Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın güzel anneler, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum full takipteyim
ağda konusu benim için de soru işaretiydi ama düşük tehlikem varken bile ağda yaptım ben çok şükür bir şey olmadı.
karnımız şişince o bölgeye müdahalede zorluk çektiğimizde ne yapacağız asıl problem bu bence :)

Yarık damak problemi 8-12. Hamilelik haftasında oluşuyor canım. Ayrıca fitil değil de kortizonun erken gebelik döneminde kullanımı yarık damaklı çocuk doğumuna sebep oluyormuş, hayvanlarda bu şekilde bir araştırma yapılmış. Sen medikasyondan olabildiğince uzak dur, yarık damaktan korkarsın başka bir sıkıntı yaratır(allah korusun), olabildiğince doğal yollara başvur. Krem sıkıntılarını hafifletmiş zaten geçmiş olsun canım.

İyiyiz ring ringcim sen nasılsın? Çok büyük sıkıntı yoktur umarım?

bende iyiyim sayılır, stres altında göbeğimin şişmesini saymazsak.
2 ay sonra çıkıyorum kısmetse , düşünmeden konuşmadan sakin bir 2 ay istiyorum :)

Bizde iyiyz sen nasılsın bebişin nasıl

bebiş iyidir herhalde
yarın 4 lü test sonuçlarımız çıkacak

birde kızlar baktımda trendyol daki chicco ürünleri e-bebektekinden daha pahalı , alışveriş yaparken dikkat edin!

UMARIM TEMİZ ÇIKAR

Arada Maldivler'e tatile gitmek dışında ağda yapmak gibi meşguliyetlerinde var demek :))
Seni forumun burjuvası seçtim hiç kaçışın yok

Onun cinsiyetle alakası yok canım, benim cildim olmadığı kadar güzelleşti, herkes oğlan dedi ama kız çıktı :)
Ben de bu sefer pek bir çirkinleştim cildim değil yada aman allahım daha da kötüsü belkide hep çirkindim haberim yoktu
eş dost üzülmeyeyim diye beni he he güzelsin falan deyip geçiştiriyorlardı
Kendini Nasıl hissettiğinde alakalı galiba hiç olmadığım kadar şekilsiz geliyorum kendi gözüme
Bir de sinir yaptım niye bilmem kendime tahammülüm yok
Acaba depresyona mı giriyorum
Ahahahah

ben de kendimi sevmiyorum ya hele şu kilo meselesi sinirlerimi yıpratıyor sivilceden ciltten geçtim artık

ben de kendimi sevmiyorum ya hele şu kilo meselesi sinirlerimi yıpratıyor sivilceden ciltten geçtim artık

kızlar bize öyle geliyor bence her anne güzelleşir fakat biraz tombiklesince çirkin gibi gelıyor gözümüz fakat içimizde bir melek büyüyor onun saflığı bize de yansıyor bence her anne hamilelikte güzelleşir

bebekler doğunca zetan bizi zayıflatıcaklar bosverın düşünmeyin okadar saglıgımız yerımızde olsun bebeklerimiz iyi olsun kiloları da veririz

ay inşallahhh... bu arada ben kendimi eskiye göre daha az zeki hissediyorum.. Görümcemi aradım hamile salaklığı diye bir şey var mı diye :)) progesteron fazla salgılandığı için beyinde bazı fonksiyonları bastırıyormuş.. varmış yani :))))

Hormone is loading...

aaa ilk defa duydum bana da arada oluyordu çok komik ya bütün bünye allak bullak oldu ben ben değilim resmen :):) ama bu durum hoşuma gidiyor

Reactions: Ebt
Ahahah o ne yahu hamile salakligi Bence cok takilma canim keyfini cikar. Bazen o bile iyidir, az dusunup daha az kafa yoruyorsun. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…