Canım ben senin bebişin son halini gördüğümü hatırlayamadım, nubu nasıldı?Aynen banada erkek ama kesin diyemem dedi. Fakat bir usg fotoğrafı verdi bariz pipişli
Belki değişirmi diye düşünmeden edemiyorum16 haftada randevumuz var o zaman kesinleşir dedi.
İnsallah canım seviňdim benim beyde sabah rüyasında kız görmüş ama üzülüyormuş kız oldu diye dedi demekki gönlünde erkek yatıyor onu anladım sabah bana sagliklisi diyor ama şüphelendim açıkçası
Masallah Can'ım çok sevindim :) bizimkine de ben çok israr edince kız diyebilirim ama çok erken yanlis olabilir dedi:)
Ne güzel ya ne güzelcinsiyet haberleri geliyor
Canım yarın bende medikallere bakmayı dusunuyorum inş bulabilirimarkadaşlar bende doppler alıcam inşallah eşimin çalıştığı medikalden verdim sipariş getirticekler akşam da kontrole gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde görürüm bebeğimi bundan sonra bi sorun sıkıntı oldumu dolpplerden kalp atışlarını duyarım da rahatlarım allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim minnos arkasını dönmüştü inşallah görürüm cnmaz kaldi az... yakinda seninkini de ogrenices insallah canim
Ya ben Yemistim ama çikolata değil başka bi tatlı acaba özellikle mi çikolata yemeliyim
Benim minnos arkasını dönmüştü inşallah görürüm cnmaz kaldi az... yakinda seninkini de ogrenices insallah canim
Hahahahaaynen erkek dediğinde baya şok oldum. Adam diyor ki bak parmakları oynuyor ben o sırada erkekmiş pipisi varmış diyorum. Dedi bak bak elini gösteriyorum pipiyi unut artık işin komiği benim kasım yumurtası
İçimden sanada pipili çıkacakmış gibi geçiyorkinder gibi merakla bakıyoruz hangisi çıkacak diye
Benim esim diyoki bana bisey olsa erkek çocuğu sana sahip çıkar diyor erkek anneye daha duskun kız babaya diyor hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil bende kızım olmasını isterim çünkü ben tek kızım ailede dertlesebilecegim tek annem ve ananem var.benim de esim hep kiz istiyordu bana gore. doktora benden once sordu cinsiyet tahmininiz var mi diye. kiz dediginde yuzundeki ifadeyi gormen lazimdi. bize farketmez diyorlar ama iclerinde aslinda bizden daha kipir kipir beklentiler var bence :))
dr.dan iyi haberlerle gelenler gozunuz aydin
neredeyse dr.dan her donen cinsiyet tahmimi ile donuyor,cogunluk erkek Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah
15martta ikiki testim ozamana kadar azinliktan olma umuduyla gecirecegim gunlerimi :)))bugun bebek magazasina girdim sadece kiz kiyafetlerine baktim :/ Rabbim hayirli saglikli bir kiz evlat nadip etmistir insallah
Kızlar kilo durumlarınız nasıl yürüyüş yapıyor musunuz
Bende direk kızlara yöneliyorum.
Erkek bebekler için çok çirkin şeyler koymuşlar. Çoğunluk kız bebeklere yönelik bir çok mağazada
evet var ne yazıkki
Esasında aynı şeyleri söylüyoruz farklı kelimelerle, özellikle cuma gününden bu yana sitede" bugün içim daralıyor", "bugün içim hiç rahat değil", "bugün endişe doluyum" gibi bir sürü cümle okudum ben şahsım adına, sabah da bir arkadaşın sitedeki atmosferden yaşadığı, etkilendiği olumsuz etkileşimden bahsetmesi üzerine, isteyenler fikrini nezaketle dile getirdi, ki kimseyi yaptığı olumsuz yorumlardan ve yaşadığı acı tecrübelerden(Rabbim kimseye yaşatmasın) dolayı kimse eleştiremez de zaten yorumlarda da dile getirildi hep, sadece yarattığı etkiden bahsedildi ve gerekirse kişinin kendisinin siteye girme konusunda kararının değişeceği söylendi ama kimseye "istemiyorsanız, beğenmiyorsanız girmeyin" gibi bir yorum yapılmadı, bunun kararı kimseye kalamaz, buna sadece kişinin kendisi karar verir, böyle güzel bir duyguyu ortak yaşadığımız bir platformda kimseyi üzmek ya da kırmak kesinlikle istemem, eğer seçilen kelimelerde bir yanlışlık ya da kırıcılık varsa şahsım adına özür dilerim, kişi ile ilgili bir işaret göstermediğim için mesajımda kesinlikle isim vermemeye özen gösterdim, sadece durum-olay çıkartımı için yazdım, bu samimiyete istinaden mesajımın değerlendirileceğini umuyorum.Arkadaşlar şimdi bir kaç paylaşım okudumda ; sölemek istediğim bir kaç şey var iznizle...
biraz sitem etmişssiniz olumsuz paylaşım yapan tedirgin arkadaşlar için ... Hiç kimse olumsuz birşey yaşamak paylaşmak istemez.. Ben daha evvel çok topikte yazıstım .. Tedavi sürecim ve sonrasın tedavıye baslıcak arkadaslara moral motıve olmak ıcın cok paylaşımd abulundum . çünkü burda benımde yüzümü güldüren arkadaşlar cok rahatlatıyordu içimi bende başka arkadaşlara yapmak ıstedım yaptım ve hala yapıyorum.. bu 3 uncu gebeliğim 2 kaybım var.. Korkularım deli dizgin , ilk kanamam da yıne yavrularım gidiyor dedim.. 3 gün önce hiç birşey yoktu içim huzursuz oldu sebepsiz dedim bişemi olduda böle hıssedıyorum dun doktora gıttım işte.... Şimdi sölemek istediğim şeu şu, demissiziz bu dönemi özlıceksın tadını cıkarın hepımız böle olsun isteriz.. Ama malesef olmuyor herzaman psıkolojımız musaıt olmayabılıyor.. nasıl güzel haberlerimizde sevinç kaplıyor yuregımızı bazen de bırımızın moralı bozuldugunda biz yukseltmelıyız sitem etmek yerıne.. evet kimi topi,k cok eğlencelı olabiliyor Allahta bozmasın olumsuzluk yasanmayınca daimde oluyor. Ama birbirimizi motıve etmelıyız. Sitem etmeyın oyuzden lütfen... İnşallah hep güzel haberler duyarız her doktora gıttıgımızde olumlu haberler alırızda üzülmeyız.. taze anneyız yasıyıp öğrenıcez...
kesinlikle kırgınlık adına cevap vermedim . nacizane fikrimi paylaştım. keşke yasamasak bu durumu die. Ama zorlu bi dönemdeyiz inşallah saglıklı haberleri alıp keyıflı paylasımlar yaparız.Esasında aynı şeyleri söylüyoruz farklı kelimelerle, özellikle cuma gününden bu yana sitede" bugün içim daralıyor", "bugün içim hiç rahat değil", "bugün endişe doluyum" gibi bir sürü cümle okudum ben şahsım adına, sabah da bir arkadaşın sitedeki atmosferden yaşadığı, etkilendiği olumsuz etkileşimden bahsetmesi üzerine, isteyenler fikrini nezaketle dile getirdi, ki kimseyi yaptığı olumsuz yorumlardan ve yaşadığı acı tecrübelerden(Rabbim kimseye yaşatmasın) dolayı kimse eleştiremez de zaten yorumlarda da dile getirildi hep, sadece yarattığı etkiden bahsedildi ve gerekirse kişinin kendisinin siteye girme konusunda kararının değişeceği söylendi ama kimseye "istemiyorsanız, beğenmiyorsanız girmeyin" gibi bir yorum yapılmadı, bunun kararı kimseye kalamaz, buna sadece kişinin kendisi karar verir, böyle güzel bir duyguyu ortak yaşadığımız bir platformda kimseyi üzmek ya da kırmak kesinlikle istemem, eğer seçilen kelimelerde bir yanlışlık ya da kırıcılık varsa şahsım adına özür dilerim, kişi ile ilgili bir işaret göstermediğim için mesajımda kesinlikle isim vermemeye özen gösterdim, sadece durum-olay çıkartımı için yazdım, bu samimiyete istinaden mesajımın değerlendirileceğini umuyorum.
kesinlikle kırgınlık adına cevap vermedim . nacizane fikrimi paylaştım. keşke yasamasak bu durumu die. Ama zorlu bi dönemdeyiz inşallah saglıklı haberleri alıp keyıflı paylasımlar yaparız.
Yok canım yok anladım seni, senin mesajına cevap gibi oldu tabii yazdığım, son anda fark ettim onu, konunun en son hali senin mesajında olunca, senin mesajının altına yazdım, böyle bir ruh halindeyken kimse bir başkası için kötü düşünemez kötü algılayamaz zaten benim aklım almaz zaten, inşallah kimse yaşamaz acı tecrübeleri, sağlıklı, musmutlu hamileliklerimiz olur.kesinlikle kırgınlık adına cevap vermedim . nacizane fikrimi paylaştım. keşke yasamasak bu durumu die. Ama zorlu bi dönemdeyiz inşallah saglıklı haberleri alıp keyıflı paylasımlar yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?