Canım aynı konu benimde derdim. Ama ben ağda yapamiyorum korkuyorum düşük tehlikesi de vardı o yüzden mecbur jiletle aliyorum ama annem kardeşimde de bende de ağda yapmış öyle dedi en son zamanlari jiletle almışHerkese merhabalar, uzun zamandir giremiyordum bugün girip okuyabildim yazilanlari. Bizde cinsiyetimizi ögrendik 15+4 de erkek bebisama degisenleri duydum acaba dedim bizimde degisebilir mi? Birde kizlar birsey sorucam bikini bölge temizliğini nasıl yapiyorsunuz? Ben sürekli ağda ile yapardim eskiden hamilelikte jiletle temizledim ama tekrar ağdaya gecmek istiyorum malum yaz ve tertemiz oluyor. Ama bir zarar olur mu bebeğe diye düsünmeden edemiyorum siz bu konuda nasil bir çözüm buldunuz?
canım önceden kullanmıştım o ilacı. şimdi gyno ferro sanol kullanıyorum. prospektüslerine baktım da çok bi fark yok. gebelikte vs kullanılır diyor. doktora bi dahaki gidişine sorarsın yine de.Kızlarr merhaba iyi pazarlar.. Doktor bana kan ilaçlarından şu küçük kötü kokulu şişe oligofer fol şuruplardan vermişti ama ben içemedim aradım içemediğimi söyledim saglık ocagına git kapsulunu yazar dedi saglık ocagıda onun kapsulu yok muadili ferro sanol duodenal yazmış bundan içen varmı? (ilaç ismide verdim ama yasakmıydı bilemedim)
Bende soracaklarımı bebişimi görünce unutuyorumBenim hiç alerjim veya hastalığım olmamasına rağmen sabahları burun tukanıklığı ile uyanıyorum bazı zamanlar nefes almakta zorlanıyorum doktor kontrolünde sormayı düşünüyorum tabi o an heyecandan unutmazsam
canım önceden kullanmıştım o ilacı. şimdi gyno ferro sanol kullanıyorum. prospektüslerine baktım da çok bi fark yok. gebelikte vs kullanılır diyor. doktora bi dahaki gidişine sorarsın yine de.
Meraklanma canim dun burda konusulmustu benle birlikte bikac kisi daha bugunlerde ayni seyi yasadi normalmis bu haftalarda az bisi gelebiliyomus.kisiden kisiye gore bu durum degisir bazilarinda hic gelmezmis.benim daha da erken oldu bikac gun once yani 16.haftada. cok gelirse renkliyse filan doktora sorarsin yoksa normalmis.
Evet evettt bende yaşadım hatta yazdım arkadaşlar sagolsunlar bizdede oluyor deynce rahatladım..
Bana da olduu. Süt kanalların açılıyor anne :)
Ben ilkinde agdayla aldım bunda başından itibaren epilasyon makinasiyla alıyorum hiç bi sorun olmadiHerkese merhabalar, uzun zamandir giremiyordum bugün girip okuyabildim yazilanlari. Bizde cinsiyetimizi ögrendik 15+4 de erkek bebisama degisenleri duydum acaba dedim bizimde degisebilir mi? Birde kizlar birsey sorucam bikini bölge temizliğini nasıl yapiyorsunuz? Ben sürekli ağda ile yapardim eskiden hamilelikte jiletle temizledim ama tekrar ağdaya gecmek istiyorum malum yaz ve tertemiz oluyor. Ama bir zarar olur mu bebeğe diye düsünmeden edemiyorum siz bu konuda nasil bir çözüm buldunuz?
Ben iki yaşına kadar bile dayanamadım o ne ya iki tane bir deEvet canım tabiki hayırlısı bırak diyen doktorlara şaşırdım doğrusu belki kişiden kişiye değişiyordur senin sütün bozulmuştur ama yeni bi akım varmış ikinciyi doğurup iki bebeği aynı anda emziriyorlarmîş bunu duyunca bîrakmak istemedim ben yani
Günaydın annelerim, herkese keyifli bir pazar olsun. Bize daha şimdiden gelen hediyeleri göstermek istedim size. Eşimin taraftan aileye katılan ilk kız çocuk ve torun olduğu için (yaklaşık 50 yıl sonra gelmiş diyeyim) deli gibi alışveriş yapıyorlar. Ben de keyfini sürüyorum.
canım ben bişi diyemem tabi ama bu ilacı da sağlık ocağında doktor yazmış sonuçta. ilaç konusunda doktorlar ne diyosa o, biz bişi bilemeyiz. yine de karar veremediysen tekrar doktorunu ara derim.Teşekkür ederimm canım mutlaka sorucam içmeye başlıyımmı peki ben bu ilacı yoksa bi dahaki kontrole kadar içmiyimmii
evet canım özellikle son aylarda krem sürerken filan da dikkatli olmak gerekiyormuş. bi de yine ilerleyen aylarda süt artınca rahatsızlık veriyomuş ve bunu sağanlar olmuş. tahmin edersin ki bu çok yanlış bi uygulamaymış. bu yüzden bebeğini sadece 2 ay emzirebileni de okudum forumlarda.Ya saolun kızlar. İçim rahatladı. Abuk sabuk şeyler duydum ondan endişelendim baya. Sıkmamak gerekiyormuş erken doğumu tetiklermiş sıkmak
Ben kullanoyorum canim o hapi. Sabahlari tok karnina aliyorumKızlarr merhaba iyi pazarlar.. Doktor bana kan ilaçlarından şu küçük kötü kokulu şişe oligofer fol şuruplardan vermişti ama ben içemedim aradım içemediğimi söyledim saglık ocagına git kapsulunu yazar dedi saglık ocagıda onun kapsulu yok muadili ferro sanol duodenal yazmış bundan içen varmı? (ilaç ismide verdim ama yasakmıydı bilemedim)
evet canım özellikle son aylarda krem sürerken filan da dikkatli olmak gerekiyormuş. bi de yine ilerleyen aylarda süt artınca rahatsızlık veriyomuş ve bunu sağanlar olmuş. tahmin edersin ki bu çok yanlış bi uygulamaymış. bu yüzden bebeğini sadece 2 ay emzirebileni de okudum forumlarda.
cnm ben ilk hamileligimde de 9 ay kuaför salonunda ağda yaptırdım...sezeryan doğum yaptım 40 im çıktı direk ağda yaptırdım ve hala yaptiriorum çok şükür sorun yaşamadım...jilet asla yaptirmadimHerkese merhabalar, uzun zamandir giremiyordum bugün girip okuyabildim yazilanlari. Bizde cinsiyetimizi ögrendik 15+4 de erkek bebisama degisenleri duydum acaba dedim bizimde degisebilir mi? Birde kizlar birsey sorucam bikini bölge temizliğini nasıl yapiyorsunuz? Ben sürekli ağda ile yapardim eskiden hamilelikte jiletle temizledim ama tekrar ağdaya gecmek istiyorum malum yaz ve tertemiz oluyor. Ama bir zarar olur mu bebeğe diye düsünmeden edemiyorum siz bu konuda nasil bir çözüm buldunuz?
İkiz olanlar napsın şekerim annelik işte hak geçirmemek adına fedakarlık yapılıyor iste 2 yıl emmek hakkı ne de olsa bebişlerinBen iki yaşına kadar bile dayanamadım o ne ya iki tane bir de
Ben kullanoyorum canim o hapi. Sabahlari tok karnina aliyorum
dilanbade bende Oligofer içiyorum minik kahverengi şişede
Portakal suyu ile içiyorum alıştım yani artık. Çok etkili bence bu minik şişeler. Ben kızımda hap içmiştim evet içmesi daha kolay ama bu bence çok daha etkili kan yapma konusunda
Portakal suyu ile bir dikişte dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?