Sabah sordum kabizlikla ilgili sikintisi olan var mi diye isyerinde tatli cikmis canim cekto yedim yemekten beri bir karin agrisi cir cir oldum resmen ne dengesiz bir bunyem var mis yahuuu. Tekrar gitmedim canim 16 da erkek 18 kiz demislerdi bu ctesi 4 lu taramanin sonuclari cikacakmis o zaman tekrar bakacak doktorumuz bakalimCok şükür kabızlık şikayetim yok canım lifli gıdalar tüketmeye çalış dr sordun mu yada ne yapman lazım cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin
Ben kirmizisini kuzenimde gordum bu rengini yakindan gorunce belki bunu alirimBen bu rengini alıcam inşallah çok beğendim geçen mağazada eleman gösterdi kullanımını daha çok beğendim :)
ben daha çok kendiliğinden sallanan bir model aradım. buldum da ama türkiyede yok. nuna leaf curv adı. tente kısmı benim için çok önemli değil sanki olmasa da olur zaten 500 lirayı gözden çıkardım bari uzun süre kullanabileceği birşey olsun diyorum. birde hani yatıya gittiğim yerlere de götürebileyim diye düşünüyorum. o kadar çok ayrıntı var ki bazen bunalıyorum bizim ana kucağımız mı olmuş sanki diyorumBen de baybplus 'ın ana kucağını çok beğendim büyük ihtimalle onu alıcam tiny love de güzel ama ne bileyim üstü kapanmıyor tentesi yok o sebeple eledim ben onu
Benim beğendiğim de yanımızda taşımalık katlanınca ufalıyor baya eşimle göçebe hayatı yaşıyoruz biz :) ailelerle aynı şehir farklı ilçedeyiz nerdeyse her hafta gideriz eşimin ailesine benim aileme o yüzden böyle seyyar bişey hayatımı kurtarıcak bu tarz şeylerde orta yollu ürünlere bakıp asıl parayı bebek arabasına harcıcam birden eşime yüklenmiyim günah onadaben daha çok kendiliğinden sallanan bir model aradım. buldum da ama türkiyede yok. nuna leaf curv adı. tente kısmı benim için çok önemli değil sanki olmasa da olur zaten 500 lirayı gözden çıkardım bari uzun süre kullanabileceği birşey olsun diyorum. birde hani yatıya gittiğim yerlere de götürebileyim diye düşünüyorum. o kadar çok ayrıntı var ki bazen bunalıyorum bizim ana kucağımız mı olmuş sanki diyorum
Ben son 1,5 aydırkızlarr çatlak kremi lierac internetten sipariş veren oldumu fiyatlar çok değişiyor karar veremedimmm deneyimli annelerin yorumlarını bkliorum acillll
Benim de erkek. Ben de çok erken başladım hamile kıyafetlerine, en az 1,5 aydır falan hamile kıyafetlerine girebiliyorum ancak. İnanılmaz büyüdü karnım, korkuyorum doğuma kadar nasıl olacak böyle :) Ben minyon bir tip de değilim, boyum 1.74 civarı, 62 kiloyla falan başladım, kilo da aldım ama görünürde sadece büyüyen bir göbek var, bazen çarpıyorum bir yerlere göbeğimle ve gülmeye başlıyorum :)ben de biraz unutkanım canım ya sana ne demişti doktor cinsiyet için, ilk bebeğinin cinsiyeti ne? umarım kesinleşir canım. ben de haftaya kesinleştircem aslında ama çok yüksek ihtimal erkek bizimki. zaten bi göbiş var ki ben de sivri böyle sadece öne doğru. çok erken başladım ben hamile kıyafetine zaten. baştan sindirim sorunu diyodum ama baktım inmiyor da daha da şişiyor korktum doktora sordum olabiliyormuş bazılarında, özellikle minyonlarda göbek hemen çıkabiliyormuş. hemen çıkmasın istiyodum ama yapcak bişi yok..
bende bebek odası yapmayı düşünüyorum. o yüzden masraf baya yükseliyor, diyorum ki acaba bebek arabasını hemen almasak mı. beğendiğim travel sistem modeller 2000 den başlıyor. ben o fiyata 3 kapılı bir dolap bir de şifonyer alıcam. arabalar ciddi anlamda pahalı. beğendiğim ana kucağı da 500 lira. 300-500 derken milyarlar uçup gidiyor resmen. eşim isyanda adamın ruh sağlığı bozulduBenim beğendiğim de yanımızda taşımalık katlanınca ufalıyor baya eşimle göçebe hayatı yaşıyoruz biz :) ailelerle aynı şehir farklı ilçedeyiz nerdeyse her hafta gideriz eşimin ailesine benim aileme o yüzden böyle seyyar bişey hayatımı kurtarıcak bu tarz şeylerde orta yollu ürünlere bakıp asıl parayı bebek arabasına harcıcam birden eşime yüklenmiyim günah onada
İnşallah ne güzel gonlundeki olurevet oldu kız :)
Benim ki henüz bozulmadı bozmasın da inşallah benim eşim teknoloji manyağı hiç bakmaz kaç para harcadığına geçen dedim telefona o parayı verdiysen bebeğimizede harcıcaksın :) bana diyor iyi aşkım bende sana telefon alacaktım almayayım bebeğe harcarızbende bebek odası yapmayı düşünüyorum. o yüzden masraf baya yükseliyor, diyorum ki acaba bebek arabasını hemen almasak mı. beğendiğim travel sistem modeller 2000 den başlıyor. ben o fiyata 3 kapılı bir dolap bir de şifonyer alıcam. arabalar ciddi anlamda pahalı. beğendiğim ana kucağı da 500 lira. 300-500 derken milyarlar uçup gidiyor resmen. eşim isyanda adamın ruh sağlığı bozuldu
Benimde en çok beğendiğim model tiny love, uzun süreli yatırmak ya da uyutmak değil yanımızda olmasını istediğimiz zaman kullanmak ayrıca seyahatlarda taşınabilir olması, ben park yatak düşünmediğim için böyle pratik bişey düşündümMerhaba, ben biraz geriden takip edebiliyorum :) iş güç yoğunluk derken arada bir bakıyorum genelde okuyorum sadece. Ben bir ara bakmıştım ev tipi ana kucaklarına, en beğendiğim tiny love'ın 3'ü birada olanı. Diğerlerinde uzun süreler boyunca yatması sakıncalı gibi geldi bana. Tiny love'ın bu modeli 3 kademeli, tamamen yatan bir modu var. Uzun süre kullanılabilir gibi geldi bana. Gerçi bunda da çok uzun saatler yatması sakıncalı olabilir ama dediğim gibi baktıklarım arasında en içime sinen bu oldu. Bakalım başka bir alternatif bulmazsam bunu alacağım sanırım
Merhaba, benim de tüp bebek. Benim randevu aldığım, ayrıntılı ultrasonu yapacak olan doktor 20. haftadan önce detaylı ultrasona almıyor. Ben de 30 Nisan'da yaptıracağım.Ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada gireceksiniz.benim tüp bebek yaptırdığım merkez 12-17 hafta arası gir dedi ama takibini yaptırdığım merkezde 18 .hafta da girmelişin dedi.
Sizler ne zaman gireceksiniz
Keşke bir de evin içinde kolay taşıma için tutacak bir yeri olsaydı :) böyle araba koltuğu ana kucaklarındaki gibi..Benimde en çok beğendiğim model tiny love, uzun süreli yatırmak ya da uyutmak değil yanımızda olmasını istediğimiz zaman kullanmak ayrıca seyahatlarda taşınabilir olması, ben park yatak düşünmediğim için böyle pratik bişey düşündüm
Aminn... şu güzel bu güzel bunu alalım dedikçe eşim de az daha zaman geçsin diyor ve bekliyoruz işte bizde... Sağlıkla gelsin minikler de biraz daha bekleriz ne olacakBenim beğendiğim de yanımızda taşımalık katlanınca ufalıyor baya eşimle göçebe hayatı yaşıyoruz biz :) ailelerle aynı şehir farklı ilçedeyiz nerdeyse her hafta gideriz eşimin ailesine benim aileme o yüzden böyle seyyar bişey hayatımı kurtarıcak bu tarz şeylerde orta yollu ürünlere bakıp asıl parayı bebek arabasına harcıcam birden eşime yüklenmiyim günah onada
Sen hiç mağazaya gidip incelendin mi ben sadece internetten baktım. Mağazalarda belki fikrimizi değiştireceğizKeşke bir de evin içinde kolay taşıma için tutacak bir yeri olsaydı :) böyle araba koltuğu ana kucaklarındaki gibi..
Bana da çok pratik bir ürün gibi geldi. Belki altına ince bir battaniye vb. bir kat konulabilir, içindeki şiltesi sanki biraz ince gibi :)
Bizde hiç bişey almadık daha 7.ayı bekliyoruz görürüz o günleri inşallah:)Aminn... şu güzel bu güzel bunu alalım dedikçe eşim de az daha zaman geçsin diyor ve bekliyoruz işte bizde... Sağlıkla gelsin minikler de biraz daha bekleriz ne olacak
ben çok önceden almıştım canım. o zaman indirim çekimi de kullanınca şu 200+200ml büyük set bana 100tlye gelmişti. ama şimdi baktım da ne kadar artmış fiyatları. kullanıyoruz bakalım ama çatlayacağı varsa ne yapsan çatlar dediler ben de artık pek umutlu değilim. n11den almıştım ben. şunlara bakabilirsin fikir olarak;kızlarr çatlak kremi lierac internetten sipariş veren oldumu fiyatlar çok değişiyor karar veremedimmm deneyimli annelerin yorumlarını bkliorum acillll
Arkadaşlar toxoplazması yüksek çıkan var mı? Bende çok az yüksek çıktı doktorum takipte kalacağız dedi düşüklere neden olabiliyormuş. Benim ki çok yüksek olmadığı için sorun olmaz dedi ama içime kurt düştü.
Hanımlar merhaba.
Biz bugün annemle alışverişe çıktık hem bana hem oglusuma. Ayak numaram 40 normalde şuan 41 olmuş o kadar zorlandimki ayakkabı bulmakta anlatamam en sonda babette karar kildım oglusuma da bir kaç parça birsey aldım. Merak ettiğim konu bu kadar ayakları şişen var mı benim erken mi başladı yoksa sismeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?