Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kiz icinden geciyordu dimi :) Bakalim benim de haftaya Pazartesi bir ihtimal belli olacak. Benimki de erkek cikarsa aralik yumurtalarina komple erkek demis olacagim.

Hahahaha aynen erkek dediğinde baya şok oldum. Adam diyor ki bak parmakları oynuyor ben o sırada erkekmiş pipisi varmış diyorum. Dedi bak bak elini gösteriyorum pipiyi unut artık işin komiği benim kasım yumurtası
İçimden sanada pipili çıkacakmış gibi geçiyor kinder gibi merakla bakıyoruz hangisi çıkacak diye

Aynen banada erkek ama kesin diyemem dedi. Fakat bir usg fotoğrafı verdi bariz pipişli
Belki değişirmi diye düşünmeden edemiyorum 16 haftada randevumuz var o zaman kesinleşir dedi.
Aynen ya bariz belliydi pipi bende gordum ama verdiği foto hiç net değil ama 16 haftada gel kesin söylerim banada dedi

Bana ne doğuyor içine :))

dr.dan iyi haberlerle gelenler gozunuz aydin
neredeyse dr.dan her donen cinsiyet tahmimi ile donuyor,cogunluk erkek Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah
15martta ikiki testim ozamana kadar azinliktan olma umuduyla gecirecegim gunlerimi :)))bugun bebek magazasina girdim sadece kiz kiyafetlerine baktim :/ Rabbim hayirli saglikli bir kiz evlat nadip etmistir insallah

Bende direk kızlara yöneliyorum.
Erkek bebekler için çok çirkin şeyler koymuşlar. Çoğunluk kız bebeklere yönelik bir çok mağazada

Bende direk kızlara yöneliyorum.
Erkek bebekler için çok çirkin şeyler koymuşlar. Çoğunluk kız bebeklere yönelik bir çok mağazada
cok guldum yaa arkekler icin cok cirkin seyler koymuslar :)))benimde erkek olursa ciplak kalacak bizim bebeler
bide soyle bisey var firmalar yazin kizlara kisin erkeklere guzel kiyafetler uretiyorlar
umut fakirin ekmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…