Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
arch2401 erkek gibi duruyor demişti canım
Doktorda erkek gibi dedi
Bakalım erkek gibi kız da olur
Hadi gözün aydın olsun, ayrı bir liste açmadık ama en son ramzi teorisi tutan/tutmayan oranı 3/6 , 3/6 şeklindeydi, tutan kişi sayısı 4/7 oldu sanırım seninle, bugün başka arkadaşlar da öğrenmiş sanırım ama tek tek takip edemiyorum, herkesin gönlüne göre olsun inşallah, maşallah kuzucuklara

ne guzel haberler almissiniz masallah sizlere :))
yurtdisinda oturanlara bir sorum olucak, daha dogrusu esim merak etti :) ikili test yurtdisinda da yapiliyor mu?

Erkek gibi cnm ama tam emin olamadim; ) yani iki sey var orda biri duz biri paralel; ) insallah gonlundeki olsun
Teşekkür ederim, amin canım hepimizinki inşallah, hayırlı, sağlıklı olsun... Ben nub diye bunu görüyorum sen 2 tane ne gördün ki, ben yanlış yere mi bakıyorum.

Eklentiler

• Adsız.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 242
Benim zibidinin son vesikalığı bu kızlar
Hiç sakin durmadığı için en normal gözüken görüntüsü buydu.:)

Teşekkür ederim, amin canım hepimizinki inşallah, hayırlı, sağlıklı olsun... Ben nub diye bunu görüyorum sen 2 tane ne gördün ki, ben yanlış yere mi bakıyorum.
O nubmu ya o nubsa kiz nubu ben bacagn hemen altında bi cikinti gördüm ama diyorum ya emin olamadim doktor bisey dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…