Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Herkese merhabalar, uzun zamandir giremiyordum bugün girip okuyabildim yazilanlari. Bizde cinsiyetimizi ögrendik 15+4 de erkek bebis ama degisenleri duydum acaba dedim bizimde degisebilir mi? Birde kizlar birsey sorucam bikini bölge temizliğini nasıl yapiyorsunuz? Ben sürekli ağda ile yapardim eskiden hamilelikte jiletle temizledim ama tekrar ağdaya gecmek istiyorum malum yaz ve tertemiz oluyor. Ama bir zarar olur mu bebeğe diye düsünmeden edemiyorum siz bu konuda nasil bir çözüm buldunuz?

Canım aynı konu benimde derdim. Ama ben ağda yapamiyorum korkuyorum düşük tehlikesi de vardı o yüzden mecbur jiletle aliyorum ama annem kardeşimde de bende de ağda yapmış öyle dedi en son zamanlari jiletle almış

Kızlarr merhaba iyi pazarlar.. Doktor bana kan ilaçlarından şu küçük kötü kokulu şişe oligofer fol şuruplardan vermişti ama ben içemedim aradım içemediğimi söyledim saglık ocagına git kapsulunu yazar dedi saglık ocagıda onun kapsulu yok muadili ferro sanol duodenal yazmış bundan içen varmı? (ilaç ismide verdim ama yasakmıydı bilemedim )

canım önceden kullanmıştım o ilacı. şimdi gyno ferro sanol kullanıyorum. prospektüslerine baktım da çok bi fark yok. gebelikte vs kullanılır diyor. doktora bi dahaki gidişine sorarsın yine de.

canım önceden kullanmıştım o ilacı. şimdi gyno ferro sanol kullanıyorum. prospektüslerine baktım da çok bi fark yok. gebelikte vs kullanılır diyor. doktora bi dahaki gidişine sorarsın yine de.

Teşekkür ederimm canım mutlaka sorucam içmeye başlıyımmı peki ben bu ilacı yoksa bi dahaki kontrole kadar içmiyimmii

Evet evettt bende yaşadım hatta yazdım arkadaşlar sagolsunlar bizdede oluyor deynce rahatladım..

Bana da olduu. Süt kanalların açılıyor anne :)

Ya saolun kızlar. İçim rahatladı. Abuk sabuk şeyler duydum ondan endişelendim baya. Sıkmamak gerekiyormuş erken doğumu tetiklermiş sıkmak

Ben ilkinde agdayla aldım bunda başından itibaren epilasyon makinasiyla alıyorum hiç bi sorun olmadi

Ben iki yaşına kadar bile dayanamadım o ne ya iki tane bir de

Ooy pembişli
50 yıl sonra mı acaip şanslı bir bebe olacak

Teşekkür ederimm canım mutlaka sorucam içmeye başlıyımmı peki ben bu ilacı yoksa bi dahaki kontrole kadar içmiyimmii
canım ben bişi diyemem tabi ama bu ilacı da sağlık ocağında doktor yazmış sonuçta. ilaç konusunda doktorlar ne diyosa o, biz bişi bilemeyiz. yine de karar veremediysen tekrar doktorunu ara derim.

Ya saolun kızlar. İçim rahatladı. Abuk sabuk şeyler duydum ondan endişelendim baya. Sıkmamak gerekiyormuş erken doğumu tetiklermiş sıkmak
evet canım özellikle son aylarda krem sürerken filan da dikkatli olmak gerekiyormuş. bi de yine ilerleyen aylarda süt artınca rahatsızlık veriyomuş ve bunu sağanlar olmuş. tahmin edersin ki bu çok yanlış bi uygulamaymış. bu yüzden bebeğini sadece 2 ay emzirebileni de okudum forumlarda.

Ben kullanoyorum canim o hapi. Sabahlari tok karnina aliyorum

Ay bebekler doğmadan sağmak mı
Çok fantastik milletiz vallahi

cnm ben ilk hamileligimde de 9 ay kuaför salonunda ağda yaptırdım...sezeryan doğum yaptım 40 im çıktı direk ağda yaptırdım ve hala yaptiriorum çok şükür sorun yaşamadım...jilet asla yaptirmadim

dilanbade bende Oligofer içiyorum minik kahverengi şişede
Portakal suyu ile içiyorum alıştım yani artık. Çok etkili bence bu minik şişeler. Ben kızımda hap içmiştim evet içmesi daha kolay ama bu bence çok daha etkili kan yapma konusunda
Portakal suyu ile bir dikişte dene

Nasıl yapıcam kimi vişne suyuna karıştır falan dio ama ilk önce şişeyi içip arkasından portakal suyumu içeyim.. Sabahları mide bulantısı devam ediyo.. Seninde dedigin gibi o küçük şişeler çok etkiliymiş ama o kokusuu :'(

Kızlar benim safra kesemde de taş çıktı ameliyatı degilmi salı belli olcak. Hiç bilgisi olan varmı bebeklerim etkilenecek DİE çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…