Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben cinsiyeti persembe ogrendim kizlar 18+4 de dr erkek dedi.6 yasindada bir kizim var cok mutluyum.zaten erkek hissediyordum :)

Aslinda cinaiyeti ne olursa olsun ara renkler benim tercihim ama psikolojik olarak kendini alistiriyosun simdi ise boslukta gibiyim beklemede gibi degisik bir his tarif edemiyorum

Tebrik ederim vede hayirli olsun yeni durumunuz canim, şu nun şurasinda beş ay sonra yeniden emzirecek kisiler olarak azcık dinlensin memisler :)
Senin oglun anlama yasin da çok şükür, benimki henüz on aylik S:
Bana 16. haftada kiz gibi dedi doktor ama degisebilir dedi /:
Bir oglum var birde kiz olsun isterim çok, ama tabi hayirlisini nasip etsin Allah cumlemize

Canim bebegin sag mi yoksa sol tarafindamiydi
Hareketlerini ilk solda hissettim.bebis sağ tarafta.zaten kizlar solda, erkekler sagda oluyor.kizim solda yatiyordu sağ taraftan vuruyordu.birde hareketleri cok farkli oluyor kizlar gec hareketleniyor ve genelde kayiyorlar erkekler direk bam bam vuruyorlar

Eki Görüntüle 1811170 canm bana bunu verdiler üstünü işaret ettiği pipiymis ama senin durumundan sonra bende bir dahaki kontrole kadar emin olamayacam galiba
Canım benim oglusum 16+1 haftalıkken bacak arası resmi var tesislerini falanda gösterdi ultrasonda ve kesin erkek dedi bakıyorum benimkiyle aynı.

Ayy kıyamam 10 aylık sen bilirsin canım ama o kadar küçük olsa ben mümkün olduğunca emzirirdim iki kat beslenir yararlı şeyler enerji veren seyler tuketir bol sıvı alır biraz daha sabrederdim emmenin yerini hiçbirşey tutmuyor çünkü karnındaki bebeğin de gelişimi etkilenmiyormiş ne de olsa

Hım senin baya emmiş maşallah. Ben de kızımı 26ay emzirdim. Ve 2yaşına kadar emzirmek istiyordum oğlumu da. Kısmeti bu kadarmış gerçekten. Benim oğlum her sabah kusuyordu. Acaba sütten mi diye ben kendim de stres yaptım. 2doktor da 14.haftada bırakmak lazım deyince bıraktım artık. Herşeyden yiyor elhamdülillah bir de. Allah hayırlı evlat etsin evlatlarımızı önemli olan o. Hiç emziremeyenler de var değil mi

İnşallah senin de benim de birer minnak kızımız olur değişmez sonradan kız olursa isim ne düşünüyorsun

Evet canım tabiki hayırlısı bırak diyen doktorlara şaşırdım doğrusu belki kişiden kişiye değişiyordur senin sütün bozulmuştur ama yeni bi akım varmış ikinciyi doğurup iki bebeği aynı anda emziriyorlarmîş bunu duyunca bîrakmak istemedim ben yani

Evet onu bende duydum ama son aylarda zor olur ya. Yani az emen bebekte olur da. Benim oğlum devamlı ediyordu =) hayırlısı olsun evet, amin canım. Hayırlı geceler

Peki bisey daha sorayim sana o zamn :) kizinin kacinci ayinda hissttin hareketlerini

Kızlar biraz önce tişörtüm ıslandı sanırım göğsümden geldi fazla erken değil mi?
Ne bileyim son haftalarda duydum ama benim haftada garip geldi bana
Meraklanma canim dun burda konusulmustu benle birlikte bikac kisi daha bugunlerde ayni seyi yasadi normalmis bu haftalarda az bisi gelebiliyomus.kisiden kisiye gore bu durum degisir bazilarinda hic gelmezmis.benim daha da erken oldu bikac gun once yani 16.haftada. cok gelirse renkliyse filan doktora sorarsin yoksa normalmis.

Günaydın annelerim, herkese keyifli bir pazar olsun. Bize daha şimdiden gelen hediyeleri göstermek istedim size. Eşimin taraftan aileye katılan ilk kız çocuk ve torun olduğu için (yaklaşık 50 yıl sonra gelmiş diyeyim) deli gibi alışveriş yapıyorlar. Ben de keyfini sürüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 145
Gunaydin insallah keyifli bir pazar olur.cnm gule gule saglikli bir sekilde kullanir insallah prensesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…