- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
anladım daha renkliden bakmadıkNORMAL ULTRASONDAN BAKILIYOR RENKLİ OLUYOR SANIRIM
Bende aynı durumdayım kız cocuk sevdalısıyım bizede erkek dedi 16. Hafta da kısmetkızlaar nbr sonra değişmezse benimde oğlum olacak kız çocuk hayranı ben erkek annesi olacağım henüz kabullenemedim antenli uzaylımıbakalım nasıl olacak erkek bebek hiç deneyimim yok.
dr. 4lü tarama yaptı az önce aradı sonuçlar temizmiş3,lü yapmadı bize de sormadı ctsi gittik ölçtü biçti kan ver 4lü tarama sonucunu pazartesi bildiririz dedi. dr. çok seviyorum ve güveniyorum o da bunu bildiği için gerekli gördüğü testleri yapıyor sanırım.
Bende aynı durumdayım kız cocuk sevdalısıyım bizede erkek dedi 16. Hafta da kısmet
Ne kadar di kilosu tatlim taktin bu kadar kafana hareket icin kizlarda daha gec hissedilebiliyormus birde ilk gebeliklerde 20 haftadan sonra daha net hissedersiniz diyolarMerhaba kızlar
Ben de uzun zamandır yazamadım, vizeler vardı, onlarla uğraşıyordum. Hala da uğraşıyorum:) ama genelde takip etmeye çalıştım yazılanları. Alışverişler çoğalmış, benim de baya içim gidiyor. Haftasonu detaylı var,ondan sonra zıvanadan çıkacağım galiba:)
Bu arada son iki kontrolde de bebişim çok hareketsizdi. İlkinde aç gittim, ona yordum. Ama ikincide özellikle tatlı da yedim, yine çok hareket etmedi. Hep heyecanlı, mutlu çıktığım doktordan üzgün çıktım bu sefer. Zaten bu vakte kadar hareket de hissetmedim hiç. Doktorum 1 hafta sonra hissedersin dedi, ama hala tık yok. Biraz da az kilo almış gibi geldi.
Anlayacağınız kafaya taktım bu durumuilk bebek ve kız olup hissetmeyen var mı hala benim gibi?
kızlaar nbr sonra değişmezse benimde oğlum olacak kız çocuk hayranı ben erkek annesi olacağım henüz kabullenemedim antenli uzaylımıbakalım nasıl olacak erkek bebek hiç deneyimim yok.
dr. 4lü tarama yaptı az önce aradı sonuçlar temizmiş3,lü yapmadı bize de sormadı ctsi gittik ölçtü biçti kan ver 4lü tarama sonucunu pazartesi bildiririz dedi. dr. çok seviyorum ve güveniyorum o da bunu bildiği için gerekli gördüğü testleri yapıyor sanırım.
275grdı cuma günü. Belki de ben anlamıyorumdur. 10 gün daha sabredeyim bakayım:)Ne kadar di kilosu tatlim taktin bu kadar kafana hareket icin kizlarda daha gec hissedilebiliyormus birde ilk gebeliklerde 20 haftadan sonra daha net hissedersiniz diyolar
275grdı cuma günü. Belki de ben anlamıyorumdur. 10 gün daha sabredeyim bakayım:)
Artık 3'lü yapmiyoruz onun yerine 4'şü yapiyoruz dedi benim doktorumda. Az once bende ogrendim 4'lü sonuclarim temizmiş cok sukur. Simdi sira detaylı ultrasonda. İnş oda iyi olur boyle. Bu arada benim kız bebiş. Babası sevincten ucuyor. İlk bebegimiz. Tamam ben kızı buldum baska da istemem diyorkızlaar nbr sonra değişmezse benimde oğlum olacak kız çocuk hayranı ben erkek annesi olacağım henüz kabullenemedim antenli uzaylımıbakalım nasıl olacak erkek bebek hiç deneyimim yok.
Ben de 2,5 kilo civarı doğmuşum. Çok stres yapcam demek ki doğuma kadar:))daha şimdiden takılma canım bu kilo meselesine
ben kızımı 3200 bekliyordum 2570 gr doğurdum, genetik birazda böyle şeyler bence
ben 2750 gr doğmuşum eşim 2800 gr
okuduğum kadarıyla annenin doğum kilosuna yakın doğarmış bebekleri
Gözün aydın canımŞimdi dontorumla konuştum 4'lü tarama temiz çıkmış. Kocaman bir ohhhhh. Sıra detaylıda inş onuda böyle güzel atlatırız.
Inşallah canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Çok stresliydi korkuluydu kucağıma alınca onları çeken ben değildim sanki :)Çok stresli olmuştur senin için. Neyse ki sonu iyi olmuş. Bakalım inş ayrıntılı ultrasonda güzel haberler alırız da doğuma kadar o stresi yaşamayız.
Ben de 2,5 kilo civarı doğmuşum. Çok stres yapcam demek ki doğuma kadar:))
Ayy kıyamam 10 aylık sen bilirsin canım ama o kadar küçük olsa ben mümkün olduğunca emzirirdim iki kat beslenir yararlı şeyler enerji veren seyler tuketir bol sıvı alır biraz daha sabrederdim emmenin yerini hiçbirşey tutmuyor çünkü karnındaki bebeğin de gelişimi etkilenmiyormiş ne de olsa
HahahhhArtık 3'lü yapmiyoruz onun yerine 4'şü yapiyoruz dedi benim doktorumda. Az once bende ogrendim 4'lü sonuclarim temizmiş cok sukur. Simdi sira detaylı ultrasonda. İnş oda iyi olur boyle. Bu arada benim kız bebiş. Babası sevincten ucuyor. İlk bebegimiz. Tamam ben kızı buldum baska da istemem diyor
İnşallah senin de benim de birer minnak kızımız olur değişmez sonradan kız olursa isim ne düşünüyorsun
Son dediğini bende okudum iste kuaförden hastaneye gitti vs. Falan diye insanin aklina ister istemez kötü seneryolar geliyorMerhaba canim... Genital bolge agdasi konusunda doktorlarin onemle soyledigi o bolgeyi kil koklerinden arindirmamak.. Derin temizlik adina genelde agdaya yoneliyoruz fakat kil koklerini kopararak o bolgede yasayan yararli bakterileri de oldurmus olup florasini bozmus oluyoruz. Hatta jinekologum makasla killari kisaltmami istedi. Tabi ki ben gerek goruntu, gerekse zorlugundan oturu yapmadim ama agdaya uzun bir sure ara verdim.Venusun tras bicaklariyla duzenli olarak devam ediyorum. Bu agda yaptigim zamanlarda sikinti gordugum anlamina gelmiyor tabi ama cok uzun sureli agda kullaniminda enfeksiyon gorulebilecegi onemli bir gercek. Senin sorun sadece bebekle ilgiliyse o konuda bebege bir etkisi oldugunu dusunmuyorum. Bazi yerlerdeolmuyor sonra doguma gidenler olmus gibi hurafeler uretenler var, bence hicbir gerceklik payi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?