Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cok şükür kabızlık şikayetim yok canım lifli gıdalar tüketmeye çalış dr sordun mu yada ne yapman lazım cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin
Sabah sordum kabizlikla ilgili sikintisi olan var mi diye isyerinde tatli cikmis canim cekto yedim yemekten beri bir karin agrisi cir cir oldum resmen ne dengesiz bir bunyem var mis yahuuu. Tekrar gitmedim canim 16 da erkek 18 kiz demislerdi bu ctesi 4 lu taramanin sonuclari cikacakmis o zaman tekrar bakacak doktorumuz bakalim

Ben de baybplus 'ın ana kucağını çok beğendim büyük ihtimalle onu alıcam tiny love de güzel ama ne bileyim üstü kapanmıyor tentesi yok o sebeple eledim ben onu
ben daha çok kendiliğinden sallanan bir model aradım. buldum da ama türkiyede yok. nuna leaf curv adı. tente kısmı benim için çok önemli değil sanki olmasa da olur zaten 500 lirayı gözden çıkardım bari uzun süre kullanabileceği birşey olsun diyorum. birde hani yatıya gittiğim yerlere de götürebileyim diye düşünüyorum. o kadar çok ayrıntı var ki bazen bunalıyorum bizim ana kucağımız mı olmuş sanki diyorum

Benim beğendiğim de yanımızda taşımalık katlanınca ufalıyor baya eşimle göçebe hayatı yaşıyoruz biz :) ailelerle aynı şehir farklı ilçedeyiz nerdeyse her hafta gideriz eşimin ailesine benim aileme o yüzden böyle seyyar bişey hayatımı kurtarıcak bu tarz şeylerde orta yollu ürünlere bakıp asıl parayı bebek arabasına harcıcam birden eşime yüklenmiyim günah onada

kızlarr çatlak kremi lierac internetten sipariş veren oldumu fiyatlar çok değişiyor karar veremedimmm deneyimli annelerin yorumlarını bkliorum acillll
Ben son 1,5 aydır
Benim de erkek. Ben de çok erken başladım hamile kıyafetlerine, en az 1,5 aydır falan hamile kıyafetlerine girebiliyorum ancak. İnanılmaz büyüdü karnım, korkuyorum doğuma kadar nasıl olacak böyle :) Ben minyon bir tip de değilim, boyum 1.74 civarı, 62 kiloyla falan başladım, kilo da aldım ama görünürde sadece büyüyen bir göbek var, bazen çarpıyorum bir yerlere göbeğimle ve gülmeye başlıyorum :)

bende bebek odası yapmayı düşünüyorum. o yüzden masraf baya yükseliyor, diyorum ki acaba bebek arabasını hemen almasak mı. beğendiğim travel sistem modeller 2000 den başlıyor. ben o fiyata 3 kapılı bir dolap bir de şifonyer alıcam. arabalar ciddi anlamda pahalı. beğendiğim ana kucağı da 500 lira. 300-500 derken milyarlar uçup gidiyor resmen. eşim isyanda adamın ruh sağlığı bozuldu

Benim ki henüz bozulmadı bozmasın da inşallah benim eşim teknoloji manyağı hiç bakmaz kaç para harcadığına geçen dedim telefona o parayı verdiysen bebeğimizede harcıcaksın :) bana diyor iyi aşkım bende sana telefon alacaktım almayayım bebeğe harcarız gıcık benim eşim gıcık ama biliyorum eksik etmicek hiç bişeyini Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

Benimde en çok beğendiğim model tiny love, uzun süreli yatırmak ya da uyutmak değil yanımızda olmasını istediğimiz zaman kullanmak ayrıca seyahatlarda taşınabilir olması, ben park yatak düşünmediğim için böyle pratik bişey düşündüm

Merhaba, benim de tüp bebek. Benim randevu aldığım, ayrıntılı ultrasonu yapacak olan doktor 20. haftadan önce detaylı ultrasona almıyor. Ben de 30 Nisan'da yaptıracağım.
Bu arada benim de kanamalarım olmuştu ara ara. Doktorunla takibini yapıyorsan endişelenme, ben de uzun süre crinone jel kullanmıştım, kanamalarla beraber progesteron iğneler vurundum hep. En son plasentanın aşağıda oluşundan dolayı bir kanama yaşadım ama en son kontrolümde o da yukarı çıkmaya başlamıştı. Hamilelikte kanamalar yaşayan çok kişi oluyor, doktorunun tavsiyelerine göre hareket edip, Allahın izniyle sende sıkıntısız atlatırsın umarım.

Keşke bir de evin içinde kolay taşıma için tutacak bir yeri olsaydı :) böyle araba koltuğu ana kucaklarındaki gibi..
Bana da çok pratik bir ürün gibi geldi. Belki altına ince bir battaniye vb. bir kat konulabilir, içindeki şiltesi sanki biraz ince gibi :)

Aminn... şu güzel bu güzel bunu alalım dedikçe eşim de az daha zaman geçsin diyor ve bekliyoruz işte bizde... Sağlıkla gelsin minikler de biraz daha bekleriz ne olacak

Sen hiç mağazaya gidip incelendin mi ben sadece internetten baktım. Mağazalarda belki fikrimizi değiştireceğiz Görsel olarak çok şirin görünüyor ama dimi

kızlarr çatlak kremi lierac internetten sipariş veren oldumu fiyatlar çok değişiyor karar veremedimmm deneyimli annelerin yorumlarını bkliorum acillll
ben çok önceden almıştım canım. o zaman indirim çekimi de kullanınca şu 200+200ml büyük set bana 100tlye gelmişti. ama şimdi baktım da ne kadar artmış fiyatları. kullanıyoruz bakalım ama çatlayacağı varsa ne yapsan çatlar dediler ben de artık pek umutlu değilim. n11den almıştım ben. şunlara bakabilirsin fikir olarak;
http://urun.n11.com/catlak-onleyici/lierac-gel-200-ml-2-adet-ozel-fiyat-P24460061
http://urun.n11.com/catlak-onleyici...ak-onleyici-200-ml-krem-2015-uretim-P17828484

Arkadaşlar toxoplazması yüksek çıkan var mı? Bende çok az yüksek çıktı doktorum takipte kalacağız dedi düşüklere neden olabiliyormuş. Benim ki çok yüksek olmadığı için sorun olmaz dedi ama içime kurt düştü.

Bende toxoplasma bağışıklığım çıkmadı , dr dikkatli ol dedi çiğ et tüketme sebzeleri sirkeyle yıka falan dedi , bence içine kurt düşürme birşey olmaz Allahın izniyle

Hanımlar merhaba.
Biz bugün annemle alışverişe çıktık hem bana hem oglusuma. Ayak numaram 40 normalde şuan 41 olmuş o kadar zorlandimki ayakkabı bulmakta anlatamam en sonda babette karar kildım oglusuma da bir kaç parça birsey aldım. Merak ettiğim konu bu kadar ayakları şişen var mı benim erken mi başladı yoksa sismeye?

Bende ılk tüp denenmesiyle hamıle kaldım doğumum 9ayın 6da dedı doktorum cınsıyetı daha bellı degıl 12.haftada radyolojı uzmanı yüzde atmış kız dedı nubuna bakıp 19.haftamdayım kızlar sızce 12.hafta erken degılmıs

her şey benim mi başıma geliyo dıyordum ama değilmiş , benimde öyle canım şimdiden şişiyor ben tuzu kestim birde her gün tansiyonumu ölçüyorum yüksek o yuzden mı sısıyor acaba dıye düşündüm tansiyonum normal

sende tuzu azalt bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…