Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Listeni genisleteyim :)) banyo havlusunun icine muslin kumas. Omuz bezi (gaz cikartirken kusacak) bebek icin kucuk termofor.
banyo havlusunun içi için tülbent yazmıştım listeme, müslin kumaş ne ola ki omuz bezi de listemizde yazıyordu.

termoforu hemen ekliyorum, mersi kuşum

Kızlar dün tekrar kanamam oldu içerde kanama alanı oluşmuş
Full yatıyorum sadece tuvalete kalk dedi doktor dua edin

Ben doğum tarihiyle hiç oynamadım kuşum ya, sata göre 19-20 eylül çıkıyordu, doktora gittim neredeyse 9 gün geç döllenme dedi, o zaman değiştirseydim, 29 eylül filan olurdu, şimdilerde bunların önemi yok dedi, ben de değiştirmedim, şimdi de gittiğimde sata göre 11+3 olması gerekirken 12 haftayı doldurmuş görünüyor, doktor bir hafta geç döllenme diyorduk, arayı kapatmış dedi, ben hiç tarih değiştirmiyorum.

Merhaba canım sanırım ilk defa yazıyorum ama sessiz sedasız takipteyim sizleri. Özellikle seninle doğum tarihle imiz aynı olunca daha çok takipteyim. Evet bende ikiz annesi olacağım kısmet olursa fakat ankete katılmadım, henüz cinsiyetlerini bilemiyorum. Öğrendiğim zaman ankette belirtirim. Herkese keyifli hamilelikler diliyorum.

Hangi acıbadem o? Bende yok hiç öyle birşey. Hemşireye kaydettiyorum.
Acibadem kadikoyde prof melih atahan guven veriyor diger doktorlari bilmiyorum. Hamileligimin basinda melih beye gidiyordum o hep video seklinde veriyordu. Ben suan femical klininicte arda lembete gidiyorum o da vermiyor.

Kizlar acil cevap.... tam idrar tahlili kultur testini de kapsiyomu. Ya da bunlar ayri ayri testler mi.

sinemnur senin için yazmıştım ama alıntı yapmayı beceremedim galiba

Kızlar dün tekrar kanamam oldu içerde kanama alanı oluşmuş
Full yatıyorum sadece tuvalete kalk dedi doktor dua edin
Canım allahın izniyle bunu da atlatirsin inşallah uzme kendini dr tavsiyelerine uymaya dewam et hepsi geçecek inşallah..
kremalicorek Sen ne yaptın tatlım kontrolün wardı ?

Peki cnm ikisini de ayni anda yaptirabiliyo muyuz ya.
Evt aynı anda yaptirabiliyorsun ama idrar kültürünü yapmadan önce çok dikkat etmek gerekiyor kabı hiçbir yere değmeden içine işemen lazım hem de 5 sn işeyip sonraki ıdrarini kaba koyman lazim bir de her turlu ihtimale karsi genital bolgeyi iyice yikamakta fayda var cunkü cok cok temiz olmasi gerekiyor.

banyo havlusunun içi için tülbent yazmıştım listeme, müslin kumaş ne ola ki omuz bezi de listemizde yazıyordu.

termoforu hemen ekliyorum, mersi kuşum

muslin de aynen tulbent gibi canim mcler falan satiyor. ben demek ki listeyi tam olarak okuyamamisim :)

Ya persembe kontrolum dr um tam idrar tahlili yaptir sonuclariyla gel dedi. Kultur demedi. Kafam karisti o yuzden . Tam idrar tahlilinden de belli olmaz mi

Ya persembe kontrolum dr um tam idrar tahlili yaptir sonuclariyla gel dedi. Kultur demedi. Kafam karisti o yuzden . Tam idrar tahlilinden de belli olmaz mi
Yok ikisi farkli seyler kultur yaptirmalisin. Ben ikisini de yaptirdim, ama 6 7 8 haftada istiyorlar normalde senin doktor gec istemis idrarda yanma fln mi var ?

Yok ikisi farkli seyler kultur yaptirmalisin. Ben ikisini de yaptirdim, ama 6 7 8 haftada istiyorlar normalde senin doktor gec istemis idrarda yanma fln mi var ?
Bn kum dokuyorum da cnm ne zmndir iste ilac da vermedi dr um o yuzden idrar tahlili yaptirio ara ara

Bn kum dokuyorum da cnm ne zmndir iste ilac da vermedi dr um o yuzden idrar tahlili yaptirio ara ara
çok geçmiş olsun ağrı da yapar o... yediklerine çok dikkat et benim eşim evlendiğimiz sene 2 kere taş düşürdü tuzu kestik yağı çok azalttık çok şükür 4 senedir hiç düşürmedi. tamamen yediklerinle alakalı yemek sitilini değiştirmen lazım. bir bünyeye dokunmayan sizin gibi bünyelere dokunuyor böbrekleriniz hassas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…