Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ilaçlardan demekki canm ya, doktordan geldikten sonra sonucunu yazar mısın buraya neden oluyormuş

Korkma Can'ım bende aynı durumu yasıyorum :) hamilelik programında da yazıyordu zaten :)

guzel haberler al canim insallah

annen ivir zivir konusunda hakli ama ben cilekten 4lu cekmece ve dolap almistim oglumda 1 sene dolabin kapagini bile acmadim. sadece depolama amacli kullandik. bebek cantasi durdu ayi gecen badileri falan kaldirdik. cekmece herseyi gorebilmek acisindan daha pratik oluyor ve yetiyor acikcasi el kadar kiyafetlere :)

devit olabilir tabi bi sor ama baska ihtimaller de mevcut...

tuz konusuna biraz dikkat etmeye calis canim. odemin de belirtisi olabilir kasinti. ya da gebelik urtikeri diye birsey de olabiliyor hormonlarla alakali. bu donem dengeler alt ust oluyor malesef ama gececek hepsi.

basima gelmedi ama gebelikte olabildigini biliyorum. kan basinci nedeniyle kilcal damarlar catlayabiliyor. gecmis olsun canim ama panikleme hic

bugun 2. kasinti sorusu. ikinizde de olunca vitaminden mi diye dusundum ben de. benim doktorum biraktirdi referans alamam kendimi ama kullandiginiz ilaclarla ilgili olabilir sorun bence..

İnternette brandroom da satışı var ama çok sınırlı ürün var.

Puff valla ne diyim ya gerçi kadına sordum gene olurmu indirim böle dedim senede 1 kez hediye çekli oluo ama kaç ay daha var o arada elbet başka kampanyalarda olur die düşünüorum zaten akşam gitmiştim talan edilmişti ellerinde ne varsa satmaya çalışıolardı B Besyildiz

Canim araba alacaksan bekle e bebekte ve joker de 2 ay önce indirim vardi chicco arabalarinda. Arkadaslar chicco liteway i 385 e aldilar. Chicco liteway plus da indirim de oluyor. Takip etmek gerekiyor. Mesela e bebek te haftasonu çoğu seyde indirim vardi. Bizim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim. Hastane cikis setleri battaniyeler bezler sampuanlar besikler indirimdeydi ve bayagi uygundu canim. Istersen oraya da bi bak

Kızlar öyle doldum ki birilerine içimi dökmek istedim biz kaynanam la altlı ustlu oturuyoruz çok iyi anlaşyoruz diyemem ama öyle kavga gorultunuz yok fikir ayrılığı var sadece sorunum şu herşey yolundayken görümcem kaynanama geldiği an kaynanamn bize tavrı değişiyor konußmuyo gelmiyo biz gidince konuşmaz surat asar ama hep görümce gelince böyle olur ve bir iki hafta sürdürür sonra gelir hiçbirşey olmamş gibi konuşur benim kızım kötü biri ben zaten eve gelsin istemiyorum ne yapim falan diyo şaşırıyorum ben görümcem le çok iyi anladirdik eskiden ama bu değişikliklerden sonra mesafe koydum merhaba merhaba sadece eeee iki haftadır kızım hasta gorumce evde diye ne kızıma bakmaya geldi nede aradı sordu çok kırıldım hamile halimle bir hafta sürekli hastanelerdeydim bi sormadi neyse dün kaynimi göndermiş torunum nasl gönderim bi bakım demiş görümcem gitti ya düzelmeye başladı bende hayır efendim torunu hastanadeyken niye sormuyodu deyip göndermenin esimde iyi yaptın dedi ama çok arada kaldm torununu gondermemekle iyimi yaptım eşimle konuştuk hep böyle oluyo görümce gelince bu sefer biraz mesafe koyalım bilsin bir daha yapmasin geri adım atmicaz ikimizde dogrumu tavrim sizce kızlar

Kızlar merhaba bu sabah yogun bel ağrısı ile hastaneye doktoruma gittim safra kesemde taş warmis 3 tane onun ağrısiymis bebeğime de baktı doktor kıpır kıpır uyanmışti iki hafta önce yüzde seksen kız diodu doktorum smdi demesinmi şeyini gördüm diye ben şok oldum tabi daha dün pembe yastık kılıfı siparisi wermisim falan :) inanmıyorum diye yuwarlak içine aldı bide

Hadi yaa gerçekten mi bu sefer öyle olmasa bari canım ya, 5buçuk ay kaldı bak :) benim ilk o yüzden her yenilik karşısında dehşete kapılıyorum :)

Sizce görüş bebe mi daha uygun civilim mi
Haftasonu civilimden philips avent yeni dogan biberon set aldim. Dun geldi siparisim ama icinden emzigi cikmadi. Musteri hizmetlerini aradim eksik urununuz gonderilecek dediler ama insallah bir sikinti cikmadan elime ulasir. Internet alisverislerini bu yuzden sevmiyorum

güzel görünüyo ya bende kız erkek farketmez kırmızısını beğenmiştim, şu sıralar aklımda concord neo var ama mağazaya girmeden kesinleşmicek galiba kurcalamam lazım benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…