Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Nerelerdesin en son İstanbul'daydın. Nasılsın biriniz bir kaç gün gelmese ben endişe ediyorum arada @Ebt gibi Maldivler'e gittiyseniz sorun yok sayıyorum:)
@evsann hala yok bak. Ben de Yoklamacı başı gibiyim
Canım ben bugün İzmir'e geçiyorum. Nisan 22' ye kadar oradayım. Bir sıkıntı yok çok şükür. Hatta bugün doktorumla ilk randevum olacak. Haberdar ederim. Bu arada buluşma işini de önümüzdeki haftadan itibaren ayarlayabiliriz ben müsaitim. Şimdilik öperim herkesi.

haklısın cnm sadece 2 kapaklı altı çekmeceli dolabı almayı düşündüm ilk etapta ama annem alacak hepsini alalım küçük ıvırzıvır çok olur diyor biraz daha arastırıp almaya başlayacağım

Günaydın anneler gece 3 rüya ile uyandım sabah rüya yüzünden ağladım esimle bosanıyorduk ruyamda esimi ağlayarak uyandirdim babamız şaşırdı hatta noldu sana sen bu kadar duygusal değildin diyor bu rüya görmeler ne zaman bitecek acaba? Birde benim ellerimde kaşıntı başladı acaba devit3 mü yan etki yaptı diye düşünüyorum yapabilir mi

Canım hediye çeki nasıl oluyor? Ben bugün fırsat bulursam bakmayı düşünüyorum.

Benim de geçen hafta eşim aldatıyordu rüyamda. Hem de aşık olmuş. Uyanınca baya ağladım ben de. Rüya olduğunu anlayınca rahatlamamız lazım ama etkisinden kurtulamıyoruz işte.
Devit gebelikten önce kullanmıştım, öyle bir etki yapmadı bende.

minik hatun ne işler çeviriyormuş içeride git bir gör , bizede haber ver :)

rüyalarla benimde başım dertte , doğana kadarda devam edecek sanırım.

Ben esimi beni aldatirken gorsem tokat atarm uyanınca. O kadar etkisinde kalıyorum Deviti gidip bugün sağlık ocağına sorsam mi diyorum kizariklikta olmuş çünkü dokuncak birşey yemedim çünkü

canım ben kendim yapmayı düşünüyorum :) kafamda bir model belirleyip keçelerden yapmayı planlyorum hayırlısıyla inşallah.

B Besyildiz cnm valla bayana sordun istediğiniz her ürün için geçerli dedi çek ayrıca başka ürünlerinde başka çekleri var... Yani arabadan direk fiyat düşmüyorlar ama oradan alacaklarını çeke dahil edebilirsin,iyi alışverşler

Ben esimi beni aldatirken gorsem tokat atarm uyanınca. O kadar etkisinde kalıyorum Deviti gidip bugün sağlık ocağına sorsam mi diyorum kizariklikta olmuş çünkü dokuncak birşey yemedim çünkü
ALT degerine bi baktir canim icinde demkr var mi bilmiyorum ama fazla gelmis olabilir doktor bana decaviti biraktirdi ALT degerim yukseldigi icin belirtilerine bakmistim kasinti falan yaziyordu

B Besyildiz internette de acaba aynı kampanyaları varmı? Son güncellemede telefonumda problem oldu yoksa bakarda yazardım ama
Birde saçlarını boyayan arkadaşlara bir sorum vardı ben geçen hafta pyhto saçlarımı boyadım gür oldukları için 2 kutu mecburen boya kullananlar daha yapmadımı yoksa ben biraz erkencimiyim?

Gunaydin herkese sukur 16 . haftayi da gorduk bulantilar ilk gunlere göre baya azaldi tabi aksamlari tam gaz devam

Hamilelikde iyi mi boyamak ya iyice arastirdinmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…