Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ben işte mail attım kan idrar hepatit vs yapılmadı ne zaman yapılacak dedim o da zamanı gelince yapılacak demiş
Zamanı gelince derken doğunca bebeğe mi yapmayı planlıyor acaba :) kaç haftalık olmuş bunlar ilk yapılan testler genelde. Simdi yabancı bir uygulama var ondan baktım çizelgeye en geç 10 hafta gösteriyor yani. Mantıgını bari söyleseydi anlamıs olurduk herkes işk haftalar yaparken neden bekliyor diye. Ben senden cok söylendim yalnız :)

yani ne idrar ne hepatit testi vs. hiçbiri yapılmadı bende henüz. mail attım zamanı gelince yapılacak dedi. bunlar ilk zamanlar yapılacak şeyler değil mi?
İdrar testini herkes yapmıyor ama kan testleri mutlaka yapılıyor. Sana neler yapıldı? Hangi sehirdesin doktor kim canım?

Canım bir arkadaşım Medipol hastanesine gidiyor semaydı sanırım adı, memnundu eğer arayışın varsa deneyebilirsin bence..

canim ben dogum tarihi ve sat girilen otomatik hesaplayicidan bakmistim. tablodan da dedigin gibi okursak evet kiz oluyor. gerci manuel de yapmayi denemistim ama ocak ayinda doganlar yaslarindan 1 ay geriye baksin falan bisi vardi o zaman da ekime bakinca yine erkek cikiyodu. belki ben yanlis yaptim bilemiyorum. :))

aynen işte bunların ilk zamanlar yapılması gerekiyor. bende hiç bişey yapılmadı ühüüü sadece ikili test için kan verdim ben o kadar. sizde yapılmış mıydı?

ben işte mail attım kan idrar hepatit vs yapılmadı ne zaman yapılacak dedim o da zamanı gelince yapılacak demiş
Ayy sınır şey salakmisiniz bunlar yaaa.. Nereye gidiyorsun sen ? Ben iğne için sağlık ocgina gittinde onlar yapmamız lazım dedi doktorumda iyi oldu dedi benim ozaman 7 haftamdi

aynen işte bunların ilk zamanlar yapılması gerekiyor. bende hiç bişey yapılmadı ühüüü sadece ikili test için kan verdim ben o kadar. sizde yapılmış mıydı?
Bazı testler için 13.haftaya dek demiş uygulamada belki ondan beklemiştir bilemiyorum. Devlete ya da sağlık ocağına git yaptır doğru mu yanlıs mı diye kafa yorma boşver.

Canım bir arkadaşım Medipol hastanesine gidiyor semaydı sanırım adı, memnundu eğer arayışın varsa deneyebilirsin bence..
Öncekinde ilk dönem medipole gitmiştim cnm ama baska bir doktordu. Neyse ben bakınayım cok sağol :)

Reactions: Ebt

Ya da ben farkında olmadan etraftakilerin beni nazlamasına müsaade etmiyor olabilirim ,tek çocuk şımarıklığı oluyor ister istemez :)) Cinsiyet konusunda gayet net gördü hatta torbasını bile gösterdi ama haftaya bi daha bakalım içimiz rahat etsin dedi..
Sizin babanın nazı da nazmış yani işin zor senin arkadaşım Allah kolaylık versin.. Çocuk olunca kıskançlığa da başlar :)

İdrar testini herkes yapmıyor ama kan testleri mutlaka yapılıyor. Sana neler yapıldı? Hangi sehirdesin doktor kim canım?
Kanı sadece ilk dönem vermiştim ben, yani hamile miyim diye. Onun için alınmıştı. birde bir kaç gün öncede ikili test yapıldı. İstanbuldayım. Anadolu Sağlık merkezine gidiyorum. Onun dışında başka hiç bir şey yapılmadı bana. Bak tedirgin oldum şimdi

Eki Görüntüle 1787690 olbey ebebekte gördüm senin için fotoğrafladım. senin kız tutturursa diyecanlı değil ama idare eder artık pembe köpek

hahahhahaha :)) valla oglanla sabah oyle bi kriz yasadim ki ikinciyle ilgili ciddi suphelerim var artik ( bi tanesi daha bisi icin inat ederse sonuc kendi icin hiiiiiic iyi olmaz onu demis oliim :)))))))))

Kız benim ki iki taraftan da ilk torun ama kimse beni sallamıyor bir tek kayınvalidem arıyor canın bir şey istiyor mu diye :))
Böyle bir rahatlık söz konusu :)

ben daha soylemedim kafam rahat :)) kimse sallicak mi sallamicak mi diye dusunmuyorum. gerci bizimkiler palazlandi iice benim 4 yegenim var esimin 2 bizde bi ara hayirli olsun dogurmussun derler o kadar herhalde

yani ne idrar ne hepatit testi vs. hiçbiri yapılmadı bende henüz. mail attım zamanı gelince yapılacak dedi. bunlar ilk zamanlar yapılacak şeyler değil mi?

bence sen risk alma disarda yaptir o istemiyosa da.. doktorlae bazen cidden dalgin olabiliyor ve biri eksik birseyi hatirlattiginda telafi yerine tribe girebiliyorlar. sen degerlerini bil de icin rahat etsin

bence sen risk alma disarda yaptir o istemiyosa da.. doktorlae bazen cidden dalgin olabiliyor ve biri eksik birseyi hatirlattiginda telafi yerine tribe girebiliyorlar. sen degerlerini bil de icin rahat etsin
teşekkürler haklısınız dalgın olupta unutabiliyorlarda

canim boyle damdan duser gibi sormus olucam kusura bakma ama riskli gebelik mi seninki? onceden kayip hikayesi ya da ilk gebelikse testleri geciktirebiliyorlar. benim ilk gebeligimde doktorumun ilk sozu ilk gebeliklerin %30u cesitli nedenlerle tamamlanamaz o yuzden 3 aydan once kimseye soylemezseniz iyi olur demisti. ve yanilmiyorsam 10-11 hafta civari yapmisti bu testleri. belki o nedenledir dicem ama yine de doktorunun komik cevabini aklamaz tabi..

Hanımlar merhaba,
Forumu başından beri günlük olarak takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.
Tüm bebişlere maşallah öncelikle.Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Ben şu anda 11+4 deyim.
Pazartesi 2 li tarama testimizi yaptıracağız.inşallah.
Bu benim ikinci hamileliğim.Ama anladım ki hiçbiri birbirine benzemiyor.İlk hamileliğim sorunsuz sıkıntısız geçmişti ama bu defa midemle çok sorunlarım var.
Yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla midesiyle ilgili problem yaşayan yok sanırım, benim özellikle yemeklerden sonra olmak üzere, tüm gün ve hiç geçmeyen mide kaynaması,mide yanması ve bazen nadir olarak hafif bulantı yaşıyorum.Bu durumu yaşayan var mı?
Bu hafta geçecek, bu hafta geçecek diye bekliyorum ama maalesef geçmiyor. Mide kaynaması için doktorumun verdiği bir şurubu içiyorum ama o da bana çare olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…