Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah gönlümüzdekini Hakkı'mızda hayırlı kılsın nasip etsin inşallah. Kızının haberi var mı kardeşinden erken söylemek mi iyi söylememek mi bilmiyorum. Ben hala kardeşin olacak demedim bu arada :)

Ben de soylemedim ama kardesi olsa nasil olurdu temali seyler konusuyoruz arada. Simdiden ufak ufak hazirliyorum. Simdilik yalniz kalmamasi fikrinden memnun. Hatta benim kardesinin bakiminda onun yardimina ihtiyacim olacagi ve kardesine herseyi ogretme fikirlerinden de cokca memnun. Insallah bu sekilde ilerler fikirleri.

Hic abi olacaksin ya da abisin demeyi ve sorumluluk yuklemeyi dusunmuyorum. Buyukleri de bu konuda siki bi disipline etmek niyetindeyim. Ona bol bol kardes senin olacak mesaji vermeye calisiyorum sen bisey olacaksindan ziyade

Doktorlar gelen annişler, gözünüz aydın. yine ne güzel fotolar gelmiş. Büyüdükçe daha bir zevkli oluyor bu fotolar sanki :)

Slm kizlar catlak olusmasini önlemek icin krem veya yag kullanmaya basladiniz mi eczaci lierac önerdi bilginiz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…