Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet canm çok haklisin 20 hafta en garantisi gerçi yengeme ayrıntılı ultrason da bile kız dediler bir doğdu pipilişaştık kaldk benim USG 16 haftada çekilmiş çok net ama yinede değişenleri duydukça acaba diyorum
Seninde az kalmış hangi gün gideceksin doktora canm

Bence erkek diyen doktorunuz yanilmistir. Bacak arasindaki her cikinti erkege yorumlanabiliyor ama 18 haftada hicbir sey gozukmuyorsa kizdir canim degismez. Yine de 3. bir doktora gozukmeni tavsiye ederim. Mumkunse usg cihazi cok iyi olsun.

Bence erkek diyen doktorunuz yanilmistir. Bacak arasindaki her cikinti erkege yorumlanabiliyor ama 18 haftada hicbir sey gozukmuyorsa kizdir canim degismez. Yine de 3. bir doktora gozukmeni tavsiye ederim. Mumkunse usg cihazi cok iyi olsun.
Bizim gittiğimiz iyi bi dr cihazıda net pipiyi de gösterdi 15. Haftada eminmisiniz dedik kız olda o kız sorunlu olur dedi gülerek yüzdeyüz erkek pipiyi gerçkten gördük ama kız hissediyorm pipiyi gösterse sonra kız ihtimali olur mu

2 mayista ayrintili ultrasona gorecegiz bakalim sonuc ne olacak ama cok saskinim aslinda kiz geciyordu icimden ama erkegw o kadar alistirdim ki kendimi kocam havalarda ucuyordu. Simdi ise kiz diye ben havalarda ucucam ama ya erkekse bosuna umitlenmekte istemiyorum iyiki aliaveris yapmamisim

Gunaydin, nasil yaptin acaba bende artik kesmek istiyorum, çok yorucu artik emzirmek :/
evet cidden yorucu oluyordu bugün birsürü evişi yaptım bütün enerjim bitiyordu kademeli olarak yaptım canım sütüm azalmıştı zaten önce öğünlerini sıklaştırdım sonra isteyince ver istemezse asla verme politikasını uyguladım günde 2 gecede 1 e düştü gece uyandığında ilk su teklif ettim sonra biberon en son meme sonra gündüz uykusundan önce ve gece uykusundan önceye düştü ve bütün çabamı boşa götürecek birşey oldu hastalandı oğlum bir hafta 10 gün eski düzenimize döndük yani sıkıldıkça mızmızlandıkça emmek iştahı kesilmişti çünkü sadece emmek istiyordu ama korktuğum gibi olmadı iyileşince başa dönmedik kaldığımız yerden devam ettik gündüz uykusunda emmek isteyince oğlum süt bitti sen de büyüdün artık karnın açsa birşeyler yiyelim dedim tamam dedi kraker yedirip uyuttum sonra sadece sabah 6 da kalkıp emme demeye başladı süt yok ki dedim biraz oynatıp uyuttum şimdi de 6 da uyanıyor ama su içip beşiğini biraz sallayınca uyuyor 7.30 kahvaltı saatine kadar birkaçkere ağlayınca emme dedi gündüz ben de sevdiği şeyler yedirdim yine açıklayarak anlıyor 72 saat oldu GALİBA BAŞARDIK

Bu arada senden sadece bir gun ondeyim, senin oglun kaç aylik ve dogumun sezeryan mi idi ve cinsiyet belli mi :)
oğlum 22 aylık canım haziran doğumlu normal doğumdu ve yüzde 90 kızımız geliyor senin?

Yaa cinsiyetlerde değişiklik mi olmaya başladı ben salı günü gidecektim 16+2 heralde kesinleşir diyordum, detaylım 21. haftada yine uzadı sanırım süreç

hay o elalemin ben......
herşeye bi yorumları var insanların eski kafalılar
hasta falan etmedi canım keşke daha emzirseydin hiçdeğilse ama kısmet tabi oğlunun kısmeti o kadarmış grip oldu bir hafta ama mevsimseldi üşüttüğü için oldu kesmemin sebebi de hazır olduğunu hissetmem ve yeternce besleniyor olması planladığımdan 2 ay erken bıraktım ben de çünkü tuvalet eğitimine ramazan girmeden başlamak istiyorum benimkinin de kısmeti 22 aymış:)

Doktorun emin konuşmuş. Bir sonraki randevuda da erkek denirse hislerine veda etme zamanın gelmiştir.:)

Allah Allah ayrıntılı için erken değil mi? İlk doktor yüzde vermişmiydı? Ben olsam 3. Bir doktora giderdim. Ayrıntılıda perinatologa mı gittin radyoloji uzmanları baştan savma bakıyor yanılma olabilir yani

Bu doktorlara güven olmaz yüzde yüz kız deyip doğumda erkek çıkan bebişleri de okuduk burda. Anlamıyorum Nasıl yüzde 90 diyebiliyorlar. Hani bastıran illa cinsiyeti ne diye soran anneler var doktoru illa sıkıştırıyor onlara versin yüzde sonrada yanılma olursa olur tabi.
Ama kıza da hemen alışma bence şeker yüklemeden evvel git başka bir dr görün derim ben. Kafan rahat eder

Yok tatlim ayrintiliya 21 haftada giricem 3 bir doktora gitaem mi bilmiyorum sastim kaldim

Sadece alışveriş için değil sen anne olarak bebeğin cinsiyetini bilip ona göre hayal kuracaksın yani bence annenin mavi mi alsam pembe mi derdinden çok karnında taşıdığı tekmelerini hissettiği bebeği hayalinde daha güzel canlandırabilmek için bilmeye ihtiyacı var

dilanbade
aynen canim meraklanma 2gun once bende de olmus disardayken. Evde farkettim camasirimda putur putur olmus. Normal diyolar.

Aynen oyle katiliyorum sana

Bilmiyorum ki canim 16 haftada cinsyt sylicm dye cagrdi gittim bnde boyle oldu iste

Umarim guzel cikar sonuclarimiz ben de heyecanla bekliyorum.haftaya cikacak bizimkiler de.bence cinsiyeti icin 20.haftalari bekle. Bende 12de erkek demisti 16da belirsiz ama yine muhtemelen erkek ,simdi 20.haftayi bekliyorum da ne kadar erkege de alissam kiz derse diye de hazirim. Hic belli olmaz bence suan senin ihtimaller esit. Ne heyecanli ama bu bekleyis dimi? Bisiler alcaksan ekru beyaz sari yesil renk al simdilik. Dogumda kiz beklerken erkek olunca bebege pembe takim giydirmek zorunda kalanlar cokmus. hastane cikisi cok guzel ekru takimlar var mesela. Ben de cok merak ettim simdi prens mi prenses mi gelicek size bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…