Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Oyy ne güzel iyiymiş
Bu eylül ayı geneli erkek olacak sanırım

Masallah Can'ım çok sevindim :) bizimkine de ben çok israr edince kız diyebilirim ama çok erken yanlis olabilir dedi:)

Son düzenleme:
Biz burdan duymuyoruz sadece doktorda beklerken illa muabbete giriliyor çoğu kişi anlatıyor yada komşumuz akrabalarımız da da kotu tecrubelerimiz oluyor o zaman hiç sokağa çıkmayıp kimseyle gorusmemek lazm... Benim ilk başlardaki korkumu bana doktorum asıladı ilacla hamile kaldigin için dusuk tehliken normalden fazla dedi o zaman ben doktorada gitmemem gerekirdi her düşünceye saygı duyuyorum ama bazen yanlış düşünüldüğünü ifade etmek istiyorum

Sağol canım benim evet baya erkek var bu sene seninde erkek demişti demi yüzde yüz mu dedi nedense bariz gorunuyordu pipi hatta banada gösterdi ama yüzde yüz demedi doktor
Aynen banada erkek ama kesin diyemem dedi. Fakat bir usg fotoğrafı verdi bariz pipişli
Belki değişirmi diye düşünmeden edemiyorum 16 haftada randevumuz var o zaman kesinleşir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…