Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ne güzell düşünceli ince arkadaşlarınız varmış. nerede yaşıyorsunuz? bende başımı alıp gitmek istiyorum da eşimle buralardan

ne güzell düşünceli ince arkadaşlarınız varmış. nerede yaşıyorsunuz? bende başımı alıp gitmek istiyorum da eşimle buralardan
Cape Town' da yaşıyorum canım. O kadar uzak kii her istediğinde kalkıp ülkene gidemiyorsun malesef. ama tatil için çok güzel, özellikle bu aralar sonbahar başlangıcı ve çok güzel hava var.

teşekkürler tahminin için ben yanlış hatrlamışm burada 10+1:) gerçekten pozlar aslında çok açk ve net dr bile anlamıştır gibi geliyo bana hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar ikili test yaptırıp da sonuç alanlar papp a 1010 yazıyor bu ne anlama geliyor sizce

kızlar ikili test yaptırıp da sonuç alanlar papp a 1010 yazıyor bu ne anlama geliyor sizce

ben daha sonuclarimi gormedim degerler anlaminda ama papp a bi gebelik proteini.. ne kadar yuksek cikarsa down ihtimali o kadar dusuk cikiyor diye kalmis aklimda.

Selam kizlar cok sukur benim bulantimda az da olsa azaldi.en azindan her defasinda cikarmiyorum buna bile sukur. Cok halsizim ben ama kafam hic kalkmiyo. Masallah cinsiyetlerin cogu belli oldu erkek ayiymis eylulben martin 16sinda gidicem daha ikiliye umarim ogrenirim.

ben daha sonuclarimi gormedim degerler anlaminda ama papp a bi gebelik proteini.. ne kadar yuksek cikarsa down ihtimali o kadar dusuk cikiyor diye kalmis aklimda.
Hastanede cok yoruluyorum da midem de bulaniyor sonuc gostermeye gidesim yok o yuzden sordum neyse mecbur gidecez napalim

Kızlar magvital diye bir ilaç kullanan varmı doktor yazmış bana toz suya katp iciyorsun ama çok fena bir tadı var resmen liman suyu gibi niye yazmış ne işe yariyo bilgisi olan varmı

Merhabalar hamisler çoğu kişi ikili testi yaptirdi cinsiyetler öğrenildi bi biz kaldik. Bizde 15 martta ikiliye gidicez cinsiyette nisanda ogreniriz galiba grubun en kücüğüyüz. Mide bulantilari da kismen azaldi yemek yemeyince cok rahatim bulantim falan olmuyor yiyince direk cikariyorum. Buna da şükür. Her hamilelik farkliymi gercekten. Kizimda daha kötüydüm her sey kokardi disari cikamazdim.

hanfendi25 canım ben hamilelikten önce bacağımda şiddetli kramplar olurdu iki gün topallayarak yürürdüm o yüzden bir kutu içmiştim doktor vermişti. gerçekten de tadı çok kötü iyi bilirim. ikinci şasede kramplarım kesildi ama bırakmadım hepsini bitirdim, sonra da hiç olmadı. Şiddetli krampların hamilelikte çok sık görüldüğünü okuyorum her yerde. senin böyle bir şikayetin var mıydı? yoksa başka bir sebeple kullanılıyor mu o konuda bilgim yok.

He bir de şimdi eşime magnezyum içerikli toz bir ilaç verdi doktor. Kabızlık problemi vardı, magvital değil ama prospektüsünde magnezyum olduğu yazıyor. Toz halinde bir ölçek suya karıştırılıp içiliyor, şurup şişesi gibi cam bir şişede, magvital gibi şase değil hanfendi25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…