Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bugün bir kaç hamile kıyafeti bakayım dedim, zira hiçbir pantolonum olmuyor. Bizde bir çok markanın hamile reyonu varken burada hiç öyle bir şey yok. Talan ettim avm yi bir tane zar zor hamile kıyafetleri satan mağaza bulabildim. O ne rahat pantolonlar öyle yarabbii kuş gibi hafifledim resmen. Fiyatlar biraz pahalı sadece gebe markası olunca. Türkiye tam bir tekstil cennetiymiş kızlar kıymetini bilin.

Kızlar dün tekrar kanamam oldu içerde kanama alanı oluşmuş
Full yatıyorum sadece tuvalete kalk dedi doktor dua edin
Çok geçmiş olsun canım. Dua et bol bol, kötüyü getirme aklına. Bu şekilde olup sapasağlam çocukları doğanlar var. Allah hakkında hayırlı olanı versin.

:)) olsun canim yarın inşallah sağlıklı haberler alır öyle haberler veririm ... Sen naptin ense ölçümü falan yapildimi ?/ sen iki gün ondesin benden
Ense ölçümü yapıldı normaldi kan tahlilini salı günü alicam bende o zaman daha net alicam ikili test sonucu mu canım..
Senin cinsiyet ne acaba bi erkek bi kızın olsa gerçekten NE güzel olur :) sağlık başta tabi ama kız çocuğu çok başka ya.

sinemnur senin için yazmıştım ama alıntı yapmayı beceremedim galiba
Üzerime ne vazifeyse oylamadaki gizli ikiz annelerini takipteyim ama bak bu sayede oylama yapanlar değil de yapmayan ikiz anneleri teker teker yorum yapıyor, bu da işe yaradı çok memnun oldum canım, bayılıyorum ikizlere, Allah bize bir sabır kolaylık veriyorsa size 2 versin, inşallah sağlıklı sıhhatli gelsinler.

Hakikaten öyle canım ya sabır işi wallahi Arkadaşımın ikizleri 3 aylık iki dakika durmuyor yerinde bi onu doyuruyor bi onu o uyuyor öbürü kalkıyor onun altını temizliyor diğeri meme istiyor
Ayyy gözüm beynim yoruldu ama kilo felan kalmamış 3 ayda erimiş resmen

her zorluğun bir güzel yanı var işte, her güzelliğin de bir zoru. Ama ne olursa olsun çok tatlı olıyorlar, bebek Allahın bir mucizesi zaten, ikiz olunca bambaşka bir mucize.

@myssteriouss benimki de ne hızsa yanlış yazmışım, benim de cuma günü 12 bitecek 13. Haftaya başlayacağım

Başta sağlıklıdır ama gönül iki tadida tamak istiyor

Mrb arkadaşlar,tsk ederim hepinize.aslında doktor söyledi ikizlerimin cinsiyetini ama kesin demedigi için oylamaya katilmadim.gerçi tek yumurta ikizleri olduğu için muhtemelen doğru çıkacak tahminler ama biraz daha bekleyelim bakalım.

Günaydın hamisler. Bugün 11 de randevum var. Çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum bebisleriHem çok özledim hem de (bu her kontrolde olacak sanirim) sagliklari yerinde mi endişesi varHayırlı haberler alırım insaallah. 9 Marta randevusu olan birkaç arkadaşım vardı burda Rabbim hepimizin yüreğini ferah döndürür insaallah

gunaydin kizlar

ben de bildiginiz agir faranjit oldum anneme geldim ates bogaz sisligi agrisi kuru oksuruk hapsrma bas agrisi halszlik akliniza ne geliyosa var(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…