Benim ilk 15. haftaya kadar iyiydi. Kolu bacağı durmuyordu. Şimdi koluyla yüzünü kapamış, öyle duruyor. Gerçi uslu olur hareketsiz bebek filan diyorlar. Tek teselli o:)Bende 16 haftalık hamileyim ve kızım olcak benim kızımda çok hareketli bir bebek değil hatta doğru düzgün hareket ettiğini görmedim şahsen
Benim ilk 15. haftaya kadar iyiydi. Kolu bacağı durmuyordu. Şimdi koluyla yüzünü kapamış, öyle duruyor. Gerçi uslu olur hareketsiz bebek filan diyorlar. Tek teselli o:)
Çok iyi büyüyor kuzum ama çok yaramazız anneyi yoruyoruzselam canım
karam nasıl oldu?
bende sen gibiyim , izine çıkınca rahat rahat alırım planındayım, lakin bakmaktan da kendimi alamıyorum
7,5 - 8 gibi hepsini bi kerede halletmeyi düşünüyorum canım inşallah erken gelmez gelirse de çıplak kalmaz ablası sağolsun unisexlriErken alma tabi de 8 de çok geç değil mi? Nasıl dayanacaksın:) gerçi kızdan birşeyler vardır belki. Erken gelip çıplak kalmasın minnoş:)
İyi bari, biraz rahatladım. Benim kız gibi tembeller de varmış:)Bizimki hareketsiz hep eliyle yüzünü kapatıyor yarım kalıp çikolata yedi yinede hareket etmedi doktor karnımı falan sallıyoda hanımefendi hareketleniyor :):)
Ben de o konuyu kara kara düşünüyorum. Eşim kuaförde yaptırırsın diyor, ama açamam gibi geliyor. Daha önce hiç yaptırmadım. Kendimiz kesin yapamaz mıyız acaba açılı aynayla filan?
3 kilo 700 gram
Planlı annesin:)Çok iyi büyüyor kuzum ama çok yaramazız anneyi yoruyoruz
Bakarsam aklım kalıyor o yüzden bakmamaya çalışıyorum canım ya böyle toplu alıp toplu yıkayıp serip kurutup utuleyip kaldırmak çantayı hazırlamak koymak sonra gün saymak hayalim bu tıpkı kizimda olduğu gibi
7,5 - 8 gibi hepsini bi kerede halletmeyi düşünüyorum canım inşallah erken gelmez gelirse de çıplak kalmaz ablası sağolsun unisexlri
Dayaniyorum wallahi bu aralar tüm dikkatimi kızımın sınavları karamın yaramazliklari aldığı için birini buyuteyim diğerinin dersi okulu derken bende akıl kalmıyor
Herkes sırasını bekliyor bizdeki durum
Kaç haftalık sın ben 17. Haftadaym daha hissetmedim ilk gebelikte gç hissedilirmiş 22 haftaya kadar normal diyo drlar ams bi kaç gündür bi kıpırtı oluyo ama bebekmi değilmi bilmyorm sıkma cnınıMerhaba kızlar
Ben de uzun zamandır yazamadım, vizeler vardı, onlarla uğraşıyordum. Hala da uğraşıyorum:) ama genelde takip etmeye çalıştım yazılanları. Alışverişler çoğalmış, benim de baya içim gidiyor. Haftasonu detaylı var,ondan sonra zıvanadan çıkacağım galiba:)
Bu arada son iki kontrolde de bebişim çok hareketsizdi. İlkinde aç gittim, ona yordum. Ama ikincide özellikle tatlı da yedim, yine çok hareket etmedi. Hep heyecanlı, mutlu çıktığım doktordan üzgün çıktım bu sefer. Zaten bu vakte kadar hareket de hissetmedim hiç. Doktorum 1 hafta sonra hissedersin dedi, ama hala tık yok. Biraz da az kilo almış gibi geldi.
Anlayacağınız kafaya taktım bu durumuilk bebek ve kız olup hissetmeyen var mı hala benim gibi?
19+5im. Burada kaç haftadır hissedenler var, ondan şaşırdım. Bir de etrafımdakiler de çok soruyor hala hissetmedin mi filan diye.Kaç haftalık sın ben 17. Haftadaym daha hissetmedim ilk gebelikte gç hissedilirmiş 22 haftaya kadar normal diyo drlar ams bi kaç gündür bi kıpırtı oluyo ama bebekmi değilmi bilmyorm sıkma cnını
Aiyy maalesefPlanlı annesin:)
Kız bakıyorm başka sayfalara herkes çok az almış bi ben almışm 3 700 diyorum ama ben hamile kalmadan öncede 2 kilo aldım ondan toplam 6 kilo oluyo zatn hep vitamin ilaçlarından kan yapıcılrdan 15 gün sonra dr gidecem izin verirse ilaçları kesecemKız o ne kilo mu o ben de bi 8 9 diyeceksin sandım benim bir 6 kilom var bence çarşamba doktorda anlayacağızzz
İnsan endişeleniyo ister istemez ama sıkıntı yok inş hisederiz en yakın zamanda19+5im. Burada kaç haftadır hissedenler var, ondan şaşırdım. Bir de etrafımdakiler de çok soruyor hala hissetmedin mi filan diye.
Teşekkürler, moral oldu gerçekten. Hem hareketsizliği, hem az kilosu endişelendirdi beni. Kuzenimin de bu haftalarda başlayan bir bebeğin yeterince büyümeme problemi oldu. Sonra 35. haftada artık zayıflamaya başlayınca sezeryanla aldılar. 1730gr doğdu, kuvözde filan kaldı. O beni etkiledi galiba. Gereksiz stres yapıyorum.Aiyy maalesef
Sende merak etme canım değişiyor hareket durumları ben iki haftadır hissediyorum şimdi daha cok hissediyorum ki artık oyanamayinca bugün niye oynamadı diyorum ama gece oynuyor bu kez. Bu haftalarda çok normal ilerki haftalarda daha iyi hissedip sayabilcez oynamaları
20 haftaya kadar normal yani.
Çok nadir içiyorum. Ayda 1-2 kez.Kizlar kahve iciyomusunuz ya. Turk kahvesi degil neskafe
Merhaba canim, benimde kiz bebek 17+2 deyim. Hissetmemiz cok normal. İlk gebeligimiz. Doktorum biraz daha kuvvetlensin oyle hissedersin dedi. 19+6'da gidecegim bende detayliya. İns hepimizin iyi gecer Sen tam olarak kaçken gideksin detayli ultrasyona?Merhaba kızlar
Ben de uzun zamandır yazamadım, vizeler vardı, onlarla uğraşıyordum. Hala da uğraşıyorum:) ama genelde takip etmeye çalıştım yazılanları. Alışverişler çoğalmış, benim de baya içim gidiyor. Haftasonu detaylı var,ondan sonra zıvanadan çıkacağım galiba:)
Bu arada son iki kontrolde de bebişim çok hareketsizdi. İlkinde aç gittim, ona yordum. Ama ikincide özellikle tatlı da yedim, yine çok hareket etmedi. Hep heyecanlı, mutlu çıktığım doktordan üzgün çıktım bu sefer. Zaten bu vakte kadar hareket de hissetmedim hiç. Doktorum 1 hafta sonra hissedersin dedi, ama hala tık yok. Biraz da az kilo almış gibi geldi.
Anlayacağınız kafaya taktım bu durumuilk bebek ve kız olup hissetmeyen var mı hala benim gibi?
Hiç içmedim ama deli gibi istiyorummmKizlar kahve iciyomusunuz ya. Turk kahvesi degil neskafe
20+3de gideceğim. Erken olmaz inş. Olmazsa 1 hafta sonra bir daha gideyim diyorum. Sonuçta o kadar para veriyoruz, kontrol hakkımız var.Merhaba canim, benimde kiz bebek 17+2 deyim. Hissetmemiz cok normal. İlk gebeligimiz. Doktorum biraz daha kuvvetlensin oyle hissedersin dedi. 19+6'da gidecegim bende detayliya. İns hepimizin iyi gecer Sen tam olarak kaçken gideksin detayli ultrasyona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?