluyor cok degisen oluyor öylede daha zor kizimda israr üzerine erken ogrendim erkek dediler sonra gittim kizim olacagini ogrendim ama dogana kdar da icimde acaba vardi
beni bireysel olarak cok etkilemese de etkilenen arkadaslari gorup uzuluyorum acikcasi. hele ki cogunun ilk gebeligi kelebek gibi ucup sekmeleri gerekirken hepsi kukumav kusu gibi dusunuyor. cok uzucu tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?