Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Burda bazı hastaneler de veriliyor ben hastanemle konusmadim konussamda ne olur ne olmaz diye yanımda götürmek istiyorum canım
Haklisin canım garanti olur, ,,, burda normal dogumda 3 gün sezeryan da 5 gün yada 1 hafta kaliyoruz bu yuzden koca bir bavul hazirlamak zorunda kalmiyoruz en azindan cunku bebekler baslarda cok sik Kaka yapiyor ve günde 5 6 kez elbise kirlettigini hatirliyorumAbo bi siciyorlar sirta kadar gidiyor baslarda

İç zıbın fazla koymayı düşünüyorum bende hatta o yüzden takım da alcam benimde aklimi kurcalayan oydu emzirme atleti daha rahatsa onu aliyim daha iyi

Evet bende yegenmden biliyorum hayat annesi bana bırakmıştı küçük diye soymaya da korktum çok zor bir deneyimdi benim için ben normal doğum yaparsam 2 gün sezeryan 1 hafta kalacağım o yüzden inşallah normal olur

Bebek zibinlari cok lazim oluyor okadar kirletiyorlarki Anlatamam, ,,, yani hazir da hep olmali basda ishal gibi kakalari su gibi ve cok tasiyor allah yardimcimiz olsun

Insallah normal olur Canim ya 1 2 saat sancini cekersin ki artik istedinmi agri kesici fitil igne vb seyler veriyor lar ve dogurunca rahatsin, ,,, sezeryandan sonra bazilarinda cok agri oluyor ve bebegi kucaga alirken bile zorlaniyorlar, ,,, bende normal cok istiyorum ama plesenta asagidaymis bu yuzden yukari cikmassa mecbur sezeryan olucak

Iyi diorum kötü oluyor, kötü diorum iyi oluyor.. Hala savaşıyoruz kritik son iki gün içindeyiz. Gündüz klinikte sabah gidiyor akşam ewe geliyor. Inşallah bugün daha iyi döner

İyi düşünelim iyi olsun canım. İnşallah atlatır bebek.

Ya bu depend diye bir çamaşır var kullan at şeklinde. Anneanneme kullanıyoruz biz onlardan alıcam 1 paket daha rahat olur gibime geliyor. Ben en güzeli 2 gecelik daha alayım dikiş yerleri zorlanabilir pijamayla belki.

evet haklisin dikis icin uygun seyler alinmali ,,,,, ayy simdiden dogum telasi sardi konu acilinca geriliyorum

Ayy Nasıl alacağım ben bu kadar şeyi? Gözüm çok korktu walla.

Bebek zibinlari cok lazim oluyor okadar kirletiyorlarki Anlatamam, ,,, yani hazir da hep olmali basda ishal gibi kakalari su gibi ve cok tasiyor allah yardimcimiz olsun
Ben zıbın alıyorum aklıma her geldikçe de annem de bu çocuk hiç büyümeyecek mi diyor esimde fazla alma diyor ben genede alıyorum fazla mal göz çıkarmaz

kızlar önü düğmeli bir geceliğiniz muhakkak olsun derim ben çantanızda.
sezeryan olucaksanız bu işin sondası filan var. sonda çıkarıp dikiş bantlandıktan sonra pijama geçirebiliyonuz zaten.
birde hasta bezinden daha çok kullan at kilotlar rahat oluyor.

Benim eltim sezaryan olmuş birde ağustos ayı sıcaklarda dayanamayıp dusa girmiş dikisler enfeksiyon kapmis baya uğraşmış yani. İnşallah yukari çıkar sezeryan normal doğumdan daha zor gerçekten

İç zıbın fazla koymayı düşünüyorum bende hatta o yüzden takım da alcam benimde aklimi kurcalayan oydu emzirme atleti daha rahatsa onu aliyim daha iyi

Cnm hem emzirme sutyeni hem atlet giyecegine direk emzirme atleti kullanışlı dediğim gibi birilerin yaninda emzirmen gerekecek atleti yukarı sıyirmaktansa atletiyle çok kolay olur rahat edersin.

Ayy Nasıl alacağım ben bu kadar şeyi? Gözüm çok korktu walla.
Yok canim korkma ben bunlarin cogunu internetten aldim.hem cok uyguna geldi hem yorulmadim.gozune cok gelmis olabilir ama değil aslinda.sen sanirim hastane cantasini sormussun ben hepsini yazmisim.tasarrufa cok onem veriyorum ve simdi hesapliyorum da o kadar uyguna almışım ki.
daha onumuzde cok vakit var, isteyen 1gunde de alir herseyi, yani icin rahat olsun,bebis alisverisi kadar zevkli bisi yok.

DIPTISDIPTIS ben de hastane icin depend hasta kulodu düşünüyorum cunku onu öneren çok. umarim kullanislidir.ebebekte bu tur seyler cok uygun.hic gezip dolasmadan ordan alirim yine.10lusu 19 kusurdu sanirim.yine ebebekte 60li temizleme pamugu almayi dusunduklerimden.normalde altini yikamayi dusunuyorum ama musait olmadıkça da bunlarla ılık suyla silebiliyormusuz.islak mendil disarda vs kullanim icin unibaby yenidogan saf pamuk olandan biraz alcam.pisik kreminde desitin oneriliyor.bez olarak premium care alcaktim vazgecirdiler.yine prima aktif bebek daha iyimis meger.tabi bebisimizin popoşu karar vercek sonrasinda.catlak kremim lierac.gogus ucu krem ve gogus pedi lansinoh.cok arastirdim da umarim memnun kalirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…