- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Geçmiş olsun hemen endişe etme belki gebelik sonuna kadar idare edebilirsinKızlar benim safra kesemde de taş çıktı ameliyatı degilmi salı belli olcak. Hiç bilgisi olan varmı bebeklerim etkilenecek DİE çok korkuyorum
Ay canim kusura bakma ben yanlis hatirlamisim hapin adi gyno ferro sanol mus bendeki hap. Ama sonucta kendi doktorunda saglik ocagina yazdir demis ve oradaki doktorlar da gebelik takiplerini yaptiklari icin yanlis birsey yapacaklarini sanmiyorumÇok teşekkür ederimm canımm bende kullanıcam sanırım yarın tekrar bi ararım kullan der büyük ihtimallee
Canım doktoruna sorsan maltofere geçsen? Oda minik şişede ama tadı o kadar feci değil. Gece yatarken içiyorum ben.Nasıl yapıcam kimi vişne suyuna karıştır falan dio ama ilk önce şişeyi içip arkasından portakal suyumu içeyim.. Sabahları mide bulantısı devam ediyo.. Seninde dedigin gibi o küçük şişeler çok etkiliymiş ama o kokusuu :'(
Geçmiş olsun. Genelde duyduğum doğumdan sonra ameliyat oluyorlar. Benimde şuanda böyle bir şüphe var kontrole kadar bekliyorum.Kızlar benim safra kesemde de taş çıktı ameliyatı degilmi salı belli olcak. Hiç bilgisi olan varmı bebeklerim etkilenecek DİE çok korkuyorum
Merhaba canim... Genital bolge agdasi konusunda doktorlarin onemle soyledigi o bolgeyi kil koklerinden arindirmamak.. Derin temizlik adina genelde agdaya yoneliyoruz fakat kil koklerini kopararak o bolgede yasayan yararli bakterileri de oldurmus olup florasini bozmus oluyoruz. Hatta jinekologum makasla killari kisaltmami istedi. Tabi ki ben gerek goruntu, gerekse zorlugundan oturu yapmadim ama agdaya uzun bir sure ara verdim.Venusun tras bicaklariyla duzenli olarak devam ediyorum. Bu agda yaptigim zamanlarda sikinti gordugum anlamina gelmiyor tabi ama cok uzun sureli agda kullaniminda enfeksiyon gorulebilecegi onemli bir gercek. Senin sorun sadece bebekle ilgiliyse o konuda bebege bir etkisi oldugunu dusunmuyorum. Bazi yerlerde agdadan sonra doguma gidenler olmus gibi hurafeler uretenler var, bence hicbir gerceklik payi yok.Herkese merhabalar, uzun zamandir giremiyordum bugün girip okuyabildim yazilanlari. Bizde cinsiyetimizi ögrendik 15+4 de erkek bebisama degisenleri duydum acaba dedim bizimde degisebilir mi? Birde kizlar birsey sorucam bikini bölge temizliğini nasıl yapiyorsunuz? Ben sürekli ağda ile yapardim eskiden hamilelikte jiletle temizledim ama tekrar ağdaya gecmek istiyorum malum yaz ve tertemiz oluyor. Ama bir zarar olur mu bebeğe diye düsünmeden edemiyorum siz bu konuda nasil bir çözüm buldunuz?
Oglani 15. Haftada kizimi 18. Haftada hissettim cok net hatirliyorum.kizimin ilk hareketleri kuşun kanat cirpmasi gibiydi bunda balik kimildar dibiydi :)Peki bisey daha sorayim sana o zamn :) kizinin kacinci ayinda hissttin hareketlerini
Canim bnimde yuzum cok sivilcelendi hatta ciller bile var doktorum erkek dedi ama inananiyorum.bi turluOglani 15. Haftada kizimi 18. Haftada hissettim cok net hatirliyorum.kizimin ilk hareketleri kuşun kanat cirpmasi gibiydi bunda balik kimildar dibiydi :)
Kızlar benim safra kesemde de taş çıktı ameliyatı degilmi salı belli olcak. Hiç bilgisi olan varmı bebeklerim etkilenecek DİE çok korkuyorum
Kızlar merhaba, son 3-4 saattir vajinadaki kaşıntıdan çıldırmak üzereyim, doktorumu aramıştım dün, gyno travogen fitil ve travazol krem verdi, uyguladım ama kaşıntı çok kötü durumda(( başına gelen arkadaşlar vardı sanırım, sizler ne kullanmıştınız?
Cnm benim taştan safra kesem alınmış kapalı ameliyatla ama gebelikte değil. Seni sancı çok zorlamiyorsa gebelikten sonraya bırakırlar takip edilir diye düşünüyorum..yağlı kesinlikle yememeye çalış fazlada yememen lazım az az yağsız şeyler tüket cnm dikkat et. Ben gecelerce acilllere tasindim agrisindan sırta mideye her yere vuruyor çok geçmiş olsun
En iyi gelen şey sirke sirkeli suyla yıka anında kaşıntı geçer.Hafif yakabilir amaKızlar merhaba, son 3-4 saattir vajinadaki kaşıntıdan çıldırmak üzereyim, doktorumu aramıştım dün, gyno travogen fitil ve travazol krem verdi, uyguladım ama kaşıntı çok kötü durumda(( başına gelen arkadaşlar vardı sanırım, sizler ne kullanmıştınız?
Merhaba tatlim bana testisleri o haftalarda olusmaz dediler ama.Canım benim oglusum 16+1 haftalıkken bacak arası resmi var tesislerini falanda gösterdi ultrasonda ve kesin erkek dedi bakıyorum benimkiyle aynı.
Canim hepsi cok guzeller. O kadar parcayi bence cok uygun almisin guzel gunlerde giysun bebiş ♡Eki Görüntüle 1811748 Kizlar anne cildirdi!Cok tuttum kendimi almayacagim diye ama bugunku indirime kayitsiz kalamadim. Pamidor markasi her ilde var mi bilmiyorum, Izmir icin Nisan sonuna kadar 100 tl lik alisveriste 50 tl hediye ceki veriyor. Fotografta aldiklarima gelirsek
2 ayakli uzun kollu tulum
3 kisa kollu+3 uzun kollu zibin
4 ayakli pijama altligi
2 penye+1 polar yelek
1 kasmir kalin battaniye
2 penye battaniye
2 mama onlugu
12 tane agiz tulbenti
3 corap
1 patik
Hepsi icin 200 tl lik alisverise 100 tl hediye ceki kazandim. Ben cape town daki fiyatlara kiyaslayinca cok uygun buldum ama size normal gelmistir belki. Urunlerin kalitesi tartisilmaz %100 koton hepsi. Bir ugramanizi tavsiye ederim.
evet sirke iyi çözüm ama tehlikeli olabilir belki :/ kuru tutmak lazım sürekli ve günlük ped kllanma peçete kullanıyorum ben çamaşırşarını da yıka ütüle hepsini giymeden cnm benm basıma cok geliyor malesefEn iyi gelen şey sirke sirkeli suyla yıka anında kaşıntı geçer.Hafif yakabilir ama
Canım başka bişeye olabilir tabi ama mantarsa doktora muayene ol fitil verirler çünkü mantarın yukarı doğru ilerlemesini istemez doktorlar. Krem fayda etmediyse mutlaka doktora git.Kızlar merhaba, son 3-4 saattir vajinadaki kaşıntıdan çıldırmak üzereyim, doktorumu aramıştım dün, gyno travogen fitil ve travazol krem verdi, uyguladım ama kaşıntı çok kötü durumda(( başına gelen arkadaşlar vardı sanırım, sizler ne kullanmıştınız?
Selam canım bende aynı şeyleri yaşadım mantar malasef. İç çamaşırını kuru tutmaya çalış. Kremler birkaç gün sonra etki ediyor çok kötü birşey geçmiş olsunKızlar merhaba, son 3-4 saattir vajinadaki kaşıntıdan çıldırmak üzereyim, doktorumu aramıştım dün, gyno travogen fitil ve travazol krem verdi, uyguladım ama kaşıntı çok kötü durumda(( başına gelen arkadaşlar vardı sanırım, sizler ne kullanmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?