ben de biraz unutkanım canım ya sana ne demişti doktor cinsiyet için, ilk bebeğinin cinsiyeti ne? umarım kesinleşir canım. ben de haftaya kesinleştircem aslında ama çok yüksek ihtimal erkek bizimki. zaten bi göbiş var ki ben de sivri böyle sadece öne doğru. çok erken başladım ben hamile kıyafetine zaten. baştan sindirim sorunu diyodum ama baktım inmiyor da daha da şişiyor korktum doktora sordum olabiliyormuş bazılarında, özellikle minyonlarda göbek hemen çıkabiliyormuş. hemen çıkmasın istiyodum ama yapcak bişi yok..
Ayyyy ben cok korkuyorum epidural sezeryandan nasil cesaret ederim bilmiyorum kesige karsi fobim var Ayyy insallah sezeryan olmak zorunda kalmam dua edin benim icin
Allah gonlune gore versin. Ama korkulcsk bisey yok onan spinal oldum ben. Hatta igneden sonra hrmen dr geldi tepemde duran hemsire durmadan diyorum uyusmadim ben ayak parmaklarimi kipirdatiyom hissediyom diye hemsire bitti bitti bebegi cikariyo dedi sok oldum bebisi goruncede uyutmuslardi zaten gozumu actim odadayim. Ama herkesin bir olmuyo tabi
umarım öyle olur o zaman canım, hadi bakalım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. prenseslerimiz artsın artık. kızlar hemen belli olmuyo ya zaten bu haftalardan sonra kesinleşecek prensesler olur diye bekliyorum.
Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Karam kızım artık daha iyi ve daha da iyi olucak inşallah. Iyilesme war allahın izniyle yenicez cok az kaldı çok şükür. Keyfimiz yerine geldi yemeye başladık hafiften bunlar iyiye işaret Sadece kakamız kaldı 40 saattir çıkmadı hiç bekliyoruz çıkınca tuvaletine anlicaz artık durumunu net olarak Çok mutluyuz
Ayyyy ben cok korkuyorum epidural sezeryandan nasil cesaret ederim bilmiyorum kesige karsi fobim var Ayyy insallah sezeryan olmak zorunda kalmam dua edin benim icin
Valla normaldede çoğunlukla makata kadar kestikleri için ben ondan daha pis tırsıyorum Tr şartlarında çoğunlukla bunu yapıyorlar. Birde suni sancı kafası var eltim ve kuzen yeni doğum yaptılar ikiside spinal sezeryan ve 2. gün gayet ayaktaydılar. Sağlıklı olanı normal olanmış ama yok ben cesaret edemem
Valla normaldede çoğunlukla makata kadar kestikleri için ben ondan daha pis tırsıyorum Tr şartlarında çoğunlukla bunu yapıyorlar. Birde suni sancı kafası var eltim ve kuzen yeni doğum yaptılar ikiside spinal sezeryan ve 2. gün gayet ayaktaydılar. Sağlıklı olanı normal olanmış ama yok ben cesaret edemem
Abo makata kadar kesmeleri daha zorrrr ,,,, ay ne diyim allah yardimcimiz olsun kizimda bi sorun yasamadigim icin istedim normal ama bakalim plesenta previa teshisi konuldu mecbur sezeryan olucak ama spinal cesaret edemem full Narkose alip öyle olucam hatta mumkunse 2 gün uyutsunlar
fotoğrafı sağ tıkla - birlikte aç kısmında paint ile aç- üstte yeniden boyutlandır kısmından yüzdeliğe 25 vs yapın deneyin. sonra dosya kısmından farklı kaydete basın ki orjinal fotonuz değişmesin. masaüstüne kaydedin. umarım yardımcı olabilmişimdir.
kızlar başka derdin kalmadı mı diceksiniz de baya kafamı meşgul ediyor. decathlonda hamile mayoları var ama o tarz da almak istemiyorum ben. göbişi olduğunca kamufle eden bişi düşünüyorum. zaten sadece hobi amaçlı yüzüyorum, profesyonel değilim o yüzden sporcu mayosuna gerek duymuyorum. elbise mayo giysek olur mu acaba? normalde giymek için yapılmış bu mayolardan alıp hamileyken o koca göbişle giysem nasıl olur, hiç gören duyan var mı? belden bol etekli gelen bi model buldum alsam mı karar veremedim, fikri olan?
fotoğrafı sağ tıkla - birlikte aç kısmında paint ile aç- üstte yeniden boyutlandır kısmından yüzdeliğe 25 vs yapın deneyin. sonra dosya kısmından farklı kaydete basın ki orjinal fotonuz değişmesin. masaüstüne kaydedin. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Oncelikle ikiz bebeklerin icin basin sagolsun canim minik cennet kuslari onlar , bende 2 hafta oldu serklaj olali 13 haftamda dikis atildi bende cok korkuyodum ama gercekten cok basit bir operasyon anesteziyle genel bayiltiyolar ve bisey hissetmiyosun simdi cok sukur iyiyim yatiyorum bende insallah sende sag saglim hayirlisiyla kolayca atlatirsin
Abo makata kadar kesmeleri daha zorrrr ,,,, ay ne diyim allah yardimcimiz olsun kizimda bi sorun yasamadigim icin istedim normal ama bakalim plesenta previa teshisi konuldu mecbur sezeryan olucak ama spinal cesaret edemem full Narkose alip öyle olucam hatta mumkunse 2 gün uyutsunlar
Hehehe yok yok epidural veya spinal daha iyi diyorlar. Genelde uyanınca bulantı ve ağrı falan oluyormuş ya zaten ilki normalse hiiç korkmana gerek yok. Plesenta ilerleyen aylarda çoğunlukla çıkıyor yukarı.
Canim bana sordun heralde , ben 19 nisanda gidicem kontrole zaten hastaneden cikmadan gene muaeyene etti doktorum , ilk basta hafif agri ve kanama oluyo bi kac gun sonra geciyo ben hep yatiyorum sadece wc ye ve yemek yemeye kalkiyorum doktorum ilk zaman istirat verdi sonra normal hayata donebilirsin dedi ama bir kaybim oldugu icin goze alip kalkamam insallah yavrularimizi kucagimiza hayirlisiyla aliriz :)