Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
arkadaşlar bende doppler alıcam inşallah eşimin çalıştığı medikalden verdim sipariş getirticekler akşam da kontrole gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde görürüm bebeğimi bundan sonra bi sorun sıkıntı oldumu dolpplerden kalp atışlarını duyarım da rahatlarım allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

arkadaşlar bende doppler alıcam inşallah eşimin çalıştığı medikalden verdim sipariş getirticekler akşam da kontrole gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde görürüm bebeğimi bundan sonra bi sorun sıkıntı oldumu dolpplerden kalp atışlarını duyarım da rahatlarım allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin insallah

Maalesef yasanmadan empati kurulamiyor cnm... gene de kimse yasamasin...

Bu konuda çok haklısın. Ben oğlumda dahil olduğum forumu sabah kalkar kalkmaz heyecanla okurdum sohbet muhabbet eğlence harikaydı herkez çok pozitifdi. Buraya da en başında aynı heyecanla başladım ama o kadar çok negatif elektrik aldım ki bazen günlerce okumuyorum. Çünkü kötü etkilendim. Önümüzde çok zaman var gibi duruyor ama zaman öyle hızlı akıp gidiyor ki şimdi stresle geçirdiğiniz hamileliginizi çok çok özleyeceksiniz. Hatta sırf aynı duyguları tatmak doya doya tadını çıkarmak için tekrar anne olmak isteyeceksiniz. Ben bikaç gündür meleğimin hareketlerini hissediyorum. Kendimi çok güzel çok özel mükemmel hissediyorum. Aklımın bi köşesi seneye bu zamanlar olarak işliyor. Seneye bu zamanlar 6 aylık olacak yerde sürünecek vs. Havalar ısınıyor mis gibi havalarda gelsin ailecek akşam yürüyüşleri. Icim kıpır kıpır. Sakın strese teslim olmayın sadece mutlu olun yeğenlerimi üzmeyin

Ya Şafi cek bol bol

olur çekerim
çok şükür kanamam lekelenmem yok inşallah rahim büyüdüğü için ağrıyordur doktora da sinir oldum whatsapptan yazdım böyle böyle erken geleyim mi kontrole normalde cuma kontrolüm verdiği cevap cuma öğlene kadar çalışıyorum cumartesi de yokum direkt soğudum şuan adamdan ben ne diyorum o ne yazıyor hey allahım ya

Off evet ya bazı doktorlar sinir bozucu

aynen canim.. ben de ister istemez ilk gebeligimdeki grupla kiyasliyorum da bariz endiselerde artis var. birbirimizi tetiklememek adina herkese olumlu yorum yazmaya calisiyorum. onceden tecrube ettigim seyler varsa rahatlatmaya calisiyorum. bu genel korkular gecmeden o olumlu hava gelmeyecek sanirim..

hastasiyim rahat insanlarin ve toplumlarin. bakmayin burda relax yazdigima ben ki borulce salatasindan ince ince maydanoz ayiklayip yemis biriyim haftasonu ama benimki tedbir

Kizlar listeye baktim sadece 1 kisinin cinsiyeti belli olmus benim doktorumda soylemiyor oysa o kadar.merak.ediyorum ki.

ben de giymeye basladim. diger dusuk belleri fermuari yarim kapatip kemer destegiyle idare ediyordum ki birinin fermuarini bozgum. ben hamile pantolonu istemiyorum. simdi geldim disardan dusuk bel pantolon buliim bi beden buyuk alsam yeter diyodum ki resmen kiran girmis.

onceden bebekle egil kalk kicim basim dagilmasin diye yuksek arardim bulamazdim simdi de dusuk yok piyasada.. terslik bende mi bilemiyorum ama sinir olmus vaziyette dondum eve

superr... ben de sanirim dun aksam minik bi segirme hissettim :)) yavas yavas hayatimiza ortak olmaya basliyor bucurler :)

canim gecmis olsun.. gorundun di mi doktora.. gidiyorum yazmissin ama donsum sunu dedi diye mesaj goremeyince sorayim dedim.. saglikla buyusun minigin

gozun aydin canimmmm

guzel haberler teker teker dokulmeye basladi yine cok sukur. cok sevindim saglikla kucakla og

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…