Canim bebegin sag mi yoksa sol tarafindamiydiBen cinsiyeti persembe ogrendim kizlar 18+4 de dr erkek dedi.6 yasindada bir kizim var cok mutluyum.zaten erkek hissediyordum :)
Aslinda cinaiyeti ne olursa olsun ara renkler benim tercihim ama psikolojik olarak kendini alistiriyosun simdi ise boslukta gibiyim beklemede gibi degisik bir his tarif edemiyorumUmarim guzel cikar sonuclarimiz ben de heyecanla bekliyorum.haftaya cikacak bizimkiler de.bence cinsiyeti icin 20.haftalari bekle. Bende 12de erkek demisti 16da belirsiz ama yine muhtemelen erkek ,simdi 20.haftayi bekliyorum da ne kadar erkege de alissam kiz derse diye de hazirim. Hic belli olmaz bence suan senin ihtimaller esit. Ne heyecanli ama bu bekleyis dimi? Bisiler alcaksan ekru beyaz sari yesil renk al simdilik. Dogumda kiz beklerken erkek olunca bebege pembe takim giydirmek zorunda kalanlar cokmus. hastane cikisi cok guzel ekru takimlar var mesela. Ben de cok merak ettim simdi prens mi prenses mi gelicek size bakalim.
evet cidden yorucu oluyordu bugün birsürü evişi yaptım bütün enerjim bitiyordu kademeli olarak yaptım canım sütüm azalmıştı zaten önce öğünlerini sıklaştırdım sonra isteyince ver istemezse asla verme politikasını uyguladım günde 2 gecede 1 e düştü gece uyandığında ilk su teklif ettim sonra biberon en son meme sonra gündüz uykusundan önce ve gece uykusundan önceye düştü ve bütün çabamı boşa götürecek birşey oldu hastalandı oğlum bir hafta 10 gün eski düzenimize döndük yani sıkıldıkça mızmızlandıkça emmek iştahı kesilmişti çünkü sadece emmek istiyordu ama korktuğum gibi olmadı iyileşince başa dönmedik kaldığımız yerden devam ettik gündüz uykusunda emmek isteyince oğlum süt bitti sen de büyüdün artık karnın açsa birşeyler yiyelim dedim tamam dedi kraker yedirip uyuttum sonra sadece sabah 6 da kalkıp emme demeye başladı süt yok ki dedim biraz oynatıp uyuttum şimdi de 6 da uyanıyor ama su içip beşiğini biraz sallayınca uyuyor 7.30 kahvaltı saatine kadar birkaçkere ağlayınca emme dedi gündüz ben de sevdiği şeyler yedirdim yine açıklayarak anlıyor 72 saat oldu GALİBA BAŞARDIK
oğlum 22 aylık canım haziran doğumlu normal doğumdu ve yüzde 90 kızımız geliyor senin?
Hareketlerini ilk solda hissettim.bebis sağ tarafta.zaten kizlar solda, erkekler sagda oluyor.kizim solda yatiyordu sağ taraftan vuruyordu.birde hareketleri cok farkli oluyor kizlar gec hareketleniyor ve genelde kayiyorlar erkekler direk bam bam vuruyorlarCanim bebegin sag mi yoksa sol tarafindamiydi
Canım benim oglusum 16+1 haftalıkken bacak arası resmi var tesislerini falanda gösterdi ultrasonda ve kesin erkek dedi bakıyorum benimkiyle aynı.Eki Görüntüle 1811170 canm bana bunu verdiler üstünü işaret ettiği pipiymis ama senin durumundan sonra bende bir dahaki kontrole kadar emin olamayacam galiba
Ayy kıyamam 10 aylık sen bilirsin canım ama o kadar küçük olsa ben mümkün olduğunca emzirirdim iki kat beslenir yararlı şeyler enerji veren seyler tuketir bol sıvı alır biraz daha sabrederdim emmenin yerini hiçbirşey tutmuyor çünkü karnındaki bebeğin de gelişimi etkilenmiyormiş ne de olsaTebrik ederim vede hayirli olsun yeni durumunuz canim, şu nun şurasinda beş ay sonra yeniden emzirecek kisiler olarak azcık dinlensin memisler :)
Senin oglun anlama yasin da çok şükür, benimki henüz on aylik S:
Bana 16. haftada kiz gibi dedi doktor ama degisebilir dedi /:
Bir oglum var birde kiz olsun isterim çok, ama tabi hayirlisini nasip etsin Allah cumlemize
Hım senin baya emmiş maşallah. Ben de kızımı 26ay emzirdim. Ve 2yaşına kadar emzirmek istiyordum oğlumu da. Kısmeti bu kadarmış gerçekten. Benim oğlum her sabah kusuyordu. Acaba sütten mi diye ben kendim de stres yaptım. 2doktor da 14.haftada bırakmak lazım deyince bıraktım artık. Herşeyden yiyor elhamdülillah bir de. Allah hayırlı evlat etsin evlatlarımızı önemli olan o. Hiç emziremeyenler de var değil mihay o elalemin ben......
herşeye bi yorumları var insanların eski kafalılar
hasta falan etmedi canım keşke daha emzirseydin hiçdeğilse ama kısmet tabi oğlunun kısmeti o kadarmış grip oldu bir hafta ama mevsimseldi üşüttüğü için oldu kesmemin sebebi de hazır olduğunu hissetmem ve yeternce besleniyor olması planladığımdan 2 ay erken bıraktım ben de çünkü tuvalet eğitimine ramazan girmeden başlamak istiyorum benimkinin de kısmeti 22 aymış:)
İnşallah senin de benim de birer minnak kızımız olur değişmez sonradan kız olursa isim ne düşünüyorsunTebrik ederim vede hayirli olsun yeni durumunuz canim, şu nun şurasinda beş ay sonra yeniden emzirecek kisiler olarak azcık dinlensin memisler :)
Senin oglun anlama yasin da çok şükür, benimki henüz on aylik S:
Bana 16. haftada kiz gibi dedi doktor ama degisebilir dedi /:
Bir oglum var birde kiz olsun isterim çok, ama tabi hayirlisini nasip etsin Allah cumlemize
Evet canım tabiki hayırlısı bırak diyen doktorlara şaşırdım doğrusu belki kişiden kişiye değişiyordur senin sütün bozulmuştur ama yeni bi akım varmış ikinciyi doğurup iki bebeği aynı anda emziriyorlarmîş bunu duyunca bîrakmak istemedim ben yaniHım senin baya emmiş maşallah. Ben de kızımı 26ay emzirdim. Ve 2yaşına kadar emzirmek istiyordum oğlumu da. Kısmeti bu kadarmış gerçekten. Benim oğlum her sabah kusuyordu. Acaba sütten mi diye ben kendim de stres yaptım. 2doktor da 14.haftada bırakmak lazım deyince bıraktım artık. Herşeyden yiyor elhamdülillah bir de. Allah hayırlı evlat etsin evlatlarımızı önemli olan o. Hiç emziremeyenler de var değil mi
Evet onu bende duydum ama son aylarda zor olur ya. Yani az emen bebekte olur da. Benim oğlum devamlı ediyordu =) hayırlısı olsun evet, amin canım. Hayırlı gecelerEvet canım tabiki hayırlısı bırak diyen doktorlara şaşırdım doğrusu belki kişiden kişiye değişiyordur senin sütün bozulmuştur ama yeni bi akım varmış ikinciyi doğurup iki bebeği aynı anda emziriyorlarmîş bunu duyunca bîrakmak istemedim ben yani
12. Haftada da erkek demiştiDoktorun emin konuşmuş. Bir sonraki randevuda da erkek denirse hislerine veda etme zamanın gelmiştir.:)
Peki bisey daha sorayim sana o zamn :) kizinin kacinci ayinda hissttin hareketleriniHareketlerini ilk solda hissettim.bebis sağ tarafta.zaten kizlar solda, erkekler sagda oluyor.kizim solda yatiyordu sağ taraftan vuruyordu.birde hareketleri cok farkli oluyor kizlar gec hareketleniyor ve genelde kayiyorlar erkekler direk bam bam vuruyorlar
Meraklanma canim dun burda konusulmustu benle birlikte bikac kisi daha bugunlerde ayni seyi yasadi normalmis bu haftalarda az bisi gelebiliyomus.kisiden kisiye gore bu durum degisir bazilarinda hic gelmezmis.benim daha da erken oldu bikac gun once yani 16.haftada. cok gelirse renkliyse filan doktora sorarsin yoksa normalmis.Kızlar biraz önce tişörtüm ıslandı sanırım göğsümden geldifazla erken değil mi?
Ne bileyim son haftalarda duydum ama benim haftada garip geldi bana
Kızlar biraz önce tişörtüm ıslandı sanırım göğsümden geldifazla erken değil mi?
Bana da olduu. Süt kanalların açılıyor anne :)Kızlar biraz önce tişörtüm ıslandı sanırım göğsümden geldifazla erken değil mi?
Gunaydin insallah keyifli bir pazar olur.cnm gule gule saglikli bir sekilde kullanir insallah prensesin.Günaydın annelerim, herkese keyifli bir pazar olsun. Bize daha şimdiden gelen hediyeleri göstermek istedim size. Eşimin taraftan aileye katılan ilk kız çocuk ve torun olduğu için (yaklaşık 50 yıl sonra gelmiş diyeyim) deli gibi alışveriş yapıyorlar. Ben de keyfini sürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?