Evet benimde cok kaşıntım var karnımda ve göğsümde catladigi icin mi acaba sanki döken diken batıyor kaşımadın duramıyorum ben de lierac kullanıyorumBenim de son günlerde karnımda ve göğsümde çok kaşınma oluyor. Özellikle hamile pantolonlarına geçtikten sonra oldu. Vücut çatlamaya başlıyor sanırım önlemini almak gerek. Ben lierac kullanıyordum göbek için ama kaşıntıyı çok azalttığını söyleyemem. Vücut yağlarıyla göbeği ve göğsü ovalamak daha etkili olur bence. Body shop un çok güzel body butterları var tavsiye ederim canım.
Ama bak sanslisin dogumdan sonra bisey kalmaz cunku sadece gobeginden almissinEki Görüntüle 1809133 Eki Görüntüle 1809134
16 haftalığım. pek çekmeyi beceremedim ama benim dombili göbişim bu işte. fotolarda daha küçük gözükmüş neyse ki. benim gibiler foto atsın da rahatliim ben de ya . pek gebe olmadı etrafımda şimdiye kadar. yani bilmiyorum ama bu göbek bana çok geliyor. dediğim gibi annem de gözlerini pörtletti görünce, e ben de korktum doğal olarak . doktorum normal deyince rahatladım çok şükür.
Rahim kasıklarda olduğu ve kasıktan göbeğe doğru büyüdüğü için(arkadan öne doğru düşün) ultrasonda alttan bakmak durumunda. Son birkaç ay sanırım biraz el gezdiriyorlar. Göbek konusu da tamamen kişisel, benim de göbeğim dışa doğru büyüyor. Karın iç hacmi darsa göbek dışa doğru büyür, bir de gebelikten önce bir parça göbeğin varsa erken dönemde daha çok farkediliyor. Ben kendi göbeğim üstünden halen makas alabiliyorum çok sinir bozucu şekilde.bugün yine ultrasonu göbeğimin baya altında yaptı doktor, yani göbek deliğin altında. peki bebek orada madem, neden karnım göbek deliği ve etrafında bu kadar büyüdü acaba. yani sonuçta bebek küçücük daha, içerde nasıl bi oluşum var da karnım bu kadar büyüdü çözemedim ve biraz korkuyorum. doktora da çok sordum ama normal dedi. şimdi 16 başındayım daha. deneyimli anneler bilir, böyle koca karnım hep büyümeye devam mı edicek yoksa ilerleyen haftalarda biraz yavaşlar mı büyümesi? çünkü yavaşlamazsa ben big bang gibi patlayacam valla. annem de uzakta ama telefondan gösterdiğim kadarıyla kızım bu ne dedi korkuttu beni . bi de ilk bebek güya. ay patlamam dimiiii ???
Selam cok tatlı bir görüş olmuş maşallah cinsiyeti belli miEki Görüntüle 1809133 Eki Görüntüle 1809134
16 haftalığım. pek çekmeyi beceremedim ama benim dombili göbişim bu işte. fotolarda daha küçük gözükmüş neyse ki. benim gibiler foto atsın da rahatliim ben de ya . pek gebe olmadı etrafımda şimdiye kadar. yani bilmiyorum ama bu göbek bana çok geliyor. dediğim gibi annem de gözlerini pörtletti görünce, e ben de korktum doğal olarak . doktorum normal deyince rahatladım çok şükür.
teşekkür ederim canımMasallah canim baya cikmis ama cok tatli duruyor gercekten
Bi de şöyle bir şey var canım. deri büyüdükçe kaşınma görülebilir ama bu her zaman çatlayacağı anlamına gelmiyor. En önemli şey nemli tutmak o bölgeyi ama ben çatlama olayının tamamen genetik olduğunu düşünüyorum. Annen çatlamışsa ne yaparsan yap sen de çatlarsın dedi benim doktorum:)) kaşıntıyı azaltmak için sürekli nemli tutmaya çalış. Cilt gerilip kuruyunca kaşıntı yapar.Evet benimde cok kaşıntım var karnımda ve göğsümde catladigi icin mi acaba sanki döken diken batıyor kaşımadın duramıyorum ben de lierac kullanıyorum
inşallah öyle olur canım, evet sadece göbek çıktı şimdilik. ama çok şişmeye devam ederse baya çatlarım diye korkuyorum. annem de çatlamış çünkü.Ama bak sanslisin dogumdan sonra bisey kalmaz cunku sadece gobeginden almissin
evet, dışa doğru büyüyor herhalde. benim az biraz basenim vardır hep ama göbişim yoktu. ondan dolayı böyle şişince korktum sanırım. şu an karnımda yağ dokusu da yok, öylece şişiverdi balon gibiRahim kasıklarda olduğu ve kasıktan göbeğe doğru büyüdüğü için(arkadan öne doğru düşün) ultrasonda alttan bakmak durumunda. Son birkaç ay sanırım biraz el gezdiriyorlar. Göbek konusu da tamamen kişisel, benim de göbeğim dışa doğru büyüyor. Karın iç hacmi darsa göbek dışa doğru büyür, bir de gebelikten önce bir parça göbeğin varsa erken dönemde daha çok farkediliyor. Ben kendi göbeğim üstünden halen makas alabiliyorum çok sinir bozucu şekilde.
Yerim onun kımıltılarını, çok tatlılar yaasağol canım. sorma pek naz yaptı bugün bebişim benim. şimdi kımıl kımıl yine karnımda bişiler hissediyorum. aynen benimkilerde ekru, beyaz, yeşiller ,sarılar.. neredeyse hiç mavi yok. şimdilik durdum zaten bişi almıyorum. hoş alacağımı aldım galiba ama, alırız yine canımmm.. büyük bedenleri alırız bizde napalım dimi ? durdum diyorum da bugün semt pazarından çok tatlı çoraplar aldım erkek bebek için. erkek değilse de başkasının bebişine kısmet olur . şu semt pazarlarına bayılıyorum ben, bugün yine geçen GeBe, premaman tshirtlerimi aldığım yerden boobdesign nursing clothes ve belly button markalı 4 elbise-tshirt aldım çok kullanışlı. hepsi 5er tl idi. hiç defosu da yok. nursing clothes adından belli, emzirmek için, çok kullanışlıymış. çok çeşit ve beden yok ama antalyadakilere duyurulur .
Off catlamaya musaitse vucudun ne yaparsan yap catlar kizimda sadece 4 kilo aldim son ay birden cikti gobegim ve baya catladiinşallah öyle olur canım, evet sadece göbek çıktı şimdilik. ama çok şişmeye devam ederse baya çatlarım diye korkuyorum. annem de çatlamış çünkü.
teşekkür ederim canım. yüksek ihtimal erkek. bugün ultrasonda kesinleşecekti ama bizimki 11 haftalıkken ultrasonda neredeyse dans ederken bugün kılını kıpırdatmadıSelam cok tatlı bir görüş olmuş maşallah cinsiyeti belli mi
Bence benimkine bakıp haline şükretmelisin.Eki Görüntüle 1809133 Eki Görüntüle 1809134
Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağınızda nasip etsin inşallah....Bizde bugün muayeneye gittik cinsiyetini öğrendik,oğlumuz olacakmış :) çok duygulanıyor insan,onu ekranda izlemek çok keyifli,doyamıyor insan bakmaya
4kilo muuuKizlar gobus fotolari atsaniza:) benimde baya cikti ya kizimda 8 aylik dumduz bir gobegim vardi ve sadece doguma kadar 4 kilo aldim:)) bunda kilo vermeme ragmen gobek cikti
çok iyimiş battaniyenin fiyatı, güle güle kullan tatlı oğluşunla canım. çoraplarda rekor kırmışsın benceYerim onun kımıltılarını, çok tatlılar yaaSorma hiç, ben de geçen haftalarda semt pazarına gittim burada, dökme bebek battaniyesi 10 tl idi, dayanamadım gittim mavi beyaz kar tanesi desenli olanı almıştım, içime doğuyordu erkek olduğu ama yine de net olmayınca insanın eli renkli şeylere gidemiyor.
Ben bir haftadır çok hafif kalp atışı gibi kımıltı hissediyorum ama bugün bildiğin usgde göbek atıyordu bizimki
Sen de aldıklarını güle güle kullan canım, dediğin gibi bebişe alacak tekstil ihtiyacı kalmadı benim derken, soobe, kanz indirimlerinden görünce dayanamayıp aldıklarım var benim de, cartersdan da alayım 3-5 tane yeter diyorum ama laf aramızda çoraplar 3 tl 5 tl derken tam 23 çift çorap almışımama aldığım kıyafetlerin çoğu 6-9 ve 9-12 ay benimkilerin, o yüzden de içim rahat biraz ama bu hevesle durmayacağız herhalde biz bir de babaannemize verdiğiniz düz model yelek siparişimiz vardı o da bitmiş.foto ekleyeyim dedim ama boyutlar yüksek geliyor, yarın işyerinde kırpıp atarım artık.
Ayyy yarin bende cekip sizinle paylasicam moral oldu sizleri boyle gormek :))Bence benimkine bakıp haline şükretmelisin.seninki çok şirin duruyor tek bi yerde benim göbek, bel, sırt allah ne verdiyse şişiyor. 17+3 deyim henüz.
Evet Canim sadece 4 kilo4kilo muuu
Ben o dort kiloyu 4ayda aldim neredeyse
benimde karnim bayagi belirgin goren anliyor hamile oldugumu :))
Bugün kuzenlerin hep burada buluşma günüymüş meğer, çok tatlılar kuzucuklar yaa, maşallah hepsine, canım seninkini erkeğe benzettim ben, Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah.Bende geldim kontrolden :)
214 gr olmuş, 18 cm olmuş koca kafalı :)
%70 erkek dedi doktor ama kesinleşmedi yine :/ 22.hafta ayrıntılı olucak orada kesinleşir artık :) 4 test için kan verdim, haftaya çıkacak. Demir magnezyum vitamin ve progesteron verdi yine ama hastaneden çıkınca arabamı bulamadığım için sinirden ilaçları almayı unuttum, isimlerini söyleyemiyorum o yüzden.
Birde siz bakın neye benziyor bu ufaklık :)Eki Görüntüle 1809070
ben de bunu soracaktım, önceden de dedin ya 4 kilo diye nasıl ama yani millet 20 kilo alıyoOff catlamaya musaitse vucudun ne yaparsan yap catlar kizimda sadece 4 kilo aldim son ay birden cikti gobegim ve baya catladiama zamanla catlaklar geciyor rengi aciliyor sadece hafif izi duruyor
Ne guzel yaaa keske bende hic kilo almasam ne guzelmolur ama benim bide òdem yapiyor vucudumEvet Canim sadece 4 kiloama kizim almisdi o kiloyuda cok istahsizdim zor yiyordum almadim 4 kiloyla doguma gittim; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?