Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ay sali gunu dr gidicem cinsiyet kesinlesir umarim. Siz alisverisleri yaptikca bana heyecan basiyo gerci ben once hamile kiyafetinden baslamaliyim gobus cikti artik kendiminkilerle rahat edemiyorum. Ilkinde 7aylikti alisveris yaparken baya zorlandim. Alip odemek daha iyi gerci bunda besik oda fln almiycam nasilsa daha uygun olur.

Selam kızlar nasıl gidiyo hamilelik uzun zamandır yazamadım giremiyodum...
çok zor günler geçirdim inşallah geride kalmıştır kanamalar düşük tehlikesi falan halen yatıyorum rabbim kolay geçirsin
sizler nasılsınız cinsiyetler, isimler, kıpırtılar hatta tekmeler :) başlamış artık
ben de çok şükür hissediyorum artık miniğimi :)
kalan aylarımızı hep birlikte kayıp yaşamadan geçirir de sağlıklı doğumlar yaparız inşallahh..

Allah bağışlasın canım. Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah. artık ne de hızlı büyüyorlar. yakında kilolardan bahsetcez ne güzel.

Depend genelde 19 lira. Süper marketlerde ve eczanelerde çok var. Ben çatlak kremi kullanmamaya karar verdim. Bu kremlerin hangisini kullanırsak kullanalım genetiğimizde varsa bir işe yaramıyor. 3 tanıdığımda 3-4 aydan itibaren lierac kullanmalarına rağmen şahane çatlamışlar. Sadece kaşıntı ve acı olmamış. Bebe yağı sürüyorum ben. Eninde sonunda çatlarım çünkü geçmişte 3 ayda 30 kg alıp pinçik pinçik olmuştum

ben de biraz unutkanım canım ya sana ne demişti doktor cinsiyet için, ilk bebeğinin cinsiyeti ne? umarım kesinleşir canım. ben de haftaya kesinleştircem aslında ama çok yüksek ihtimal erkek bizimki. zaten bi göbiş var ki ben de sivri böyle sadece öne doğru. çok erken başladım ben hamile kıyafetine zaten. baştan sindirim sorunu diyodum ama baktım inmiyor da daha da şişiyor korktum doktora sordum olabiliyormuş bazılarında, özellikle minyonlarda göbek hemen çıkabiliyormuş. hemen çıkmasın istiyodum ama yapcak bişi yok..

canim normal dogumdan sonra cok terleme oluyor pijama alt ust daha kullanisli olur

aslında çatlak kremine ben de inanmıyorum ama çatlamayı da hiç istemiyorum. annem çok çatlamış kesin ben de çatlayacam zaten. bikiniye veda edicem artık, puff..

iyi aksamlar kizlar dogum telasi baslamis gibi benim dogumum cok rahat oldu 15 dk dogdu kizim saka gibiydi ben basladim gulmeye. resmen gulmekten krize girmistim ay hala unutamiyorum Allah hepimize rahat bi dogum nasip eder.
ay ne güzel umarım yine öyle olur canım. ben de korkuyorum valla düşünmekten kaçıyorum. bol yürüyüş filan diyolar ama ne yapsak kolay doğum olur acaba, var mı tavsiyen?

geçmiş olsun canım. zor zamanları atlatmışsındır inşallah. dualarım senin için. moralini hep yüksek tut, bol bol dua et sen de.

canim normal dogumdan sonra cok terleme oluyor pijama alt ust daha kullanisli olur

Canım yok benim direk sezercik olacak
Daha 10. haftada doktorla pazarlığımı yaptım epidural sezeryan istiyorum
aslında çatlak kremine ben de inanmıyorum ama çatlamayı da hiç istemiyorum. annem çok çatlamış kesin ben de çatlayacam zaten. bikiniye veda edicem artık, puff..

Ay yok etmezsin yahu. Zaten bir süre sonra beyazlaşıyor o kırmızılıklar. Cayır cayır çatlamama rağmen bikini giyiyorum ben

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar.
Karam kızım artık daha iyi ve daha da iyi olucak inşallah. Iyilesme war allahın izniyle yenicez cok az kaldı çok şükür.
Keyfimiz yerine geldi yemeye başladık hafiften bunlar iyiye işaret
Sadece kakamız kaldı 40 saattir çıkmadı hiç bekliyoruz çıkınca tuvaletine anlicaz artık durumunu net olarak
Çok mutluyuz

Ayyyy ben cok korkuyorum epidural sezeryandan nasil cesaret ederim bilmiyorum kesige karsi fobim var Ayyy insallah sezeryan olmak zorunda kalmam dua edin benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…