Ben hamile kalamdan önce 36-38 karışık giyiyordum kalıba göre. 2 kg aldım hamile kalınca, bunları 38 beden aldım, eşimin de biraz dar olmasın takıntısı var, anlarsın ya zaten önümüz yaz ve önleyemeyeceğimiz şekilde kilo alacağız rahat olmasında da fayda var, s giyiyorsan m al derim ben, zaten bel kısımları esnek
Ben de senin gibiyim s m karışık giyiyorum m almak mantıklı olabilir o Zaman şimdilik eskiler oluyor ama bir yerden sonra olmayacak tşk ettim cnm cvp icin :)
Ben dun cok garip bir sey yasadim pantolon secerken. Normalde 38 beden giyiyorum, hamile pantolonunda bedenim 34 cikti. Zayiflamadim ama o kadar genis kaliplilardi ki dedim herhalde hamileleri mutlu etmek icin bedenleri dusurmusler.
Süper politika, oxxo yapar xxs, xs,s bedenleri...normalde giydiğiniz bedenle aynı belki ama psikolojisi paha biçilemez kandırılsam da mutluyum, işte budur
Ben dun cok garip bir sey yasadim pantolon secerken. Normalde 38 beden giyiyorum, hamile pantolonunda bedenim 34 cikti. Zayiflamadim ama o kadar genis kaliplilardi ki dedim herhalde hamileleri mutlu etmek icin bedenleri dusurmusler.
yaa sorma ben de internetten bir tane tayt alayın dedim. Normalde M filan olur ama geniş rahat olsun dedim L aldım. pijama gibi oldu, kayboldum içinde.
Ben de senin gibiyim s m karışık giyiyorum m almak mantıklı olabilir o Zaman şimdilik eskiler oluyor ama bir yerden sonra olmayacak tşk ettim cnm cvp icin :)
ah keşke yaaa ama eşim uçağa binemiyor, beni de tek başıma uçakla göndermek istemiyor karadan sakin sakin gidebilirmişiz, ben sana arabanın arkasında yatak yaparım yata yata gidersin diyo
yaa sorma ben de internetten bir tane tayt alayın dedim. Normalde M filan olur ama geniş rahat olsun dedim L aldım. pijama gibi oldu, kayboldum içinde.
Bence rizenin insanı sıcak kanlı olmasının yanında çok komik ben çok eğleniyorum orda . Yine gidin mutlaka mavi yeşil bir arada huzurun ta kendisi bence
Lcwnin kotlari cok esnek oluyor kizlar ben de kilo alacagim diye dar almadim ama iki gezdin mi esniyor belde de dugme olmadigi icin dusuyor kayıyor yenisini alsam kesinlikle 1 beden kucuk alacagim
Bence rizenin insanı sıcak kanlı olmasının yanında çok komik ben çok eğleniyorum orda . Yine gidin mutlaka mavi yeşil bir arada huzurun ta kendisi bence
Şehir değişireceğimiz için arabayla gitmemiz gerekiyor aslında, şimdi uçağa ikna etsem onu arabayla yalnız göndermiş olucam, ona da içim elvermiyor kii... Ah bu içimizdeki vicdan
Biraz kötü bir huyum var, bir şey mükemmel olmuyorsa olmasın daha iyi yanım ağır basıyor bazen. Kızlarda mesela 170 den kısa ve yuvarlak hatlılarda taytı sevemiyorum, boyum 167, 48-55 kg arasındayken tunik, uzun tişörtle giymeye bayılırdım taytları, ne zamanki 60 kg lara ulaştım, hızla terk ettim taytı, şimdi de hamile kaldım ya avmdeki mat deri taytlı incecik kızları görüyor gözüm, doğum sonrası spor planlarına başladım bile, ahh benim pamuk ipliğiyle bağlı psikolojimmm
ah keşke yaaa ama eşim uçağa binemiyor, beni de tek başıma uçakla göndermek istemiyor karadan sakin sakin gidebilirmişiz, ben sana arabanın arkasında yatak yaparım yata yata gidersin diyo
Bizim o konuda elimiz kolumuz bagli. Ben yolculugu tek basima yapacagim. Esimin izni kisitli, temmuzda gelse doguma gelemeyecek. Biz de doguma gelsin dedik. Aileler hic istemiyor bu durumu ama elimiz mahkum. :/
kızlar tatile gidecek misiniz? benim doğum ağustosta da olabilir sanırım bu sene bizim tatil yatar 7 aylıkken haziran oluyor eşim cesaret edipte beni yola götürmez 28 haftadan sonra uçamam
Aynen cok istiyorum firsat olmadi. Onun yerine simdilik Akcakoca' ya gidiyorum, esimin anneannesi orada. Rize' de hic akrabam kalmadi biraz da ondan gitmiyorum. Birkac lise arkadasim var ama onlarla da yillar oldu gorusmeyeli.
Bu konuda topikin en çok çekeni ben olabilirim :) Biz kese görmeye gitmeden bir gün önce az miktarda kanamam oldu. ertesi sabah hemen doktorda aldık soluğu ama kese görünmedi. Doktor tekrar kan testi istedi ve 5 gün önce 761,40 olan değer 1678 olmuştu. ve doktor sağlıksız gebelik deyip kestirip attı. keseyi göremediğimiz için bekleyin düşecek zaten dedi. Tabi biz de moraller sıfır. ben ertesi gün bir umut esas gitmek istediğim, şu an da devam ettiğim doktoruma zar zor randevu aldım. Ve gittiğimizde küçücük kesemizi gördük. Sonrasında da yakın plan izlemelerle bugüne geldik çok şükür. Diyeceğim şu ki; kendini sakın strese sokma, her hamilelik birbirinden farklı olabilir. Bir gün bile çok şey değiştirebiliyor. Umarım her şey yolunda gider ve kesenizi, kalp atışınızı, bebeğinizi görebilirsiniz.
CANIM YAA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU 4. GEBELİĞİM ÇOK KORKUYORUM KANAMAM YOK DEĞERLERİM ÇOK GÜZEL MAŞALLAH YÜKSELİYO YOLUNDA GİTTİĞİNİN FARKINDAYIM BUNA RAĞMEN ENDİŞELENİYORUM
Teyzoslar kontrolden geldim ense kalinliklari ölçüldü gayet sagliklilar şükürler olsun ki. Cinsiyetlere de baktı doktorum. Biri %100 erkek diğeri de %80 kız dedi
Bu da bebeciklerden birinin fotosu
kızlar tatile gidecek misiniz? benim doğum ağustosta da olabilir sanırım bu sene bizim tatil yatar 7 aylıkken haziran oluyor eşim cesaret edipte beni yola götürmez 28 haftadan sonra uçamam