Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar tatile gidecek misiniz? benim doğum ağustosta da olabilir sanırım bu sene bizim tatil yatar 7 aylıkken haziran oluyor eşim cesaret edipte beni yola götürmez 28 haftadan sonra uçamam
Tatil planları iptal ama kayınvalidemler antalyada yaşıyor, çok bunalırsak zaten 3 saat mesafedeyiz antalyaya, 2-3 günlük haziran temmuz kaçamakları alt dimağımızda plan olamamış halleriyle duruyorlar.

Aynen cok istiyorum firsat olmadi. Onun yerine simdilik Akcakoca' ya gidiyorum, esimin anneannesi orada. Rize' de hic akrabam kalmadi biraz da ondan gitmiyorum. Birkac lise arkadasim var ama onlarla da yillar oldu gorusmeyeli.
Ben orada yaşasaydım davet ederdim seni inşallah kısmet olur bir gün....

kızlar tatile gidecek misiniz? benim doğum ağustosta da olabilir sanırım bu sene bizim tatil yatar 7 aylıkken haziran oluyor eşim cesaret edipte beni yola götürmez 28 haftadan sonra uçamam

Biz Mart sonu maldivlere gidecegiz ama 8-9 Saat ucus ve surat teknesiyle otele transfer biraz urkutuyor beni bir de su bocek sinek olayi var gitmis olan arkadas var mi acaba?

28 haftadan 35 e kadar doktor raporuyla ucabilirsin. Bence doya doya tatil yapin son aylarinizda.
eşim kızıma hamileyken yarım saatlik mesafeye götürmüyordu beni hastanenin bahçesinde takılacaktık nerdeyse 8. ay, uçuğa da en son 28 haftalıkken binmiştim o zaman prosedür değişecek raporlar 28 den sonra alınmayacak felan demişlerdi çok korkmuştum ankaradaydım almayacaklar uçağa diye:) gidersek haziranda belki bir yerlere gideriz bakalım tek şansımda o zaten temmuz ağustos sıkıntı olur...

Tatil planları iptal ama kayınvalidemler antalyada yaşıyor, çok bunalırsak zaten 3 saat mesafedeyiz antalyaya, 2-3 günlük haziran temmuz kaçamakları alt dimağımızda plan olamamış halleriyle duruyorlar.
benimkilerde alanya da :)ama biz 5 saat mesafedeyiz sanırım bizde en kötü ihtimal 1 hafta takılırız oralarda:)

Biz Mart sonu maldivlere gidecegiz ama 8-9 Saat ucus ve surat teknesiyle otele transfer biraz urkutuyor beni bir de su bocek sinek olayi var gitmis olan arkadas var mi acaba?
bence birşey olmaz doktorunla konuşup gidersin zamanlama çok iyi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…