Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm anneler nasıl geçiyo kaç haftalığız kaç kilo aldık ?benimkini hiç sormayın çok kilo aldımmmmm

güzellik çirkinlik bir yana ben acayip ağlak oldum
o kadar sert bir yapım vardır ki , içim burulsada gözümden yaş gelmez normalde.
şimdi ise çocuk kahvaltısını yapmıyor diye ağlıyorum , sonra oturup ağladığım için üzülüp ağlıyorum

baş belası progesteron! ben birde +400 mg gün içinde ilaç olarak alıyorum.
adam öldürsen suçsuz sayılman lazım dedi bana bir arkadaşım

Slm anneler nasıl geçiyo kaç haftalığız kaç kilo aldık ?benimkini hiç sormayın çok kilo aldımmmmm
aayyy sorma yaaa bende 16 haftalık 3,5 kilo aldm kendimi patates gibi hissediyorum,bi 5-6 yıldır bu kiloya gelmemiştim ..ama olsun bebek sağlıkl olsun tek tesellim şuan o

Ohh büyük bir sıkıntı benim için

Merhaba kızlar
Ben de uzun zamandır yazamadım, vizeler vardı, onlarla uğraşıyordum. Hala da uğraşıyorum:) ama genelde takip etmeye çalıştım yazılanları. Alışverişler çoğalmış, benim de baya içim gidiyor. Haftasonu detaylı var,ondan sonra zıvanadan çıkacağım galiba:)
Bu arada son iki kontrolde de bebişim çok hareketsizdi. İlkinde aç gittim, ona yordum. Ama ikincide özellikle tatlı da yedim, yine çok hareket etmedi. Hep heyecanlı, mutlu çıktığım doktordan üzgün çıktım bu sefer. Zaten bu vakte kadar hareket de hissetmedim hiç. Doktorum 1 hafta sonra hissedersin dedi, ama hala tık yok. Biraz da az kilo almış gibi geldi.
Anlayacağınız kafaya taktım bu durumu ilk bebek ve kız olup hissetmeyen var mı hala benim gibi?

Selam annişler ooo mübarek alacak hiçbirşey birakmamissiniz ki siz
Ben 8.ayima kadar hiçbirşey almayacağım hala çok kararlıyım oyuzdende hiç bakmıyorum indirim mağaza siteler felan
Bugüne kadar 4 kg aldım

Ben de o konuyu kara kara düşünüyorum. Eşim kuaförde yaptırırsın diyor, ama açamam gibi geliyor. Daha önce hiç yaptırmadım. Kendimiz kesin yapamaz mıyız acaba açılı aynayla filan?

Erken alma tabi de 8 de çok geç değil mi? Nasıl dayanacaksın:) gerçi kızdan birşeyler vardır belki. Erken gelip çıplak kalmasın minnoş:)

selam canım
karam nasıl oldu?
bende sen gibiyim , izine çıkınca rahat rahat alırım planındayım, lakin bakmaktan da kendimi alamıyorum

Bende 16 haftalık hamileyim ve kızım olcak benim kızımda çok hareketli bir bebek değil hatta doğru düzgün hareket ettiğini görmedim şahsen

aayyy sorma yaaa bende 16 haftalık 3,5 kilo aldm kendimi patates gibi hissediyorum,bi 5-6 yıldır bu kiloya gelmemiştim ..ama olsun bebek sağlıkl olsun tek tesellim şuan o
Oda oyle ama bu gidişle 40 kl alcaz şimdiden 3 bucuk aldık gerçi ben 3 kilo 700 gram almişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…