Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cilekkokusu12345 valla okumadığım yer kalmadı direk bi veri olmadığı için çelişkili konuşuluyor ama bi doktor şöle bi açıklamada bulunmuş bebeğe etki etmesi için kana karışması lazım buda kafada yara veya açık bi yer varsa söz konusu zaten eğer o kadar hassas olsaydı kullandığımız şampuanlar ve kremlerinde etki etmesi lazımdı demişki bana baya mantıklı geldi bu tabii bi seçim ama benim saçım küllüydü ve açıldıkça sarıya döndü diplerim hem beyaz hem kestane rengi görüşünüşüne anca bu kadar dayanabildim cünkü dip boyasızda gezmeye alışkın biri deilim...phyto eczane ürünü kemoterapi hastalarıda kullanıyormuş zaten bide doğuma girmeden boyarım bana yeter...

Bende simdi okudum canim ilk 3 ay tavsiye edilmiyor ama kokusuna dikkat et canim icine cekmemeye calis hava Alan bir ortam olsa daha iyi

Arkadaşlar günaydın hepimiz doğuma kadar sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah ben size birşey sormak istiyorum
Az önce yatıyordum ağzıma kan tadı gelince dedim bakayım bu ne peçeteye sildim baya baya kan iyice doğrulunca burnumdan gelmeye başladı sanırım yattığım için genzime akmış kan sizde de böyle bi burun kanaması yaşayan oldumu endişelendim çünkü burnum hiç kanamazdı benim

benimde kanamazdı ama bu aralar bende epey burun kanaması yaşıyorum. hamilelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. içiniz rahat değil ise doktorunuza danışın isterseniz

Ben varım!! Maalesef hamilelikte normal olan birşey korkulcak değil kan hacmi arttığından damar genişlemesi yüzünden oluyormuş

Korkma canim oluyor bende kusarken kackez burnum kanadi hamilelikte cok oluyor bu durum

hanımlar isimler var mı? ben kız olacağı için Derin düşünüyorum
Benim eşimin rüyasına hamza gelmiş isim olarak o zaman cinsiyetimiz bile belli değildi hamzayi göbek adı koymayı düşünüyoruz Emir olcak Allahn iznyle tabi esim yanına ikinci ismi de istiyor bu gidişle oglusum uç isimli olcak

benimde kanamazdı ama bu aralar bende epey burun kanaması yaşıyorum. hamilelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. içiniz rahat değil ise doktorunuza danışın isterseniz
Şuan durdu gibi korktum gerçekten dursun diye sıkıp burnumu başımı geriye atıyorum direkt ağzıma doluyor bu sefer şükür ama baya azaldı sağol cevap verdiğin için

kızlarrr 1 aydır düzenli olarak decavit ve devit kullanıyorum vücudumda kaşıntı başladı ve pul pul dökülüyo yan etkisimi oldu acaba bi kaç güne doktora gdicem ama sizede sormak istedim kullanmayı bıraksam mı acaba zararı mı oluyo ilaçların

Bizde kizimizin ismini zeynep dusunuyoruz. Daha hamile ile kalmadan esim kizim olursa zeynep olsun demisti. Benim hosuma gitmemisti ama o kadar cok soyledi ki acayip alistim. Simdi yanina ikinci bir isim dusunuyor fakat ben istemiyorum. Cunku kendim 2 isimliyim ve gercekten bazi durumlarda beni zorluyor.

CANIM 18 DOLDU 19 a başlıyoruz yarın 64 ten 68 e çıkmışım
Ben de aynı durumdayım, 63,64 kg ile başladım bir haftadır 68 kg görüyorum tartıda zaten fazla kiloları veremeden kaldım 9 ayda ne olacağız bilemiyorum , daha yolu yarılamadık da, hiç almadık diyenler var, verdik diyenler var, bizim gidişat çok mu kötü bilmem,bulantılar 3 gündür yok , sanırım bitti artık, bu aydan sonra kilo artışı daha hızlı olur diyorlar ama bahar geldi, her gün yürüyüş yapacağız eşimle artık. Günlük maksimum kaç km yürüyebiliyoruz biliyor musunuz kızlar, bir de benim otururken bir şey yok ama yürürken vajinada baskı var, yaşayanınız var mı bu durumu?

Günaydın canım, bende de son 3 haftadır sadece burun akıntısıyla beraber ince kılcal şeklinde kan geliyor, yoğun olmadı ama hamilelikte normal deniyor zaten endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…