Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canm şaşırdım nasıl yanilirki 16 haftada şaştım kaldım neye güvenerek dediki o zaman peki kesin mi kız dedi o zaman bizim de garantimiz yok 16 haftada en son gittik erkek dedi bir daha ki kontrole kadar alışveriş falan yapmicam 16 haftada ki resim varsa yüklesene canm

Aynen ya sastim kaldim bende alosveris yapmicam ayrintili ultrasona kadar 16 haftadaki testisler olusmadigi icin henuz net diyemem ama %90 erkek demisti

Eklentiler

• 20160401_132951.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 105
Net çekilmemiş net derken Tam değil genital bölgeyi gormedim çıkıntı ya bakardık varmı diye

Net çekilmemiş net derken Tam değil genital bölgeyi gormedim çıkıntı ya bakardık varmı diye
Heee genital bolgeyi genel deyil de bak burda pipisi deyip bi yer gostermisti onun fotosunu almamistik. Bilseydim ozellikle iaterdim genital bolgeyi. Yeni doktor iki bacak arasini cekmis ama arasi bombos

Kizlar bende dun ogrendim ki bebegim erkekmis ama doktor pipisini falan gostermedi birde tereddutlu oglan dedi eminmisiniz kesin mi dedim evet dedi ama pek inanamadim kiz erkek hic fark etmez ama merak ediyorum oglan deyipte sonradan kiz oldugunu ogrenen oldu mu hic

Canm bir sayfa geride yazıyo bir arkadaşımıza erkek dedi doktor bugünse kız demiş

Canim bugun benim basima geldi 16 haftada erkek dediler sonradan kiz dediler ayrintili ultrasonda netleaicek galiba cinsiyeti

Canim cok erken degil mi bende carsamba gittim dr cok erken 2 haftaya kesinlesir dedi yani 18.haftada soyleyecegim dedi. Bu haftalarda cogu bebekte cikinti olusur kizlardaki sonradan kaybolur dedi. Benim gittigimde 15+4 dü soylemedi. Tabi devlet hastanesiydi gec soyleniyormus. Ama gördüm cinsiyeti dedi. Sen bi kac hafta daha bekle bakalim

Kizlar en garanti detayli ultrasyon baska bir grupta arkadasimiz pipi resmi bile vermislerdi fotoyu gorsenis sok olursunuz 20.haftada kiz demislerdi ve kizi oldu hala der pipi dusdu die, ,,, en garanti 20.hafta cunku bazi kizlarin seyi erkege benziyor erken haftalarda, bu yüzden yurtdışında erken soylemiyorlar, ,, hanfendi25 canim senin nub bariz erkek nubu

Canim bugun benim basima geldi 16 haftada erkek dediler sonradan kiz dediler ayrintili ultrasonda netleaicek galiba cinsiyeti
Canim cok sasirdim zaten ayrintilida kesinlesir. Ben bu hafta gittim dr bu haftalarda cogu bebekte cikinti olusur kizlarda 18. Haftada kaybolur dedi cinsiyeti soylemedi tabi devlet hastanesiydi. Kendi dr 18 nisanda gidecegim o zamana belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…