Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim benim dr haftada bir iliski serbest dedi. Ama benim düşük tehlikem yoktu eğer sende de yoksa yapabilirsiniz. Orgazm son aylarda zararli diye biliyorum
iyi aksamlar canim zaten en uygun donem 2. uc aylik zaman son donemde erken dogumu tetikliyor rahim kalismasi basliyo eee artik babalarda bi fedakarlik yapicak

Azmedince yapilio canm ben doğumdan iki üç gün önce ayna yardımıyla yaptım biraz uzuun sürdü ama basardim
ay canim ya bende yapayim dedim once epiletorle sonra bant agda ile cok zorlandim kuaforede guvenemedim temiz olurmu diue sonra yapana kadar canim ckti halimiz icler acisi

canim gecmis olsun bende gitmek istiyorum disim cok agriyo ama erteliyordum seni duyunca cesarete geldim biraz

Ben 2 3 haftadır hissediyorum son Zaman'larda iyice netleşti hem de seyrediyorum tekme başladığı an açıp izliyorum karnımda hareketler oluyor cok keyifli cok güzel bir duyguuu cok şükür Allah'ıma

Herkese iyi aksamlar
Kızlar kabızlık sorunu çeken var mı aranızda. Nasıl cozuyorsunuz bu sorunu önerilerinizi bekliyorum

İkizlerin çoğunda böyle .bu arada neden blogunu yarım biraktin?
Evet bir süredir yazamıyorum yoğunluktan. Türkiye' ye geldiğimden beri çok yer geziyorum, fırsat bulup oturamadım başına. Anlatacak da çok şey birikti boş zamanım olsun istedim. 2 hafta sonra kaldığım yerden son hızla devam edeceğim.

Canim bnimde yuzum cok sivilcelendi hatta ciller bile var doktorum erkek dedi ama inananiyorum.bi turlu
Benimde sivilcelendi hatta gogus bolgemde bile cikti sözde kizda sivilce cikarmis ama yuzum hic degismedi

Herkese iyi aksamlar
Kızlar kabızlık sorunu çeken var mı aranızda. Nasıl cozuyorsunuz bu sorunu önerilerinizi bekliyorum
Kıru kaysı kıru üzüm çözüm her aksm bi avuç üzüm bi tane kaysı yiyiyordum sabah rahatlıkla lavaboya çıkıyordum 1 2hafta öyle yaptım artk kabız bile olmuyorum 3 haftadır

Aynen katılıyorum sana benimde düşük riski ve kanama vardı zaten hamile oldugumu ögrendim ögreneli ilişkide bulunmadık doktor her hangi bişey demedi benimde sormaya niyetim yok bebege bişey olur die ama dediğin gibi eşim yanaşınca öpünce falan degişik oluyo.. Eşimde ilişkide bulunma taraftarı degil ama işte bakalımm ya dogurana kadar yok yada bu içimdeki korkuyla ne olacak bilmiyorum

Canım bende 17 haftaligim ve 10 gün önce kanamam oldu evde raporlu dinleniyorum.benimde vajinada agri var bazen yanma şeklinde de oluyo bütün keyfim kaçıyorum o zaman.
Senin ağrı sürekli mi ara ara mi oluyo

Canım bende 17 haftaligim ve 10 gün önce kanamam oldu evde raporlu dinleniyorum.benimde vajinada agri var bazen yanma şeklinde de oluyo bütün keyfim kaçıyorum o zaman.
Senin ağrı sürekli mi ara ara mi oluyo

Bugun başladı 5 yada 6 kere olmuştur böyle batmamı çekilmemi gerilmemi anlamadım afedersin sol tarafın biraz içerisinde oluyo yatıyorum şuan öğlen olmuştu şuan bişey yok şükür aman yeni atlattım zaten riskli dönemii

Insallah canim, erkek yegenimi dogunca ya dek kiz biliyoduk bu arada
ay sorma isim koyma hakkı bende bu defa ama bir turlu begenemiyorum :/
Senin belli mi isim
hayır içime sinmiyor birtürlü hilale biraz yakınım eşim pek hoşlanmıyor oğlumda ortak karar vermiştik bunda da ikimizin de beğeneceği bir isim buluruz umarım

275grdı cuma günü. Belki de ben anlamıyorumdur. 10 gün daha sabredeyim bakayım:)
Doktor kontrole gittiginde belirli bir yuzde verdi bana benim benimin %53mus mesela benim durumumla ayni sekilde hamilen kalan kadinlarin bebeklerine orani buymus eger 45 in altina duserse sikinti dedi doktor 60 uzerime cikarsada tombul bir bebektir dedi sanada bu sekilde yuzde verdiler mi seni rahatlatir bu yuzdeler

Selam canım bende aynı şeyleri yaşadım mantar malasef. İç çamaşırını kuru tutmaya çalış. Kremler birkaç gün sonra etki ediyor çok kötü birşey geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım, sabah uyandığımda neyseki geçmişti, fitil hızlı etki etmiş anlaşılan, sana da çok geçmiş olsun, hakikaten berbat bir şey.

Ben 4 hafta oldu çektirdim 20 lik dişimi. Çekerken ağrıyı idare ettim ama sonrasında 3 gün çenem kulağım boynum zonkladı üzerine yatamadım çok ağrıdı kanadı ama 3 gün sürdü çektirmemek daha kötü öyle düşün. Dişçi koltuğuna düşünmeden oturuyorum yoksa cesaret edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…