Arkadaşlar günaydın hepimiz doğuma kadar sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah ben size birşey sormak istiyorum
Az önce yatıyordum ağzıma kan tadı gelince dedim bakayım bu ne peçeteye sildim baya baya kan iyice doğrulunca burnumdan gelmeye başladı sanırım yattığım için genzime akmış kan sizde de böyle bi burun kanaması yaşayan oldumu endişelendim çünkü burnum hiç kanamazdı benim
Canım ben bugün İzmir'e geçiyorum. Nisan 22' ye kadar oradayım. Bir sıkıntı yok çok şükür. Hatta bugün doktorumla ilk randevum olacak. Haberdar ederim. Bu arada buluşma işini de önümüzdeki haftadan itibaren ayarlayabiliriz ben müsaitim. Şimdilik öperim herkesi.
haklısın cnm sadece 2 kapaklı altı çekmeceli dolabı almayı düşündüm ilk etapta ama annem alacak hepsini alalım küçük ıvırzıvır çok olur diyor biraz daha arastırıp almaya başlayacağım
annen ivir zivir konusunda hakli ama ben cilekten 4lu cekmece ve dolap almistim oglumda 1 sene dolabin kapagini bile acmadim. sadece depolama amacli kullandik. bebek cantasi durdu ayi gecen badileri falan kaldirdik. cekmece herseyi gorebilmek acisindan daha pratik oluyor ve yetiyor acikcasi el kadar kiyafetlere :)
Günaydın anneler gece 3 rüya ile uyandım sabah rüya yüzünden ağladım esimle bosanıyorduk ruyamda esimi ağlayarak uyandirdim babamız şaşırdı hatta noldu sana sen bu kadar duygusal değildin diyor bu rüya görmeler ne zaman bitecek acaba? Birde benim ellerimde kaşıntı başladı acaba devit3 mü yan etki yaptı diye düşünüyorum yapabilir mi
devit olabilir tabi bi sor ama baska ihtimaller de mevcut...
tuz konusuna biraz dikkat etmeye calis canim. odemin de belirtisi olabilir kasinti. ya da gebelik urtikeri diye birsey de olabiliyor hormonlarla alakali. bu donem dengeler alt ust oluyor malesef ama gececek hepsi.
kece isleri cok keyifli oluyor. kardesimin oglu icin bir kapi susu yapmistim keceden. yaza firsat bulabilirsem ogluma da kizima da birseyler yapmayi dusunuyorum :)
Arkadaşlar günaydın hepimiz doğuma kadar sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah ben size birşey sormak istiyorum
Az önce yatıyordum ağzıma kan tadı gelince dedim bakayım bu ne peçeteye sildim baya baya kan iyice doğrulunca burnumdan gelmeye başladı sanırım yattığım için genzime akmış kan sizde de böyle bi burun kanaması yaşayan oldumu endişelendim çünkü burnum hiç kanamazdı benim
kızlarrr 1 aydır düzenli olarak decavit ve devit kullanıyorum vücudumda kaşıntı başladı ve pul pul dökülüyo yan etkisimi oldu acaba bi kaç güne doktora gdicem ama sizede sormak istedim kullanmayı bıraksam mı acaba zararı mı oluyo ilaçların
bugun 2. kasinti sorusu. ikinizde de olunca vitaminden mi diye dusundum ben de. benim doktorum biraktirdi referans alamam kendimi ama kullandiginiz ilaclarla ilgili olabilir sorun bence..
BBesyildiz
internette de acaba aynı kampanyaları varmı? Son güncellemede telefonumda problem oldu yoksa bakarda yazardım ama
Birde saçlarını boyayan arkadaşlara bir sorum vardı ben geçen hafta pyhto saçlarımı boyadım gür oldukları için 2 kutu mecburen boya kullananlar daha yapmadımı yoksa ben biraz erkencimiyim?
Puff valla ne diyim ya gerçi kadına sordum gene olurmu indirim böle dedim senede 1 kez hediye çekli oluo ama kaç ay daha var o arada elbet başka kampanyalarda olur die düşünüorum zaten akşam gitmiştim talan edilmişti ellerinde ne varsa satmaya çalışıolardıBBesyildiz
Puff valla ne diyim ya gerçi kadına sordum gene olurmu indirim böle dedim senede 1 kez hediye çekli oluo ama kaç ay daha var o arada elbet başka kampanyalarda olur die düşünüorum zaten akşam gitmiştim talan edilmişti ellerinde ne varsa satmaya çalışıolardıBBesyildiz
Canim araba alacaksan bekle e bebekte ve joker de 2 ay önce indirim vardi chicco arabalarinda. Arkadaslar chicco liteway i 385 e aldilar. Chicco liteway plus da indirim de oluyor. Takip etmek gerekiyor. Mesela e bebek te haftasonu çoğu seyde indirim vardi. Bizim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim. Hastane cikis setleri battaniyeler bezler sampuanlar besikler indirimdeydi ve bayagi uygundu canim. Istersen oraya da bi bak
Kızlar öyle doldum ki birilerine içimi dökmek istedim biz kaynanam la altlı ustlu oturuyoruz çok iyi anlaşyoruz diyemem ama öyle kavga gorultunuz yok fikir ayrılığı var sadece sorunum şu herşey yolundayken görümcem kaynanama geldiği an kaynanamn bize tavrı değişiyor konußmuyo gelmiyo biz gidince konuşmaz surat asar ama hep görümce gelince böyle olur ve bir iki hafta sürdürür sonra gelir hiçbirşey olmamş gibi konuşur benim kızım kötü biri ben zaten eve gelsin istemiyorum ne yapim falan diyo şaşırıyorum ben görümcem le çok iyi anladirdik eskiden ama bu değişikliklerden sonra mesafe koydum merhaba merhaba sadece eeee iki haftadır kızım hasta gorumce evde diye ne kızıma bakmaya geldi nede aradı sordu çok kırıldım hamile halimle bir hafta sürekli hastanelerdeydim bi sormadi neyse dün kaynimi göndermiş torunum nasl gönderim bi bakım demiş görümcem gitti ya düzelmeye başladı bende hayır efendim torunu hastanadeyken niye sormuyodu deyip göndermenin esimde iyi yaptın dedi ama çok arada kaldm torununu gondermemekle iyimi yaptım eşimle konuştuk hep böyle oluyo görümce gelince bu sefer biraz mesafe koyalım bilsin bir daha yapmasin geri adım atmicaz ikimizde dogrumu tavrim sizce kızlar
Kızlar merhaba bu sabah yogun bel ağrısı ile hastaneye doktoruma gittim safra kesemde taş warmis 3 tane onun ağrısiymis bebeğime de baktı doktor kıpır kıpır uyanmışti iki hafta önce yüzde seksen kız diodu doktorum smdi demesinmi şeyini gördüm diye ben şok oldum tabi daha dün pembe yastık kılıfı siparisi wermisim falan :) inanmıyorum diye yuwarlak içine aldı bide
Aynen ilk zamanki deli bulanti degil ama bende mutfaga giremiyorum buzdolabini asla acamiyorum.yaa uyurken kusuyodum dun inanamadim artik kendime. Ilkinde 5ay surdu ama ara ara doguma kadar devam etti.napicaz artik en zoru atlattin diye telkin ediyorum artik kendimi
Haftasonu civilimden philips avent yeni dogan biberon set aldim. Dun geldi siparisim ama icinden emzigi cikmadi. Musteri hizmetlerini aradim eksik urununuz gonderilecek dediler ama insallah bir sikinti cikmadan elime ulasir. Internet alisverislerini bu yuzden sevmiyorum
Valla izmirin sıcağında alışveriş zor olacak diye düşünüyorum ufak ufak alayım dedim ama arabayla gözünü çıkardım olayın 1300 liraya geldi ve sağlam bir araba, manevra olayına bayıldım. Hafifte olduğundan tercih nedenimdi. Bayadır araştırıyordum ama 1800 lira olunca geri çekildim. Travel sistemler genelde bu rakamlarda gidiyor. Baby2go baktım ama bana aşırı hantal geldi. En sona odasını bırakıcam sanırım. İki zımbırtıyıda takıp çektim fotoğrafı. Erkek olacak ama kırmızı aldım
güzel görünüyo ya bende kız erkek farketmez kırmızısını beğenmiştim, şu sıralar aklımda concord neo var ama mağazaya girmeden kesinleşmicek galiba kurcalamam lazım benim :))