Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim canım, gerçekten duymak iyi geliyor, körü körüne onay beklemek değil de, bir dış sese, bir objektif yoruma yaşayandan, bilenden duymaya ihtiyacım var, bakıcı tercihine gitsem, sonuc daha iyi olmaz, bir yabancıyı eve almak zor, bakıcının evinde bakımına müsade etmem zor, ama kreşlerde 24 saat takipli kamera koymuşlar,
işyerinden de görebileceğim bebeğimi, standart uygulama mı, hepsinde var mı bilmiyorum ama, yorum yazanlar bu yöndeydi en azından, bakım çantasını, sütünü bırakıp, takibini kameradan izlemek içimi rahatlatır herhalde. Ena zından denemek zorundayım, şu anda en makulu bu gibi ama söz konusu bebeğim olunca hiçbir keşkeye pay vermek de istemiyorum. eşim de çok anlayışlıdır sağolsun, çok destektir her konuda, bu zaten ilk onun fikriydi, o bakmış araştırmıştı en başından beri. Senden duymak da içimi rahatlattı
Discoveryde mi , temizlik hastaları diye bir program var, obsesif kompulsif takıntılılar filan ele alınıyor, ellerinde deterjan toz bezi gezen filan ondan dedim, ben temizlik hastası değilim diye, kendi evimde 2 hafta temizlik yapmadan da dururum, sıkıntı yok, benim problemim çok afedersin ilkokulda öğretirlerdi ya wcye bastığın ayağınla yere basıyorsun, sonra da okul çantanı yere koyuyorsun diye, tam da o durum, sokakta arabada yere bırakılan şeyi, getirip başucuma, dolabıma sokulması noktasında çok titizim, ama dediğin örnekten çok var, avmde yerleri süpürüyor çocuk üst kıyafetleriyle, zamanla alışıyorsundur sanırım çocuk olunca

Tavsiyen, görüşün için çok teşekkür ederim canım ,mesleğinden de ötürü görüşün gerçekten değerli benim için. Düşük tehliken için de geçmiş olsun, dikkat et kendine. Senin ne güzel öyle bir imkanın var, ama maalesef benim yok kreşi de işime yakın bulup, mümkün mertebe sürekli süt sağmaktansa sık sık gidip bebeğimle koklaşmayı da düşünüyorum, tabii durumlar neyi yaşatır bilemiyorum ama şu anda içime % 100 sinen durum bu olmasa da daha iyi seçenek kendimin bakması, o da mümkün olmayınca, akşamları dolu dolu geçireceğiz inşallah, açığı kapatmaya çalışacağız. öteki durumlarda da içime sinmeyen durumalr olacak biliyorum, duyuyorum

Çok teşekkür ederim canım, gerçekten bu tarz örnekleri çok yaşamasam da çok duyuyorum, çok muhabbet tez ayrılık getirir derler, gelsinler torunlarını sevsinler, gitsinler ama insana minnet borcu hayat boyunca ödenmiyor, bir gün bir şey söylenirse başa kakma babında(öyle insan değil kayınvalidem ama her ihtimali değerlendiriyorum) ben kafamdan kolay kolay atamam, buna da pek pay vermek istemiyorum., eşim uygun dilde söyleyecektir kreş durumu netleşince , o bu konuda benden daha iyi, ben yumuşak yüzlüyüm, kıracağım üzülecekler diye bir şey söyleyemiyor, sonra kendim çok üzülüyorum.

Yaa işte ben biraz fazla hassas, fazla detaycıyım, klasik yengeç burcu kızıyımeşim çok çekiyor bu konuda bazen Allah büyük, olur bir şeyler diyorum, bazen de bebeğim için en iyisini düşünmeliyim diye evham yapıyorum işte, bir de ben kimse üzülmesin istiyorum, o yüzden ideal olanı bulmaya çalışıyorum, hallolacaktır inşallah.

Bende o durumları yaşadığım için diyorum bir tane yardımcı öğretmenim vardı çocuğu ağlıyor diye cimciklemis o melek konuşamıyor bile tabiki ağlayacak bunları yaşayan biri olarak güvenmiyorum ben. O yüzden ya kamera sistemiyle velininde izleyebildigi kreşler var o tur tercih etmeni tavsiye ederim. Çoğu kreş dışardan çok ilgili gorunuyor ama öyle değil o yüzden işten çıktığımı bile biliyorum.

bende 3,5 aylık bırakıp işe başladım
2 yaşına kadar 1 ay annem 1 ay kaynana baktı dönüşümlü.1 yaşından sonra uyanınca kızım evlerine götürüp baktılar akşamları iş çıkışı aldık.
2 yaşını 2 ay geçe anaokuluna kahvaltısından sonra gidebilecek şekilde yarım günlük ayarladık.sağolsunlar annemler götürüp getirdiler.
çok erken verdiğim söylendi bana hep ama iyi ki vermişim , evde her ne kadar aileden biriyle beraber olsada öğrenebileceği şeyler kısıtlıydı.
2 yıl yarım gün gitti anaokuluna , 4 yaşında tam gün devlet anaokuluna yazdırdım.devlet okulunu özeldekiden daha çok sevdi.
ben tavsiye ediyorum erkenden okula göndermeyi kızlar.

Kesinlikle aynı düşünüyorum ben de, zaten kolay kolay "hayır, istemiyorum, olmaz..." gibi kelimeleri kullanabilen bir insan değilim, sonra kendimi yiyip bitireceğim 4 ay erken bir dönem biliyorum ama, bebekler hızlı büyüyorlar, ben de açığı elimden geldiğince kapatmak için çabalarım. Bozulan diyalogları düzeltmek de zor oluyor, iyiyken kötü olmaya da gerek yok. İnşallah en doğru kararı veririz.

Maalesef her durumda yaşanan ve yaşanabilecek çok kötü örnekler var, duyuyoruz, bu kayınvalideyle de oluyor, geçen sene 2 tane ardışık kendi bebeğini dayakla hastanelik eden anne vakaları vardı, uyku ilacıyla bebeği saatlerce uyutan bakıcılar da var... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi, meleklerimizi... Evet sürekli kamerayla takipli kreşler hakkında yorumlar okudum zaten ondan sonra içime sindi, bebeğin odası ayrı ve 24 saat kameralı, akşam bebeği aldıktan sonra temizlik, düzenleme zamanının bile görüyorsun. İçimize sinen bir yerle anlaşacağız inşallah.

En iyisi o canım biraz zamanini alır arastrp bulman ama içine siner en azından

Sanırım tercih edenlerin durumu tam da burada değişiyor, tanıdık yanında güvenli olsun ama disiplini, eğitimi, sosyalliği kısıtlı mı olsun(illa olacak değil tabii), yoksa kreşte yabancı , bilmediğin ortamda tedirgin(kamera çözümüyle aşılabilir diye ümit ediyorum) ama sosyallik ,eğitim ve disiplin açısından daha emin olmak mı? Biz mecburiyetten ve de mantığımıza da daha uyduğu için 2. durumu tercih etmek zorundayız. İnşallah doğru tercihi yaparız.

En iyisi o canım biraz zamanini alır arastrp bulman ama içine siner en azından
Onun için şimdiden başladım canım araştırmalara, bebek doğunca uyuyacak vakit bulamayacaksın diyorlar, en azından alternatifleri çıkartalım istiyorum, yardımların için çok teşekkür ederim.

Selam kızlar oğlumun küçülenlerinden unisex kıyafetleri ayırdım bayağı bi şey varmış alt değiştirme minderi kolsuz uyku tulumu tulumlar sarı pijamalar devir ekonomi devri dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…