Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bak o konu işte boyumu aşıyor. Peş peşe 5 tane normal doğum yapacaksın deseler korkmam, ama dişçi koltuğuna henüz hiçbir güç oturtamadı beni.

aklina kotu seyler getirme annenin dedigin gibi normal olabilir

rahatsiz ediciyse dr na sor rahat edersi

Kizlar +18 soru olucak affınıza sığınarak. Bizimde birliktelik yasanmamakta ikiz olduğu için . eşim yanaşıyor ama zorlama gibi değil dokunmak gibi. Buda bi bakıma orgazma yaşanırsa kendi kendine tatmin olmakla aynı duruma gelio. Hamilelikte masturbasyonun zararlı olduğunu duymuştum buda zararlı mıdır ?

Doktorun ilişki yasak demediyse belirli pozisyonlarda ayda 2 yada 3 kez normal bence

Bi annen de ben olayım, normal annem :)) neden öyle diyorum çünkü son bir haftadır ben de yaşadım ve en son doktorumu aradım. Bende akıntıyla birlikte ağrı, kasılmalar oluyordu. Hatta öyle fazlaydı ki suyum mu geliyor bile dedim. Bir şey çıkmadı, çocuk 5. Ay içinde geçtiğimiz 4 ayın toplamından 2 kat daha fazla büyüyor. Yani dört ayda büyüdüğünü 1 ayda katlıyor ve bunun da vücuda etkileri bu şekilde oluyor. Senin yapacağın çok ayakta kalmamak, çok eğilip kalkmamak ve çok fazla düşünmemek, keyfine bakmak.

Canim geçmiş olsun benim de öyle bir agrim var dün basladi. Benim bebek tam ortadaydi o baski yapabilir diye düşündüm. Otururken oluyor agri uzaninca ve ayaktayken agrimiyor. Zaten bi sertlesme var bebegin oldugu bölgede agri devam ederse dr gidicem. Bugün iyiyim şükür

İkizlerde böyle bir durum mu varmış yoksa senin durumun için mi geçerli? Bence doktor aksini söylemedikçe düzenli devam edebilirsiniz. Kontrollü şekilde sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Hahaha ay benim kilomda doğmasın 31 haftalık 1400 gr doğmuşum ben

Canim benim dr haftada bir iliski serbest dedi. Ama benim düşük tehlikem yoktu eğer sende de yoksa yapabilirsiniz. Orgazm son aylarda zararli diye biliyorum

İlişki kısmını konuşmadık ki zaten akıla gelmiodu bi dönem kanama olduğu için yasaktı. Ama dedim eşim sokulup dokunduğunda orgazm sırasında kasilmamda sakınca ile birleşme kasılması ile farklı değildir herhalde. Korkuyorum doktor birlikte ol desede korkudan beceremem

Çok teşekkür ederiimm kızlarr dediğiniz gibi biraz rahat olmak gerekiyor sanırım.. Büyüdüğünü hiasdiyorum çünkü hareketler başladı akıntı normal bel agrısı her zamanki gibi.. Yatmaya devamm sag salim kavusalım inşallahh bebeklerimize

Kızlar zaman geçmiyor bana bir türlü sizin nasıl geçiyor mu :)
Canim ya tekme falan hissediormusun. Ben sadece pir pıt gibi birşey hissediyorum. Kiloma çok belki diorum ondan. Ama bazen biseler uçuyor sanki ama tekme vurma gibi değil eşim dinliyor ama o hissedemeior. Daha erken mi ? Bide detayliyi nezaman yaptiricaksin

Tatlım benm doktorum eğer ilk hamileliğin se daha geç hissedersiniz dedi,bende haftada 1 yada 2 kere kelebekler uçuşuyor gibi hissediyorum :)

Ben de o konuyu kara kara düşünüyorum. Eşim kuaförde yaptırırsın diyor, ama açamam gibi geliyor. Daha önce hiç yaptırmadım. Kendimiz kesin yapamaz mıyız acaba açılı aynayla filan?
Azmedince yapilio canm ben doğumdan iki üç gün önce ayna yardımıyla yaptım biraz uzuun sürdü ama basardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…