Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim ilki erkek buna kiza benziyo dedi bakalim meraktayim.

Ayyyy ben cok korkuyorum epidural sezeryandan nasil cesaret ederim bilmiyorum kesige karsi fobim var Ayyy insallah sezeryan olmak zorunda kalmam dua edin benim icin
Allah gonlune gore versin. Ama korkulcsk bisey yok onan spinal oldum ben. Hatta igneden sonra hrmen dr geldi tepemde duran hemsire durmadan diyorum uyusmadim ben ayak parmaklarimi kipirdatiyom hissediyom diye hemsire bitti bitti bebegi cikariyo dedi sok oldum bebisi goruncede uyutmuslardi zaten gozumu actim odadayim. Ama herkesin bir olmuyo tabi

Gözünüz aydııın

Ayyyy ben cok korkuyorum epidural sezeryandan nasil cesaret ederim bilmiyorum kesige karsi fobim var Ayyy insallah sezeryan olmak zorunda kalmam dua edin benim icin

Valla normaldede çoğunlukla makata kadar kestikleri için ben ondan daha pis tırsıyorum Tr şartlarında çoğunlukla bunu yapıyorlar. Birde suni sancı kafası var eltim ve kuzen yeni doğum yaptılar ikiside spinal sezeryan ve 2. gün gayet ayaktaydılar. Sağlıklı olanı normal olanmış ama yok ben cesaret edemem

Abo makata kadar kesmeleri daha zorrrr ,,,, ay ne diyim allah yardimcimiz olsun kizimda bi sorun yasamadigim icin istedim normal ama bakalim plesenta previa teshisi konuldu mecbur sezeryan olucak ama spinal cesaret edemem full Narkose alip öyle olucam hatta mumkunse 2 gün uyutsunlar

Hanımlar resim istemişti bir arkadaşımız da resmi boyutundan dolayı yuklenemedi diyor ? Nasıl yapsam bilemedim
fotoğrafı sağ tıkla - birlikte aç kısmında paint ile aç- üstte yeniden boyutlandır kısmından yüzdeliğe 25 vs yapın deneyin. sonra dosya kısmından farklı kaydete basın ki orjinal fotonuz değişmesin. masaüstüne kaydedin. umarım yardımcı olabilmişimdir.

kızlar başka derdin kalmadı mı diceksiniz de baya kafamı meşgul ediyor. decathlonda hamile mayoları var ama o tarz da almak istemiyorum ben. göbişi olduğunca kamufle eden bişi düşünüyorum. zaten sadece hobi amaçlı yüzüyorum, profesyonel değilim o yüzden sporcu mayosuna gerek duymuyorum. elbise mayo giysek olur mu acaba? normalde giymek için yapılmış bu mayolardan alıp hamileyken o koca göbişle giysem nasıl olur, hiç gören duyan var mı? belden bol etekli gelen bi model buldum alsam mı karar veremedim, fikri olan?

Canım ben PC den atmiyorum telefondan o yüzden yapamiyorum

Canım şuan ananemdeym eve gidince akşam çeker atarim

Hehehe yok yok epidural veya spinal daha iyi diyorlar. Genelde uyanınca bulantı ve ağrı falan oluyormuş ya zaten ilki normalse hiiç korkmana gerek yok. Plesenta ilerleyen aylarda çoğunlukla çıkıyor yukarı.

BUGÜN OLDUM SERKLAJ YAPILDI ÇOKŞÜKÜR EVDEYİM BİRAZ AĞRIM VAR SADECE KONNTROLE FALAN GİDECEKMİSİN SENDE .TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
Canim bana sordun heralde , ben 19 nisanda gidicem kontrole zaten hastaneden cikmadan gene muaeyene etti doktorum , ilk basta hafif agri ve kanama oluyo bi kac gun sonra geciyo ben hep yatiyorum sadece wc ye ve yemek yemeye kalkiyorum doktorum ilk zaman istirat verdi sonra normal hayata donebilirsin dedi ama bir kaybim oldugu icin goze alip kalkamam insallah yavrularimizi kucagimiza hayirlisiyla aliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…