Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende aynı durumdayım kız cocuk sevdalısıyım bizede erkek dedi 16. Hafta da kısmet

Ne kadar di kilosu tatlim taktin bu kadar kafana hareket icin kizlarda daha gec hissedilebiliyormus birde ilk gebeliklerde 20 haftadan sonra daha net hissedersiniz diyolar

hangi şehir hangi hastane hangi dr a gidiyosun acaba

275grdı cuma günü. Belki de ben anlamıyorumdur. 10 gün daha sabredeyim bakayım:)

daha şimdiden takılma canım bu kilo meselesine
ben kızımı 3200 bekliyordum 2570 gr doğurdum, genetik birazda böyle şeyler bence
ben 2750 gr doğmuşum eşim 2800 gr
okuduğum kadarıyla annenin doğum kilosuna yakın doğarmış bebekleri

Artık 3'lü yapmiyoruz onun yerine 4'şü yapiyoruz dedi benim doktorumda. Az once bende ogrendim 4'lü sonuclarim temizmiş cok sukur. Simdi sira detaylı ultrasonda. İnş oda iyi olur boyle. Bu arada benim kız bebiş. Babası sevincten ucuyor. İlk bebegimiz. Tamam ben kızı buldum baska da istemem diyor

Ben de 2,5 kilo civarı doğmuşum. Çok stres yapcam demek ki doğuma kadar:))

Çok stresli olmuştur senin için. Neyse ki sonu iyi olmuş. Bakalım inş ayrıntılı ultrasonda güzel haberler alırız da doğuma kadar o stresi yaşamayız.
Inşallah canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Çok stresliydi korkuluydu kucağıma alınca onları çeken ben değildim sanki :)

şu yukarıdaki ankete en son ben katılcam heralde.tekne kazıntısıyız valla sayfanın.kesinleşsede bi kaç kıyafette ben alsam ne güzel cicileriniz var

Haklısın aslında, oglumun takip doktoru da dogurana kadar emzir dedi.
En azindan yasini doldurana kadar veririm insallah.

Bir çok doktora danistim zarari yok dediler çok şükür, yazik eskiden nasilda yanlis yonlendiriliyordu anneler :/

Hahahhh bizimki de oyle. Kizim olursa ikinciyi dusunmem ama erkek olursa belki kiz olur diye 2. cocugu dusunebiliriz diyordu. Allahta gonlumuze gore verdi

İnşallah senin de benim de birer minnak kızımız olur değişmez sonradan kız olursa isim ne düşünüyorsun

Insallah canim, erkek yegenimi dogunca ya dek kiz biliyoduk bu arada
ay sorma isim koyma hakkı bende bu defa ama bir turlu begenemiyorum :/
Senin belli mi isim

Kızlar iyi akşamlarr.. Bugun benim vajinamda bi agrı başladı ama sanki baskımı desem batmamı sızlamamı anlamadım. Saniyelik sürüyo 5 6 kere olmuştur bugun otururken ayaktayken falan oluyo korktum yattım bugun hep ama nedir bu anneme soruyorum normal dio ama annem zaten herseye normal dio anlamafım ben 2 gün oluyo progestanı bırakalı. Kimi site kasılma yazıo kimi bebek büyüyo rahim genişliyo die yazıyo varmı böyle bi agrı çeken ne yapayım ben

Son dediğini bende okudum iste kuaförden hastaneye gitti vs. Falan diye insanin aklina ister istemez kötü seneryolar geliyor kısaltma işlemini ben yaptim bir iki kere dedigin gibi görüntü pek hos olmuyor jilete devam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…