- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
İyi bari, biraz rahatladım. Benim kız gibi tembeller de varmış:)
Kizlar kahve iciyomusunuz ya. Turk kahvesi degil neskafe
Kizlar kahve iciyomusunuz ya. Turk kahvesi degil neskafe
Yok ya bence olmaz, olmamali Ben senden 4 gun once gitmis olacagim. Gecen cuma kontroldeydim, ozellikle sordum nezaman'a randevu alayim diye. 3 hafta sonraya al dedi. O da 19+6 oluyor. 20. hafta içi oluyor ve internetten araştırdığımda da genelde 20. ve 21. hafta yaptırılıyor diye okudum.20+3de gideceğim. Erken olmaz inş. Olmazsa 1 hafta sonra bir daha gideyim diyorum. Sonuçta o kadar para veriyoruz, kontrol hakkımız var.
Yok cnım kaldığımdan beri içmiyormKizlar kahve iciyomusunuz ya. Turk kahvesi degil neskafe
sağol canım. az önce de dişçiden geldim. Çarşamba sabah kanal tedavisi, cuma akşam dolgu, pazartesi de yirmilik dişimi çekicekler. Röntgen çektirmedim, 2013 yılına ait röntgenimden yirmilik dişimin formuna baktılar çekebiliriz sıkıntı olmaz dediler. Tansiyonum falan düşer korkusuyla Medipol Diş Hastanesine gittim en azından hastane yan tarafta kadın doğumcular var bir aksilik olursa diye kendimi güvende hissetmek adınaYarık damak problemi 8-12. Hamilelik haftasında oluşuyor canım. Ayrıca fitil değil de kortizonun erken gebelik döneminde kullanımı yarık damaklı çocuk doğumuna sebep oluyormuş, hayvanlarda bu şekilde bir araştırma yapılmış. Sen medikasyondan olabildiğince uzak dur, yarık damaktan korkarsın başka bir sıkıntı yaratır(allah korusun), olabildiğince doğal yollara başvur. Krem sıkıntılarını hafifletmiş zaten geçmiş olsun canım.
sağol canım. az önce de dişçiden geldim. Çarşamba sabah kanal tedavisi, cuma akşam dolgu, pazartesi de yirmilik dişimi çekicekler. Röntgen çektirmedim, 2013 yılına ait röntgenimden yirmilik dişimin formuna baktılar çekebiliriz sıkıntı olmaz dediler. Tansiyonum falan düşer korkusuyla Medipol Diş Hastanesine gittim en azından hastane yan tarafta kadın doğumcular var bir aksilik olursa diye kendimi güvende hissetmek adınaçok korkuyorum ama yaptırmak zorundayım.
Stres yapma canım benim kızım 8 aylık ken 1.500 kilodaydı. Gelişim geriliği 6.ayda başladı ve benden bebeğe besin ve oksijen taşıyan damarlar yarı yarıya tıkanık tı . Besinde oksijende alamayabilirdi, günde 10 kez oynamasını saydım doğuma kadar çok kötüydü ama 9 ay sonra 3.150 gr doğdu hiç sıkıntısız.Teşekkürler, moral oldu gerçekten. Hem hareketsizliği, hem az kilosu endişelendirdi beni. Kuzenimin de bu haftalarda başlayan bir bebeğin yeterince büyümeme problemi oldu. Sonra 35. haftada artık zayıflamaya başlayınca sezeryanla aldılar. 1730gr doğdu, kuvözde filan kaldı. O beni etkiledi galiba. Gereksiz stres yapıyorum.
sağol canımçok geçmiş olsun
Cok gecmiş olsun Can'ım hiç bilgim yok inşallah bir şey olmaz Allah yardımcın olsunKızlar benim safra kesemde de taş çıktı ameliyatı degilmi salı belli olcak. Hiç bilgisi olan varmı bebeklerim etkilenecek DİE çok korkuyorum
Bende de var zaten Progestan kullandım 4 ay boyunca o Zaman benim ki ilerledi :)) bazen rüya da gibi oluyorum unutuyorum herşeyi garip seyler oluyor :))ay ben kendime tahammül edemiyorum sinirleniyorum böyle bir saflık yerleşti bünyeye :))
Kızlar ayrınılı ultrason nedir nasıl yapılır
Çok stresli olmuştur senin için. Neyse ki sonu iyi olmuş. Bakalım inş ayrıntılı ultrasonda güzel haberler alırız da doğuma kadar o stresi yaşamayız.Stres yapma canım benim kızım 8 aylık ken 1.500 kilodaydı. Gelişim geriliği 6.ayda başladı ve benden bebeğe besin ve oksijen taşıyan damarlar yarı yarıya tıkanık tı . Besinde oksijende alamayabilirdi, günde 10 kez oynamasını saydım doğuma kadar çok kötüydü ama 9 ay sonra 3.150 gr doğdu hiç sıkıntısız.
Doktorum sayesinde.
Allaha emanet en güvenli olduğu yer orası usumek yok ac kalmak yok hasta olmak yok.
Renkli ultosonda bütün sıkıntılar görülüyor bende onu bekliyorum bu bebegimde de aynı şey warmı die..
Şöyle birşey bulmuştum, yüklüyorum.Kızlar ayrınılı ultrason nedir nasıl yapılır
Bunlara bakıyo zaten doktorm her gittiğimizde herşeyi söylüyo karından ultrasonla. Normal ultrasyn la mı yapılıyo altan filan yapılmıyo değil mi
Bunlara bakıyo zaten doktorm her gittiğimizde herşeyi söylüyo karından ultrasonla. Normal ultrasyn la mı yapılıyo altan filan yapılmıyo değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?