Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

benim de esim hep kiz istiyordu bana gore. doktora benden once sordu cinsiyet tahmininiz var mi diye. kiz dediginde yuzundeki ifadeyi gormen lazimdi. bize farketmez diyorlar ama iclerinde aslinda bizden daha kipir kipir beklentiler var bence :))

Arkadaşlar şimdi bir kaç paylaşım okudumda ; sölemek istediğim bir kaç şey var iznizle...

biraz sitem etmişssiniz olumsuz paylaşım yapan tedirgin arkadaşlar için ... Hiç kimse olumsuz birşey yaşamak paylaşmak istemez.. Ben daha evvel çok topikte yazıstım .. Tedavi sürecim ve sonrasın tedavıye baslıcak arkadaslara moral motıve olmak ıcın cok paylaşımd abulundum . çünkü burda benımde yüzümü güldüren arkadaşlar cok rahatlatıyordu içimi bende başka arkadaşlara yapmak ıstedım yaptım ve hala yapıyorum.. bu 3 uncu gebeliğim 2 kaybım var.. Korkularım deli dizgin , ilk kanamam da yıne yavrularım gidiyor dedim.. 3 gün önce hiç birşey yoktu içim huzursuz oldu sebepsiz dedim bişemi olduda böle hıssedıyorum dun doktora gıttım işte.... Şimdi sölemek istediğim şeu şu, demissiziz bu dönemi özlıceksın tadını cıkarın hepımız böle olsun isteriz.. Ama malesef olmuyor herzaman psıkolojımız musaıt olmayabılıyor.. nasıl güzel haberlerimizde sevinç kaplıyor yuregımızı bazen de bırımızın moralı bozuldugunda biz yukseltmelıyız sitem etmek yerıne.. evet kimi topi,k cok eğlencelı olabiliyor Allahta bozmasın olumsuzluk yasanmayınca daimde oluyor. Ama birbirimizi motıve etmelıyız. Sitem etmeyın oyuzden lütfen... İnşallah hep güzel haberler duyarız her doktora gıttıgımızde olumlu haberler alırızda üzülmeyız.. taze anneyız yasıyıp öğrenıcez...

Canım yarın bende medikallere bakmayı dusunuyorum inş bulabilirim

allah iyiligini versin ne guldum sana yine

ya sen bu pozitif enerjiyle ne gelirse gelsin cok eglenir cok mutlu olursun zaten :)

benim de esim hep kiz istiyordu bana gore. doktora benden once sordu cinsiyet tahmininiz var mi diye. kiz dediginde yuzundeki ifadeyi gormen lazimdi. bize farketmez diyorlar ama iclerinde aslinda bizden daha kipir kipir beklentiler var bence :))
Benim esim diyoki bana bisey olsa erkek çocuğu sana sahip çıkar diyor erkek anneye daha duskun kız babaya diyor hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil bende kızım olmasını isterim çünkü ben tek kızım ailede dertlesebilecegim tek annem ve ananem var.

evet kiz kiyafetleri bariz daha cesitli. ama ilki erkek oldugundan oyle pek pembeli cicili aramiyor gozum. hep lacivertler falan begeniyorum ben :))

Bende direk kızlara yöneliyorum.
Erkek bebekler için çok çirkin şeyler koymuşlar. Çoğunluk kız bebeklere yönelik bir çok mağazada

bakacagin yeri bilmen lazim erkek icin :))

ben ogluma hep en cesitli ve en tarzimiza uygun kiyafetleri oshkosh, carters ve nextten buluyordum. bir de debenhamsin markalarindan J by Jasper Conran ve Bluezoo hem tarz hem esprili seyler satiyor. varsa yakinlarda bakmani kesinlikle oneririm..

Esasında aynı şeyleri söylüyoruz farklı kelimelerle, özellikle cuma gününden bu yana sitede" bugün içim daralıyor", "bugün içim hiç rahat değil", "bugün endişe doluyum" gibi bir sürü cümle okudum ben şahsım adına, sabah da bir arkadaşın sitedeki atmosferden yaşadığı, etkilendiği olumsuz etkileşimden bahsetmesi üzerine, isteyenler fikrini nezaketle dile getirdi, ki kimseyi yaptığı olumsuz yorumlardan ve yaşadığı acı tecrübelerden(Rabbim kimseye yaşatmasın) dolayı kimse eleştiremez de zaten yorumlarda da dile getirildi hep, sadece yarattığı etkiden bahsedildi ve gerekirse kişinin kendisinin siteye girme konusunda kararının değişeceği söylendi ama kimseye "istemiyorsanız, beğenmiyorsanız girmeyin" gibi bir yorum yapılmadı, bunun kararı kimseye kalamaz, buna sadece kişinin kendisi karar verir, böyle güzel bir duyguyu ortak yaşadığımız bir platformda kimseyi üzmek ya da kırmak kesinlikle istemem, eğer seçilen kelimelerde bir yanlışlık ya da kırıcılık varsa şahsım adına özür dilerim, kişi ile ilgili bir işaret göstermediğim için mesajımda kesinlikle isim vermemeye özen gösterdim, sadece durum-olay çıkartımı için yazdım, bu samimiyete istinaden mesajımın değerlendirileceğini umuyorum.

kesinlikle kırgınlık adına cevap vermedim . nacizane fikrimi paylaştım. keşke yasamasak bu durumu die. Ama zorlu bi dönemdeyiz inşallah saglıklı haberleri alıp keyıflı paylasımlar yaparız.

Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuş zaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra

kesinlikle kırgınlık adına cevap vermedim . nacizane fikrimi paylaştım. keşke yasamasak bu durumu die. Ama zorlu bi dönemdeyiz inşallah saglıklı haberleri alıp keyıflı paylasımlar yaparız.
Yok canım yok anladım seni, senin mesajına cevap gibi oldu tabii yazdığım, son anda fark ettim onu, konunun en son hali senin mesajında olunca, senin mesajının altına yazdım, böyle bir ruh halindeyken kimse bir başkası için kötü düşünemez kötü algılayamaz zaten benim aklım almaz zaten, inşallah kimse yaşamaz acı tecrübeleri, sağlıklı, musmutlu hamileliklerimiz olur.

Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuş zaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…