Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın kızlar..göbekleriniz çıktı mı yani dışarıdan belli olmasa da büyüdüğünü hissediyor musunuz,ben çok sabırsızlanıyorum çıksın diye..ve kilo aldınız mı?
Ben hic kilo almadim hatta 1 kilo verdim ama suan bildigin 4-5 aylik modunda gobus dar bluz giyince gayat hamile gobegi gibi cikiyor birde ilk hamileligim cok zayifta degilim ama masallahimiz var :) 9. Ay nolurum hic bilmiyorum :)

ya bana da baksan hamilelik göbeğim tam yok gibi ama kot giydiğimde karnım çok ağrıyor ben de yarın çıkacağım alışverişe.

ya bana da baksan hamilelik göbeğim tam yok gibi ama kot giydiğimde karnım çok ağrıyor ben de yarın çıkacağım alışverişe.
Kim ne bulursa haber versin kızlar kimse hamile kalmıyor mu bu memlekette, neden kimse düşünmüyor bizi eşimin de benim de çevremizde ne kadar evlenecek kişi varsa sıraya girmiş gibi hepsi bu yaz evleniyorlar,hepsi de 7. 8. ayın sonu, bayramda 9. ayda, maşallah bu senenin aksiyonu bol her düğüne karnım burnumda eşofmanla mı giderim bilmem

KIZLAR MERHABA BETA HCG 2000LERDE BUGÜN KESEYİ GÖRMEYE GİTTİK AMA GÖREMEDİK SİZ KESEYİ GÖRDÜĞÜNÜZDE BETA HCGNİZ KAÇTI? SATA GÖRE 5+1 HAFTADA GEBELİĞİM.

3 lü, 4lü test neden yapılıyor ben bir bakayım onlara bari, ben de sadece 2linin amacını biliyorum, çok şükür gerek görülmemiş sende, buradaki tüm arkadaşlar içi rahat şekilde sonuçlar güzel çıktı dese de topluca rahat bir nefes alsak, sonra da bir avazda doğursak minnoşları

KIZLAR MERHABA BETA HCG 2000LERDE BUGÜN KESEYİ GÖRMEYE GİTTİK AMA GÖREMEDİK SİZ KESEYİ GÖRDÜĞÜNÜZDE BETA HCGNİZ KAÇTI? SATA GÖRE 5+1 HAFTADA GEBELİĞİM.
Ben ölçüm yaptırmadım ama bir önceki ölçüme göre(5 gün önce 552 idi) 6 bin küsur diye tahmin ederek doktorum karından usg ile baktı, 12 mmlik, 4+2 haftalık, sata göre 7-9 günlük geç döllenmeyle keseyi görmüştü, keseyi görünce de betahcg ölçtürmedi, gerek yok dedi, senin karından mı vajinal mi kontrol, içini ferah tut, hayırlısıyla görürsün, 2 gün sonra görülür muhtemelen.

Ben gebe diye bir marka biliyorum internetten satislari yapiliyormus. Biraz pahali diyorlar ama guzel urunleri varmis. Arkadasim bahsetmisti. Galiba Defacto ve H&M in bazi magazalarinin da hamile reyonlari var. Ben burada Cherrymelon diye bir gebe markasindan aldim. Sagolsun ocagimi kuruttu. Indirimli 3 pantolona 300 tl verip ciktim mecburen. Acil ihtiyacim olmasaydi almayacaktim ama her yere pijama altiyla gidilmiyor tabi. :))

3lu ve 4lu testin amaci 2liyle ayni.4lu testin 3luye gore daha guvenilir oldugu soyleniyor o yuzden ikili test iyi cikarsa 3lu testi es gecebiliyorlar.insallah hepimiz saglikli sihhatli haberlerini aliriz minislerin.hayirlisiyla da kucagimiza aliriz insallah.

senin sezeryan olursa bayramda doğurursun:) benim muhtemel doğum tarihi bayramın ilk günü:)

Gebe markası var canım. çok hoş şeyler oluyor orada. Lcw gibi Defacto' nun da hamile kreasyonu var, internetten yazlık ürünlerine baktım tiril tiril incecik pantolonlar yapmışlar beğendim bende lcw nın hamile kotlarından boyfriend olanları beğendim ama kaç beden alacağımı bilemiyorum. Hamileliğimin başından beri 3 kilo verdim. pantolonlarım bol geldiği halde iş yerinde sürekli masa başı oturunca bel kısmı göbeğimin tam ortasına geliyo ağrı yapıyo, gaz nedeniyle şişmiş oluyorum çünkü, kaç beden alayım diye bilmediğm için şimdiye kadar da alamadım

Ayyy pijama altı mı dedin, şimdi giyip, şöyle ayaklarımı uzatıp yatsam, ohh misss...şimdi evde olmak vardı çalışmayanlar evin tadını çıkartsın, söyleyeyim feci kıskanıyorum defactoya da baktım kuzucuk ya, düzgün bir şey bulamadım, h&m'in tek mağazası var bulunduğum yerde, hafta sonu oraya bakayım, zaten h&m baby bölümü de bakılacak listemde, inşallah oradan bulurum güzel üstler altlar, her gün dışarı çıkınca zor, yazlık salaş bluzlarla daha kolay işimiz sanırım ama alt bulmak sıkıntı işte. Gebe ve cherrymelon da bakayım bir.

canım biraz erken 2000'li değerler. Ben gittiğimde Bhcg değerim 13104 idi. Doktor karından baktı keseyi gördü, kalp atışları da oluşmuştu ama dinleyememiştik.

senin sezeryan olursa bayramda doğurursun:) benim muhtemel doğum tarihi bayramın ilk günü:)
Herkes bir boş bulunup plan yapıyor, sonra hemen "ayy bebek geliyor " deyip silkiniyorlar, tüm planlar foraaaa.... hadi hayırlısı inşallah... bakalım topiğin ilk doğum haberi kimden gelecek, bendeki bu fazla heyecan ne olacak bilmem

ebru maternity var kızlar hamile kıyafetleri için
benim kızımda aldıklarım sapa sağlam duruyor , bazılarını giymeye başladım bile
benim göbek aldı başını gidiyor ,4 aylıktan fazla duruyor göbeğim. zaten hali hazırda vardı bir göbek üzerinede büyüme olunca , göbek foraa
kiloya gelince 3 kilo verdim üzerine 2 kilo aldım yani totalde 1 kilo ama dediğim gibi 4 aylıktan fazla duruyor.

Bende geçen gün Vialand' daki tema parka gitmek için bir heves atıldım ortaya, sonra hamile olduğumu hatırlayıp sönük bir şekilde geri oturdum

Gebe markasına hemen bakıyorum, Defacto internete de bakayım, mağazasında hiçbir şey bulamadım, ben normalde 36-38 giyiyorum, lcwdan 38 beden aldım o çok güzeldi, bugün de diğer 3 tane 38 bedenim geldi, onlar da iyi duruyor, zaten boyfriend mom jeansler bol kesim olduğu için bacak kesimi sıkıntı yapmıyor göbek de malum lastikli, beden çok problem olmuyor. Aynen ben de normal kotlarımın otururken bel kısmından çok rahatsızım. yoksa ayakta problem yok.

sinemnur teşekkür ederim valla ilk oldugu için acaip tecrübesiz durumdaım herseyi yeniden keşfediyor gibiyiz yavaş yavaş kıyafetleri almaya başladım bende english home indirim vardı bebek kıyafetlerinde ne yazıki o zaman cinsiyet konusunda çok erken oldugu için gönlümden geçen mavili şeyler aldım ama kız bebeğede gayet güzel olur birde teendyolda güzel indirimler var mothercare ve chicco nun gayet hesaplı zıbınları var birde h&m den 2 tane yeni doğan zıbını aldım cvb da baya geç oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…