Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet benimde cok kaşıntım var karnımda ve göğsümde catladigi icin mi acaba sanki döken diken batıyor kaşımadın duramıyorum ben de lierac kullanıyorum

Ama bak sanslisin dogumdan sonra bisey kalmaz cunku sadece gobeginden almissin

Rahim kasıklarda olduğu ve kasıktan göbeğe doğru büyüdüğü için(arkadan öne doğru düşün) ultrasonda alttan bakmak durumunda. Son birkaç ay sanırım biraz el gezdiriyorlar. Göbek konusu da tamamen kişisel, benim de göbeğim dışa doğru büyüyor. Karın iç hacmi darsa göbek dışa doğru büyür, bir de gebelikten önce bir parça göbeğin varsa erken dönemde daha çok farkediliyor. Ben kendi göbeğim üstünden halen makas alabiliyorum çok sinir bozucu şekilde.

Selam cok tatlı bir görüş olmuş maşallah cinsiyeti belli mi

Evet benimde cok kaşıntım var karnımda ve göğsümde catladigi icin mi acaba sanki döken diken batıyor kaşımadın duramıyorum ben de lierac kullanıyorum
Bi de şöyle bir şey var canım. deri büyüdükçe kaşınma görülebilir ama bu her zaman çatlayacağı anlamına gelmiyor. En önemli şey nemli tutmak o bölgeyi ama ben çatlama olayının tamamen genetik olduğunu düşünüyorum. Annen çatlamışsa ne yaparsan yap sen de çatlarsın dedi benim doktorum:)) kaşıntıyı azaltmak için sürekli nemli tutmaya çalış. Cilt gerilip kuruyunca kaşıntı yapar.

evet, dışa doğru büyüyor herhalde. benim az biraz basenim vardır hep ama göbişim yoktu. ondan dolayı böyle şişince korktum sanırım. şu an karnımda yağ dokusu da yok, öylece şişiverdi balon gibi. biraz minyonum galiba ondan da erken belli olmuştur diyolar.

Yerim onun kımıltılarını, çok tatlılar yaaSorma hiç, ben de geçen haftalarda semt pazarına gittim burada, dökme bebek battaniyesi 10 tl idi, dayanamadım gittim mavi beyaz kar tanesi desenli olanı almıştım, içime doğuyordu erkek olduğu ama yine de net olmayınca insanın eli renkli şeylere gidemiyor.
Ben bir haftadır çok hafif kalp atışı gibi kımıltı hissediyorum ama bugün bildiğin usgde göbek atıyordu bizimki
Sen de aldıklarını güle güle kullan canım, dediğin gibi bebişe alacak tekstil ihtiyacı kalmadı benim derken, soobe, kanz indirimlerinden görünce dayanamayıp aldıklarım var benim de, cartersdan da alayım 3-5 tane yeter diyorum ama laf aramızda çoraplar 3 tl 5 tl derken tam 23 çift çorap almışım ama aldığım kıyafetlerin çoğu 6-9 ve 9-12 ay benimkilerin, o yüzden de içim rahat biraz ama bu hevesle durmayacağız herhalde biz bir de babaannemize verdiğiniz düz model yelek siparişimiz vardı o da bitmiş.foto ekleyeyim dedim ama boyutlar yüksek geliyor, yarın işyerinde kırpıp atarım artık.

inşallah öyle olur canım, evet sadece göbek çıktı şimdilik. ama çok şişmeye devam ederse baya çatlarım diye korkuyorum. annem de çatlamış çünkü.
Off catlamaya musaitse vucudun ne yaparsan yap catlar kizimda sadece 4 kilo aldim son ay birden cikti gobegim ve baya catladi ama zamanla catlaklar geciyor rengi aciliyor sadece hafif izi duruyor

Selam cok tatlı bir görüş olmuş maşallah cinsiyeti belli mi
teşekkür ederim canım. yüksek ihtimal erkek. bugün ultrasonda kesinleşecekti ama bizimki 11 haftalıkken ultrasonda neredeyse dans ederken bugün kılını kıpırdatmadı.

Bence benimkine bakıp haline şükretmelisin. seninki çok şirin duruyor tek bi yerde benim göbek, bel, sırt allah ne verdiyse şişiyor. 17+3 deyim henüz.

Eklentiler

• image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 133
Kizlar gobus fotolari atsaniza:) benimde baya cikti ya kizimda 8 aylik dumduz bir gobegim vardi ve sadece doguma kadar 4 kilo aldim:)) bunda kilo vermeme ragmen gobek cikti
4kilo muuu
Ben o dort kiloyu 4ayda aldim neredeyse
benimde karnim bayagi belirgin goren anliyor hamile oldugumu :))

çok iyimiş battaniyenin fiyatı, güle güle kullan tatlı oğluşunla canım. çoraplarda rekor kırmışsın bence, ay ama çok tatlılar, bunları giyecek minicik ayakları düşündükçe eriyorum zaten. babaannenizin ellerine sağlık, güle güle giysin inşallah. ben bi dahaki ultrasonda kendim göbek atacam ki bizimki de atsın artık kesinleşsin yaaa..

Bugün kuzenlerin hep burada buluşma günüymüş meğer, çok tatlılar kuzucuklar yaa, maşallah hepsine, canım seninkini erkeğe benzettim ben, Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah.

Off catlamaya musaitse vucudun ne yaparsan yap catlar kizimda sadece 4 kilo aldim son ay birden cikti gobegim ve baya catladi ama zamanla catlaklar geciyor rengi aciliyor sadece hafif izi duruyor
ben de bunu soracaktım, önceden de dedin ya 4 kilo diye nasıl ama yani millet 20 kilo alıyo , hiç mi bişi yemedin kıızzz?
kızın kaç kilo doğmuştu canım? valla ben hiç bulantım olmadığı için çok kilo alırım diye korktum hep. normalde de midesi sağlam biriyim. ilk üç ay tam tersi iştahlıydım ben. şimdi normale döndüm çok şükür. 2.5 kilo almışım bile. bu 3 de olabilir de çaktırma, 2.5 daha iyi duruyo. ama vücuduma kilo aldığımı hissetmiyorum henüz. basende ödem oluyor sanırım ordan az bişi şiştim. çatlarım ben o kesin. lierac kullanıyorum ama bence boşuna.

Evet Canim sadece 4 kilo ama kizim almisdi o kiloyuda cok istahsizdim zor yiyordum almadim 4 kiloyla doguma gittim; )
Ne guzel yaaa keske bende hic kilo almasam ne guzelmolur ama benim bide òdem yapiyor vucudum (oglumda cok olmustu 6yada7.ada tuzu neredeyse hic tuketmemistim dr.oyle demisti ve o ay bebek yine normal kilo aldi ama ben 4kilo vermistim :// bunsada daha erkenden basladi arada goz altlarim falan sisiyor yuzuklerim skiyor (
bide aklima gelmisken sorayim :)) benim nasil desem vajina cevresi bacakla birlesme yeri surei agriyor sanki baski var orda yururken yatarken hep oluyor 1-2gundur sizlerdede var mi?boyle bisey
bide ani harekette egilip kalkarken karin ust tarafima biran bicak batiyor gibi oluyor acaba kaslar gevsiyor ondan mi?
boyle devam ederse dr.a erken gidecegim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…