Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bebeklerimiz büyüyor vücudumuzda bir çok şey değişiyor :) Kramplar, hafif ağrı kasılmalar normal

Hepimiz sağlıkla kolaylıkla bu süreci atlatırız inşallah

ne cevaplar geldi henuz okumadim ama oncelikle 4 ay kres icin cok erken bir zaman. ayrica 4 ay dedigin kis oluyor hastalik mevsiminde bu kadar kucukken karisik bir ortamada olmasi bence seni is olarak zorlar. cunku surekli hasta olup izin alacagina en azindan kisi gecir ek gidaya gec ondan sonra kres dusun derim. ucretsiz izin vs alabiliyormusun o sartlari degelendir istersen.

ha bu arada bebekten sonra dus almadan yataga girmeyi birak yatagin yolunu bulabildigin an zaten dusup bayilacaksin :) oglumdan once mobilyaci showroomu kivamindaki evim (yardimcima gore hala benim evimde yapacak is bulamasa da) asgari temizlik ve duzen seviyesine geldi. onceden batan ve takildigin hicbisi umrunda olmayacakti ve bu nedenle yine en azindan ek gidaya gecesene kadar babanneyle yasamak gozune cok da korkunc gelmeyebilir.

simdilik tum bu planlar icin cok erken. bence bunlarin stresini yasamaya baslama hemen. 2,5 aydan sonra hem bebegi hem kendini hem gereklilikleri daha iyi tartip en dogru karari verebilirsin gibi geliyor bana.

Vajinal muayene etti cnm bnm fitil de 2 tane inşallah faydası bnada olur
Olur canım merak etme bana birde krem yazmıştı ama mantar teshisinden dolayiydi. Bir tane fitili kullanıp 3 gün sonra diğerini kullanmistim. Bana baya faydası olmuştu sanada olur inşaallah geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım, 4 ayı geçirelim bakalım bebeğimizle , ondan sonrası artık Allah kerim... yorumlarda olumlu yaklaşan da var elbette senin gibi risklerden bahseden de...Ek gıdaya geçeceği dönem sanırım 6. ay , yani şubat mart ayları, o zamana kadar da herhalde idare edebiliriz, Allah yardım eder inşallah.

Bebekten öncesi ve bebekten sonrası diye dönem 2 ye ayrılacak belli olduartık yaşayıp göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…