Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar benim safra kesemde de taş çıktı ameliyatı degilmi salı belli olcak. Hiç bilgisi olan varmı bebeklerim etkilenecek DİE çok korkuyorum
Geçmiş olsun hemen endişe etme belki gebelik sonuna kadar idare edebilirsin
hem bir tanıdığım 5 aylıkhamileyken apandisit ameliyatı oldu ve normal doğumla kucağına aldı bebeğini
Evet endişe ediyoruz haklısın belki ama kötü düşünme en azından stres faktörünü kaldır ortadan
Allah yardımcın olsun Senşn ve Minnak bebişlerin

Çok teşekkür ederimm canımm bende kullanıcam sanırım yarın tekrar bi ararım kullan der büyük ihtimallee
Ay canim kusura bakma ben yanlis hatirlamisim hapin adi gyno ferro sanol mus bendeki hap. Ama sonucta kendi doktorunda saglik ocagina yazdir demis ve oradaki doktorlar da gebelik takiplerini yaptiklari icin yanlis birsey yapacaklarini sanmiyorum

Canım doktoruna sorsan maltofere geçsen? Oda minik şişede ama tadı o kadar feci değil. Gece yatarken içiyorum ben.

Merhaba canim... Genital bolge agdasi konusunda doktorlarin onemle soyledigi o bolgeyi kil koklerinden arindirmamak.. Derin temizlik adina genelde agdaya yoneliyoruz fakat kil koklerini kopararak o bolgede yasayan yararli bakterileri de oldurmus olup florasini bozmus oluyoruz. Hatta jinekologum makasla killari kisaltmami istedi. Tabi ki ben gerek goruntu, gerekse zorlugundan oturu yapmadim ama agdaya uzun bir sure ara verdim.Venusun tras bicaklariyla duzenli olarak devam ediyorum. Bu agda yaptigim zamanlarda sikinti gordugum anlamina gelmiyor tabi ama cok uzun sureli agda kullaniminda enfeksiyon gorulebilecegi onemli bir gercek. Senin sorun sadece bebekle ilgiliyse o konuda bebege bir etkisi oldugunu dusunmuyorum. Bazi yerlerde agdadan sonra doguma gidenler olmus gibi hurafeler uretenler var, bence hicbir gerceklik payi yok.

Kizlar anne cildirdi! Cok tuttum kendimi almayacagim diye ama bugunku indirime kayitsiz kalamadim. Pamidor markasi her ilde var mi bilmiyorum, Izmir icin Nisan sonuna kadar 100 tl lik alisveriste 50 tl hediye ceki veriyor. Fotografta aldiklarima gelirsek
2 ayakli uzun kollu tulum
3 kisa kollu+3 uzun kollu zibin
4 ayakli pijama altligi
2 penye+1 polar yelek
1 kasmir kalin battaniye
2 penye battaniye
2 mama onlugu
12 tane agiz tulbenti
3 corap
1 patik
Hepsi icin 200 tl lik alisverise 100 tl hediye ceki kazandim. Ben cape town daki fiyatlara kiyaslayinca cok uygun buldum ama size normal gelmistir belki. Urunlerin kalitesi tartisilmaz %100 koton hepsi. Bir ugramanizi tavsiye ederim.

Peki bisey daha sorayim sana o zamn :) kizinin kacinci ayinda hissttin hareketlerini
Oglani 15. Haftada kizimi 18. Haftada hissettim cok net hatirliyorum.kizimin ilk hareketleri kuşun kanat cirpmasi gibiydi bunda balik kimildar dibiydi :)

Oglani 15. Haftada kizimi 18. Haftada hissettim cok net hatirliyorum.kizimin ilk hareketleri kuşun kanat cirpmasi gibiydi bunda balik kimildar dibiydi :)
Canim bnimde yuzum cok sivilcelendi hatta ciller bile var doktorum erkek dedi ama inananiyorum.bi turlu

Kızlar merhaba, son 3-4 saattir vajinadaki kaşıntıdan çıldırmak üzereyim, doktorumu aramıştım dün, gyno travogen fitil ve travazol krem verdi, uyguladım ama kaşıntı çok kötü durumda(( başına gelen arkadaşlar vardı sanırım, sizler ne kullanmıştınız?

Kızlar benim safra kesemde de taş çıktı ameliyatı degilmi salı belli olcak. Hiç bilgisi olan varmı bebeklerim etkilenecek DİE çok korkuyorum

Cnm benim taştan safra kesem alınmış kapalı ameliyatla ama gebelikte değil. Seni sancı çok zorlamiyorsa gebelikten sonraya bırakırlar takip edilir diye düşünüyorum..yağlı kesinlikle yememeye çalış fazlada yememen lazım az az yağsız şeyler tüket cnm dikkat et. Ben gecelerce acilllere tasindim agrisindan sırta mideye her yere vuruyor çok geçmiş olsun

Ay mantar mı acaba o kremlede zor geçer ihmal etme yrn git dojtora . bebek şampuan varsa birazcık onunla soğuk suyla yıka ama simdi hamilesin de ne biliyim üşütmeyesin .aklıma başka bise gelmiyor cnm

Ek olarak bebeklerin etkilenmez bence ama seni zorlayabilir

En iyi gelen şey sirke sirkeli suyla yıka anında kaşıntı geçer.Hafif yakabilir ama

Canim hepsi cok guzeller. O kadar parcayi bence cok uygun almisin guzel gunlerde giysun bebiş ♡

En iyi gelen şey sirke sirkeli suyla yıka anında kaşıntı geçer.Hafif yakabilir ama
evet sirke iyi çözüm ama tehlikeli olabilir belki :/ kuru tutmak lazım sürekli ve günlük ped kllanma peçete kullanıyorum ben çamaşırşarını da yıka ütüle hepsini giymeden cnm benm basıma cok geliyor malesef

Canım başka bişeye olabilir tabi ama mantarsa doktora muayene ol fitil verirler çünkü mantarın yukarı doğru ilerlemesini istemez doktorlar. Krem fayda etmediyse mutlaka doktora git.

günaydın kızlar. mantarla ilgili benim başıma da şöyle birşey geldi. Mantar olduğumdan eminim ama alttan muayene olmadım, travacort krem sürdüm sirkeli suya oturdum biraz hafifliyor ama akıntım devam ediyor. Cuma günü bir kadın doğumcuya gittim travacort sürdüğümü söyledim, bana kortizonlu olduğu için onu kullanma fitil de kullanma doğal yollarla geçirmeye çalış fitiller masum değil dedi ve yazmadı. Zalain krem yazdı günde 2 defa sür dedi. Kaşıntım baya hafifledi çok şükür, o kaşıntı insanın aklını başından alıyor resmen bu tür krem ve fitiller yenidoğanlarda yarık damak gibi problemlere sebep oluyormuş çok korkuyorum ya

Selam canım bende aynı şeyleri yaşadım mantar malasef. İç çamaşırını kuru tutmaya çalış. Kremler birkaç gün sonra etki ediyor çok kötü birşey geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…