Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Güzel anneler merhabaaa.. internetim sıkıntılı iki gündür ancak ulaşabildim size :)
LCW pantolonları çok güzelmiş hakikaten kendi mağazalarında var mı acaba?
Cinsiyet öğrenenler oluş yine hayırlı uğurlu olsun.. Bana da erkek demişti geçen hafta bu cuma tekrar gideceğim netleşecek inşallah :)

al benden de o kadar :) arada bir şöyle uzanmayı çok istiyorum.
havalar ısınsa, şu külotlu çoraplardan filan kurtulsak. tiril tiril elbiseler ohh mis:)

al benden de o kadar :) arada bir şöyle uzanmayı çok istiyorum.
havalar ısınsa, şu külotlu çoraplardan filan kurtulsak. tiril tiril elbiseler ohh mis:)
Zaten yaz çocuğuyum ben, güneş ,deniz kum benim olayım boğazlı kazaklar, kalın örme trikolar, kabanlar, yünler hiç bana göre değil....

KIZLAR MERHABA BETA HCG 2000LERDE BUGÜN KESEYİ GÖRMEYE GİTTİK AMA GÖREMEDİK SİZ KESEYİ GÖRDÜĞÜNÜZDE BETA HCGNİZ KAÇTI? SATA GÖRE 5+1 HAFTADA GEBELİĞİM.

Bu konuda topikin en çok çekeni ben olabilirim :) Biz kese görmeye gitmeden bir gün önce az miktarda kanamam oldu. ertesi sabah hemen doktorda aldık soluğu ama kese görünmedi. Doktor tekrar kan testi istedi ve 5 gün önce 761,40 olan değer 1678 olmuştu. ve doktor sağlıksız gebelik deyip kestirip attı. keseyi göremediğimiz için bekleyin düşecek zaten dedi. Tabi biz de moraller sıfır. ben ertesi gün bir umut esas gitmek istediğim, şu an da devam ettiğim doktoruma zar zor randevu aldım. Ve gittiğimizde küçücük kesemizi gördük. Sonrasında da yakın plan izlemelerle bugüne geldik çok şükür. Diyeceğim şu ki; kendini sakın strese sokma, her hamilelik birbirinden farklı olabilir. Bir gün bile çok şey değiştirebiliyor. Umarım her şey yolunda gider ve kesenizi, kalp atışınızı, bebeğinizi görebilirsiniz.

oyyy ne güzel, Rize' nin neresi? Benim ailem iş dolayızıyla 3 yıl kaldı Rize Ardeşen' de. Çok sevmiştim oraları, hatta ehliyetimi bile Ayder yolunda aldım :)

Teşekkür ederim kuzum, ben 3 mağazasını gezdim bulamadım, netten buldum bunları.
Ben şu anda sadece hamileleri, bebekleri ve bebekle ilgili olan şeyleri görüyorum mesela, dün asansörde gecenin 11 inde bayana pat diye" aaa siz de mi hamilesiniz" dedim, "o kadar belli oluyor mu, daha 4 aylık dedi" yok ben algıda seçicilikten sadece hamile görüyorum etrafımda dedim, gülüştük

Kızlar idrar kültürü sonucum, kontaminasyon çıkmış. Yani ölçüm alamamışlar. Tekrar vermem lazımmış

kızlar bende hamileliğimde psikolojik sorunlar yaşıyorum. korkuyorum bebekte etkilenecek diye. neler öneririsiniz

oyyy ne güzel, Rize' nin neresi? Benim ailem iş dolayızıyla 3 yıl kaldı Rize Ardeşen' de. Çok sevmiştim oraları, hatta ehliyetimi bile Ayder yolunda aldım :)
Merkeze bağlı Güzelköy'denim canım. Ahh ayder yolu, geçen sene gidemedim burnumda tütüyor... Tabi şimdi kütük erzincan ama olsun aslolan Rize'mdir

LCW mağazalarında ben bulamadım canım ama bulunduğun şehirde olabilir belki, zaten ürün kodlarını verince, LCW en geç 1 hafta içinde en yakın şubeden istetiyor biliyorsunuzdur, hakikaten uyduruk, kötü LCW demekle haksızlık mı ettim adamlara ne, bak mahcup oldum şimdi

Reactions: Ebt
Merkeze bağlı Güzelköy'denim canım. Ahh ayder yolu, geçen sene gidemedim burnumda tütüyor... Tabi şimdi kütük erzincan ama olsun aslolan Rize'mdir

oraya gitmedim sanırım. ama yaylalara filan bayılmıştım. annemlerde çok sevmişti. sıcak kanlı insanlarını özellikle, ağlaya ağlaya ayrılmıştı annem :)

Hamile kalmadan önceki aldığımız bedenle aynı mı alıyoruz bu hamile kıyafetlerini? Mesele s giyiyoruz hamile kıyafetinde de mi s almalıyız? Tecrübesizim :)

Canim ucakla yolculuk yapsan? Ben 35. haftada 11 saat ucacagim. :) Temmuz sonu agustos basina denk geliyor. Bence bayrama filan gidebilirsin.

Hamile kalmadan önceki aldığımız bedenle aynı mı alıyoruz bu hamile kıyafetlerini? Mesele s giyiyoruz hamile kıyafetinde de mi s almalıyız? Tecrübesizim :)
Ben hamile kalamdan önce 36-38 karışık giyiyordum kalıba göre. 2 kg aldım hamile kalınca, bunları 38 beden aldım, eşimin de biraz dar olmasın takıntısı var, anlarsın ya zaten önümüz yaz ve önleyemeyeceğimiz şekilde kilo alacağız rahat olmasında da fayda var, s giyiyorsan m al derim ben, zaten bel kısımları esnek

Ben dun cok garip bir sey yasadim pantolon secerken. Normalde 38 beden giyiyorum, hamile pantolonunda bedenim 34 cikti. Zayiflamadim ama o kadar genis kaliplilardi ki dedim herhalde hamileleri mutlu etmek icin bedenleri dusurmusler.

Canim ucakla yolculuk yapsan? Ben 35. haftada 11 saat ucacagim. :) Temmuz sonu agustos basina denk geliyor. Bence bayrama filan gidebilirsin.
ah keşke yaaa ama eşim uçağa binemiyor, beni de tek başıma uçakla göndermek istemiyor karadan sakin sakin gidebilirmişiz, ben sana arabanın arkasında yatak yaparım yata yata gidersin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…