Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Süpersin

Benim hamileliğim klomen tedavisiyle oldu, yumurta takibi, çatlatma iğnesi ve özellikle belirlenen sık ilişki günleri sonucu yani, ve haliyle çatlatma iğnesinden sonraki 11. günden itibaren takibe başladım, ama yaşadığım süreçte hep aklımda şu vardı, "amaaan keşke beklemediğim bir anda hamile kalsaydım, regl günüm gecikseydi, unutmuş olsaydım, sonra fark etseydim, şöyle 9-10 haftalık olsaydı, ben hemen kalp atışı filan duysaydım ne şahane olurdu" diye hep aklımdan geçirirdim, çünkü gerçekten tam da bahsettiğin gibi öyle stresli bir dönemki, 6 haftalık olduğunu düşündüğümüz dönemde gittik, "hayır 4 hafta 2 günlük neredeyse 9 günlük bir geç döllenme var dedi, 12 mm kese ölçtü, henüz bebek yok, oluşur ya da oluşmaz diyemeyiz ama rahim içi gebelik" dedi, aynı dönemde başka bir arkadaşla, maalesef daha sonra kayıp yaşayan arkadaşın kesesi 5-6 mm idi ona da 5 haftalık demişler, bana "seninkinde bir sıkıntı var, o dediğin mümkün değil dedi", çok üzüldüm, baktım , araştırdım, halbuki normaldi, hiçbir sıkıntı yoktu, nitekim 10 gün sonra da kalp atışını duyduk, bu hafta gittiğimizde de geç döllenme denilen aranın kapatıldığını ve aslında şu dönemlerde hiçbir öneminin olmadığını öğrendik doktordan, aynı şey işte; belki kendi durumumuzu ifade ediyoruz, karşı tarafa hemen örnek teşkil ediyor ve o örnekte bir olumsuz taraf bulup çıkartmayı başarabiliyoruz aşırı çalışkan hormonlarımızın üstün katkılarını da unutmayalım tabii
Hamileliğimin ilk haftalarında ağır ağır bowling toplarını kaldırdım diye "kesin düşer " diyen de oldu, iş seyahati dönüşü eşim ellerimi hiç bırakmadı peri bacalarında tırmanmadığım kayalık , tepelik kalmadı " sen bile bile bebeğine kast etmişsin " diyen de oldu, mangal kokusu duyunca yemediğim için " senin canın çekmediyse de , bebeğin çekmiştir, benim arkadaşımın bebeği böyle öldü" diyen kendini, lafını bilmezler de oldu ama hiçbirisine yorum yapmak istemiyorum, Rabbime emanetiz, O verdi O koruyacaktır. Yoksa her daim moral bozan hep negatif dağıtan insanlar oluyor, izole yaşayabildiğimiz kadar yaşamaya çalışıyoruz. mutluluğumuz hiç eksik olmasın

Yaşasın iyi dilekler, güzel temenniler
Pozitif düşünelim, pozitif olalım, pozitif yaşayalım, pozitif yansıtalım

benim kadın doğum doktorum bu sitedeki hamilelik forumları için, "oralarda herkes kadın doğumcu herkes ebe ve hepsi pratikte yaşamış gibi bizden daha doktorlar demişti gülerek herkes yaşadığını yazar ama kimsenin kimseyi yazdığı iyi veya kötü deneyimler için eleştirmeye hakkı yok, sonuçta kimse kimsenin beynini yıkamıyor zorla bir şey yaptırmıyor, iyi yada kötü yazılan deneyimi beğenmiyorsanız okur geçersiniz arkadaşlar mesele haline getirmeye gerek yok yazın geçin ya da hiç girmeyin :)

Haberim olmadan hamile kaldığım için bir sürü abidik gubidik şeyler yaptım.
Çılgın gibi alkol aldım, 180 cm dolabı taşıdım, hatta ben direk antidepresan kullanıyordum ve hemen kestirmedi psikiyatri uzmanı. Tabi yiyerek içtiğim 1,5-2 paket sigarayı hesaba bile katamıyorum. Yediğim nanelerden sonra bu velet hala ben geliyorum heyoo diyebiliyor
Birazda bu evham annelerimizden bize yadigar. Biraz forumdaki yaşanmışlıkları okumamız. En önemliside doktorlar. İlk doktorum haftada 1 çağırıp beni paranoya edip gönderiyordu. Ne zaman ki dr değiştirdim ferahladım. Tabi hormonlarında beynimizin taa içine çökmeside göz ardı edilemez.
Şuanda tek derdim pipisi düşer mi
(yanılma olabiliyor ya o babda) ve ne zaman oynayacakta hissedeceğim.

Son düzenleme:
Arkadaşım az evvel aynısını ben yazcaktim duygularima tercüman olmuşsun ilk öncelikle bizim buradaki amacımız kendimizi rahatlatmak dertlesmek...

Amin

Bu sitenin amaci iyi kötü herseyimizi paylaşmak rahatsiz olan etkilenen girmez bukadar basit, ,,,, benim plesentam asagidaymis egerki bu sorununu yasayanlar yazmasaydi böyle biseyden haber im bile olmazdi, ,,,,, iyi kötü herseyi paylasicazki tercube kazanicaz

Arkadaşım az evvel aynısını ben yazcaktim duygularima tercüman olmuşsun ilk öncelikle bizim buradaki amacımız kendimizi rahatlatmak dertlesmek...
Yani aynen öyle, hayatta hep iyi şeyler olmadığı gibi hep kötü şeylerde olmuyor, hoşumuza gitmiyor diye eleştirmeye gerek yok, okuyup geçeriz yada hiç girmeyiz, ne bu böyle kötü şeyleri yazanlara tepki anlamdım gitti, hamileyiz ve hepimizin iyi kötü paylaşmamız normal kafaya takmayın hiçbişeyi kızlar keyfinize bakın:)

Pipisi düşer mi yada pipisi çıkar mi:))tek sorun bu.. to be or not to be :)))

Kızlar nasılsınız doktordan geldim bebisim iyiydi eller kollar maşallah büyümüştü çok güzel bir duygu cinsiyetinide söyledi doktor oğlun olucak bak dedi bende gördüm çıkıntıyı ama yüzde yüz diyemem bu haftada hiçbir hastama ama erkek olarak gorunuyor dedi çok şükür içimden geçen erkekti Rabbim nasip etti sükur çoook mutluyum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Ne güzel ya bende öğrenmek istiyorum :))Allah analı babalı büyütsun darısı benim başıma inşallah bende ogrenirim topuk erkek doldu :))))

İnsallah canım seviňdim benim beyde sabah rüyasında kız görmüş ama üzülüyormuş kız oldu diye dedi demekki gönlünde erkek yatıyor onu anladım sabah bana sagliklisi diyor ama şüphelendim açıkçası

Gozun aydin canim Foto verdim i doktor :) ayy ne heyecanli bende ogrensemde rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…