Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ayyy gerçekten yukarıdaki cinsiyet takviminde de erkekler ne kadar çoğunluktaaaaa.
Gerçi erkek bebişlerin cinsiyeti daha çabuk belli oluyor diye birşey okumuştum doğru mu acepp

Ayyy gerçekten yukarıdaki cinsiyet takviminde de erkekler ne kadar çoğunluktaaaaa.
Gerçi erkek bebişlerin cinsiyeti daha çabuk belli oluyor diye birşey okumuştum doğru mu acepp
Evet daha erken görülüyor erkeklerin cinsiyeti :))

O nubmu ya o nubsa kiz nubu ben bacagn hemen altında bi cikinti gördüm ama diyorum ya emin olamadim doktor bisey dedimi
Yok canım kendi doktoruma cuma günü gideceğim, cmtsi günü acile gitmiştim oradan bu usg, sormadım orada da,ben nuba bakmayı bilmiyorum zaten, o mu nub bilmiyorum, slvester erkek deyince ben de baktım bir çıkıntı onu gördüm, bakalım doktorum cuma günü bir şey söyleyecek mi?

canim nasilsin mesaj yazdim sana okumadin sanirim

12 haftada ikili teste kalp atisi 100/40 sa erkek ustundeyse kiz diye biliyorum insallah o cikinti erkek oldugu icindir ayyyy rabbim gonlune gore versin insallah

Son düzenleme:
Canım şimdi okudum, yazdım sana, oturdum ağlıyorum, şükürler olsunnn,biliyordum kuzum , hissediyordum, dahageçen gün konuştuğumuzda da hissettim, ay yerimde duramıyorum
canim.bende soklardayim tedavimi biraktim melegim geldi sukur rabbime

Allahım sağlıklı sıhhatli versin inşallah, kızkardeşin öğrenmiş miydi cinsiyeti?
evet dun.ogrendi cnm erkek demis doktoru 4 oglu olucak kiz olsun cok istiyordu kismet sagligi yerinde cok sukur baskada dusunmem diyor kismetimde erkek annesi olmak varmis diyor

En güzel anımda ilk yorum yazanlardandın sen, senin mutlu anını paylaşmayı öyle hevesle bekliyordum ki ama kalpten inanıyordum, şükürler olsun ki Rabbim verdi.
evet canim seni aradim haber vermek icin eski yorumlara gittim sayfana yazdim.ilk mesaji sonra eylul annelerinde konuya bakiyor yaziyordu ustte tikladim yorum yaptim bugun bahar geldi evime ve 1 mart guzel bir bahar gunuydu cok sukur rabbime

En son poposu nu dönmüştü, 9 martta randevum inşallah o zaman ogrenirim :))
Ayy canım seninki çok şekerdi Rabbim esirgesin :) buyumusler de popo döner olmuşlar yerim yaaaa
Benimkilerin randevusu nda 3 haftadır görmüyor olacağım çok özledim kuzulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…