Zamanı gelince derken doğunca bebeğe mi yapmayı planlıyor acaba :) kaç haftalık olmuş bunlar ilk yapılan testler genelde. Simdi yabancı bir uygulama var ondan baktım çizelgeye en geç 10 hafta gösteriyor yani. Mantıgını bari söyleseydi anlamıs olurduk herkes işk haftalar yaparken neden bekliyor diye. Ben senden cok söylendim yalnız :)ben işte mail attım kan idrar hepatit vs yapılmadı ne zaman yapılacak dedim o da zamanı gelince yapılacak demiş
İdrar testini herkes yapmıyor ama kan testleri mutlaka yapılıyor. Sana neler yapıldı? Hangi sehirdesin doktor kim canım?yani ne idrar ne hepatit testi vs. hiçbiri yapılmadı bende henüz. mail attım zamanı gelince yapılacak dedi. bunlar ilk zamanlar yapılacak şeyler değil mi?
16. Haftayı beklicez artık napalimcanım ben de hissetmiyorum
Ben bayındır hastanesine gidiyorum canım. Ya benim gittiğim hastane küçük yenidoğan yogun bakımı yok( riskli hamilelik geçiriyorum erken doğum riskim yüksek) o yüzden simdiden bakınıyorum aklımda olsun güzel seçenekler diye ama mantıklı da değil pek doktorum burdayken baska hastanede dogurmak da. Kafam karısık dolanıyorum öyle :)
Burada yağmur var, klasik bir ilkbahar sabahından herkese günaydın kızlar, birisi kendisini radyo programında zannediyor
Olbeycim, 82 ocak demişsin ya, doğduğumuz yılın doğduğumuz ay ile değil de, doğduğumuz yılın hamile kaldığımız ay ile kesiştiği yeri okuyacağız, yanlışlık yok değil mi, ben böyle biliyorum da.
aynen işte bunların ilk zamanlar yapılması gerekiyor. bende hiç bişey yapılmadı ühüüü sadece ikili test için kan verdim ben o kadar.Zamanı gelince derken doğunca bebeğe mi yapmayı planlıyor acaba :) kaç haftalık olmuş bunlar ilk yapılan testler genelde. Simdi yabancı bir uygulama var ondan baktım çizelgeye en geç 10 hafta gösteriyor yani. Mantıgını bari söyleseydi anlamıs olurduk herkes işk haftalar yaparken neden bekliyor diye. Ben senden cok söylendim yalnız :)
Selam kızlarbugün de bizim ikili test günümüz. Güzel sonuçlar alırız inşallah.
Ayy sınır şey salakmisiniz bunlar yaaa.. Nereye gidiyorsun sen ? Ben iğne için sağlık ocgina gittinde onlar yapmamız lazım dedi doktorumda iyi oldu dedi benim ozaman 7 haftamdiben işte mail attım kan idrar hepatit vs yapılmadı ne zaman yapılacak dedim o da zamanı gelince yapılacak demiş
Bazı testler için 13.haftaya dek demiş uygulamada belki ondan beklemiştir bilemiyorum. Devlete ya da sağlık ocağına git yaptır doğru mu yanlıs mı diye kafa yorma boşver.aynen işte bunların ilk zamanlar yapılması gerekiyor. bende hiç bişey yapılmadı ühüüü sadece ikili test için kan verdim ben o kadar.sizde yapılmış mıydı?
Öncekinde ilk dönem medipole gitmiştim cnm ama baska bir doktordu. Neyse ben bakınayım cok sağol :)Canım bir arkadaşım Medipol hastanesine gidiyor semaydı sanırım adı, memnundu eğer arayışın varsa deneyebilirsin bence..
E Ebt yüzdeli mi konuştu cinsiyet konusunda. Yanılma yaşayanlar hep devlete gidip detayla bakılmayalar mı acaba? Burda erken haftalarda çok yanılma okudum ben de. Şüpheli yaklaşıyorum dolayısıyla
Bence belirleyici olan babalar. Misal benim eşim hamile olduğum günden beri benden daha hamile canı bişeyler istiyor tansiyonu düşüyor midesi bulanıyor kızıyorum sen taşı madem bu kadar belirtin var diyorum gönül rahatlığı ile hamile nazı niyazı yapmaya niyetlendim sıra gelmiyor kendisinden
Kvaldeye benden bir yıldızlı on puan. Takdir ettim yapması gerekeni yapmış aslında ama etrafta kimsenin yapmaması enteresan
Kanı sadece ilk dönem vermiştim ben, yani hamile miyim diye. Onun için alınmıştı. birde bir kaç gün öncede ikili test yapıldı. İstanbuldayım. Anadolu Sağlık merkezine gidiyorum. Onun dışında başka hiç bir şey yapılmadı bana. Bak tedirgin oldum şimdiİdrar testini herkes yapmıyor ama kan testleri mutlaka yapılıyor. Sana neler yapıldı? Hangi sehirdesin doktor kim canım?
Anadolu sağlık merkezine gidiyorumAyy sınır şey salakmisiniz bunlar yaaa.. Nereye gidiyorsun sen ? Ben iğne için sağlık ocgina gittinde onlar yapmamız lazım dedi doktorumda iyi oldu dedi benim ozaman 7 haftamdi
Eki Görüntüle 1787690olbey ebebekte gördüm senin için fotoğrafladım. senin kız tutturursa diye canlı değil ama idare eder artık pembe köpek
Kız benim ki iki taraftan da ilk torun ama kimse beni sallamıyor bir tek kayınvalidem arıyor canın bir şey istiyor mu diye :))
Böyle bir rahatlık söz konusu :)
yani ne idrar ne hepatit testi vs. hiçbiri yapılmadı bende henüz. mail attım zamanı gelince yapılacak dedi. bunlar ilk zamanlar yapılacak şeyler değil mi?
teşekkürler haklısınız dalgın olupta unutabiliyorlardabence sen risk alma disarda yaptir o istemiyosa da.. doktorlae bazen cidden dalgin olabiliyor ve biri eksik birseyi hatirlattiginda telafi yerine tribe girebiliyorlar. sen degerlerini bil de icin rahat etsin
aynen işte bunların ilk zamanlar yapılması gerekiyor. bende hiç bişey yapılmadı ühüüü sadece ikili test için kan verdim ben o kadar.sizde yapılmış mıydı?
ya da tiribe girebiliyorlar evet,teşekkürler haklısınız dalgın olupta unutabiliyorlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?